Redactia SpatiulConstruit.ro

Membru din: 01-08-2012   |   Nivel: ★★★★★

    162 posturi

     91 - 120 din 162 de posturi
    Scris la data: 10 Jul 2012, 16:57
    Articolul nu este o traducere, dvs. va referiti la traducerea numelui podului. Da, Karluv Most este denumirea lui in ceha, cunoscut ca Podul Carol in romana. Oricum am remediat in material, multumim.
    Scris la data: 09 Jul 2012, 10:27
    In cazul in care cladirea este monument istoric va trebui sa apelati la serviciile unui proiectant de specialitate (renovare/reabilitare). In cazul in care cladirea nu este monument istoric este la fel de bine sa apelati la serviciile unui proiectant , iar pentru a reproduce ancadramentele sau bosajele de fatada se pot utiliza: Profile decorative din polistiren expandat pentru fatade noi si reabilitate.
    Scris la data: 09 Jul 2012, 10:16
    Explicatiile pe care ni le-ati dat sunt destul de putine si nu contin referinte despre: - tipul de suport pe care vreti sa montati aceasta fatada ventilata - care este structura de sustinere a fatadei (metal sau lemn) - unde apare OSB-ul sau placa de BETONYP in acest detaliu Asteptam specificatiile dvs.
    Scris la data: 06 Jul 2012, 10:08
    Noi v-am recomanda sa mergeti totusi la un atelier auto si sa intrebati de o solutie. Ideea ar putea merge in extremis, doar ca pe langa o acustica buna masina trebuie sa ramana functionala (sa puteti deschide usor geamul, de exemplu, cum faceti cu cofrajele ca sa nu afecteze asta?)
    Scris la data: 05 Jul 2012, 17:51
    Aveti dreptate, oglinda va cere curatare dupa fiecare baie, am uitat sa precizam asta... din simplul motiv ca ne-am gandit ca oricum albul cere intretinere mai atenta. Va multumim pentru sfaturile venite din experienta personala si pentru apreciere.
    Scris la data: 04 Jul 2012, 11:13
    Ne pare rau ca nu va putem da mai multe informatii, pe site-ul ROMIT GROUP gasiti informatiile de care aveti nevoie.
    Scris la data: 03 Jul 2012, 17:47
    Teoretic, blaturile de bucatarie sunt termorezistente si rezista la temperaturi ridicate. Daca blatul dv se incalzeste si se raceste treptat ar trebui sa aiba o durata de viata garantata pentru acest tip de mobilier. Adica sa nu se deformeze din cauza schimbarilor de temperatura variabila, cu conditia sa nu fie treceri excesive, bruste. Acum sunt importante si alte detalii, cat de aproape este cuptorul, cat de tare se infierbanta blatul, daca pe folia care imbraca miezul apar pete cand se incinge, daca miezul de PAL e izolat lateral, pe cant.
    Scris la data: 03 Jul 2012, 17:31
    Buna ziua, va respectam opinia, asa cum o respectam si pe a domnului Marius, iar publicarea acestor comentarii este un semn ca suntem de acord cu dreptul fiecaruia de a spune ce ii place si ce prefera. Ne cerem scuze daca raspunsul pare rautacios, poate ca de vina e exprimarea, nu asta am dorit, noi nu faceam decat sa luam apararea si celor care isi cumpara asa ceva sau produc bunuri diverse, fie ele de lux sau practice. Multumim oricum pentru sugestie si experienta practica pe care ne-ati impartasit-o.
    Scris la data: 03 Jul 2012, 12:03
    Puteti incerca sa faceti o comanda la ATVANGARDE TECHNOLOGY.
    Scris la data: 02 Jul 2012, 17:07
    Intrati in contact direct cu firma BSH ELECTROCASNICE sau cautati in lista de service aferenta zonei dvs.
    Scris la data: 02 Jul 2012, 15:47
    Mobilierul pe care il mentionati dvs. se numeste mobiler urban, acesta fiind mobilier de exterior pentru curte, gradina si piscina.
    Scris la data: 02 Jul 2012, 10:07
    Conform regulilor de termoizolare, scaderea grosimii termosistemului in raport cu grosimea normala obtinuta prin calcule scade performantele termice ale acestuia, iar introducerea burlanelor in izolatie reduce aceasta grosime In plus, nu este singurul neajuns, acest gest poate conduce la udarea peretilor, daca se infrunda burlanul, respectiv la riscul ca termosistemul (din cauza ciclurilor inghet/dezghet) sa se desprinda de fatada. Ingroparea jgheaburilor si burlanelor in termoizolatie este doar o manifestare a mentalitatii "las-o ca merge si asa". Oricum, este recomandat ca in cazul reabilitarii fatadelor sa se dea jos toate elementele care trec pe ea (tevi de gaze, jgheaburi, burlane, instalatii electrice etc.) si sa se repuna la loc dupa montarea termosistemului.
    Scris la data: 28 Jun 2012, 10:33
    Va rugam sa folositi butonul "CERE OFERTA" pentru a transmite datele dvs. catre firma KROMSTON pentru o oferta de pret si alte informatii suplimentare.
    Scris la data: 27 Jun 2012, 09:52
    Buna ziua, daca folositi asa numitul aqua silicone el nu este toxic pentru pesti, cu conditia sa il lasati sa se usuce total inainte de a-l pune in apa (chiar mai mutl de doua zile). In timpul uscarii el inca emana substante nocive, prin evaporare. Riscul este insa altul: unele silicoane mucegaiesc in spatii umede, chiar si cele cu care izolam "pe afara" trebuie sterse periodic, ca sa nu adune bacterii. Acum, depinde si cat de bun filtru aveti, daca aveti in acvariu pesti sanitari sau creveti, cat de bine isi creeaza pestii in sine un bioclimat sanatos. Teoretic, nu are de ce afecta viata pestilor. Daca va apucati de confectionat, inspectati si curatati "stancile" periodic, la fel cum faceti cu acvariul si peretii lui de sticla. Inlocuiti-le daca observati ceva ciudat.
    Scris la data: 26 Jun 2012, 15:02
    Spitalul Coltea asa cum arata astazi este o cladire construita in 1888 pe locul unde a existat inainte primul spital din Tara Romaneasca (construit in 1704 de stolnicul Mihail Cantacuzino). Acea cladire a trecut printr-o serie de incendii si cutremure care au dus pana la urma la decizia de a o darama. In locul ei a fost ridicata constructia asa cum e astazi si Biserica Coltea. Reabilitarea facuta cladirii din 1888 este o reabilitare a fatadelor, care impreuna cu reabilitarea interiorului a cerut o invesitite de 90 milioane de dolari si durat doi ani. Azi e declarata si protejata ca monument istoric. De reabilitare s-a ocupat firma Bautech General.
    Scris la data: 26 Jun 2012, 12:08
    Buna ziua, ne-ati oferit prea putine date pentru a va putea ajuta. V-am ruga sa ne raspundeti la urmatoarele intrebari: apa intra prin pereti sau apare prin pardoseala? Pardoseala e din beton sau din pamant? Cand a fost construita casa? Ce inseamna ca apare apa, se umezeste doar o zona sau se formeaza pelicula de apa? Peretii de la subsol sunt din caramida sau din beton? In plus, ar trebui sa aveti date despre panza de apa freatica existenta in zona pe care e construita casa. Dupa ce ne raspundeti la aceste intrebari putem sa incercam sa va oferim o solutie.
    Scris la data: 26 Jun 2012, 10:17
    Multumim pentru completari, o sa revenim pe subiect si cu amenajari specifice si mai multe plante.
    Scris la data: 25 Jun 2012, 13:32
    Buna ziua, exista o solutie de impermeabilizare a betoanelor inca din faza de preparare (la betoniera). Va vom furniza informatii despre aceasta solutie in cel mai scurt timp.
    Scris la data: 25 Jun 2012, 10:54
    Placile au o grosime cuprinsa intre 4 si 15mm. Pentru a afla conductivitatea termica trebuie sa contactati producatorul (date de contact DELRO).
    Scris la data: 25 Jun 2012, 10:28
    Probabil ati sarit sau ati neglijat copilirea rosiilor, acesta e motivul pentru pierderea florilor. Cauzele manei pot fi mai multe, una e si aerisirea solarului: trebuie aerisit macar o data pe zi. Mana se trateaza cu o solutie speciala, depinde ce gasiti si aplicati-o conform indicatiilor (exista si solutii bio). Oricum, rupeti frunzele afectate de pe plante si ardeti-le, pentru a preveni extinderea, dar si pentru a lasa planta sa "respire" mai mult.
    Scris la data: 20 Jun 2012, 14:14
    Nu este gresit sa amplasati cuptorul cu microunde nici deasupra, nici dedesubtul cuptorului. In general, bucataria se adapteaza persoanei care gateste si care o foloseste cel mai des. Amplasarea cuptorului principal se face la o inaltime care sa ii convina acestei persoane. In functie de locul ramas se poate trece la amplasarea cuptorului cu microunde deasupra sau dedesubtul cuptorului principal, mai ales ca in bucatariile romanesti acesta este folosit mai mult pentru a incalzi mancarea, pentru decongelare sau pentru floricele.
    Scris la data: 20 Jun 2012, 10:19
    Buna ziua, dupa sugestiile date mai sus, dar si in functie de mobilierul pe care il aveti deja sau doriti sa il achizionati, faceti mai intai un plan al bucatariei dv., pe hartie. Masurati obiectele de mobilier mai intai si integrati-le in spatiu, aveti suficient loc pentru o dispunere ca cea din imagine, modificand forma si lasand pe peretele mai ingust doar frigiderul si dulapul de depozitare pentru alimente, trecand apoi cu chiuveta pe peretele mai lung... Dar pozitionarea depinde si de peretele pe care se afla tevile de apa, gaze si de ferestre. Oricum, sugestia este sa va faceti planificarea dupa masuratori si sa aveti in minte permanent fluxul de lucru, care merge de la depozitare alimente, spre loc de spalat (legume, vase), apoi blat de lucru si apoi cuptoare.
    Scris la data: 19 Jun 2012, 18:55
    Puteti cere oferte personalizate direct de la Cooper Safety sau Siemens, mergand pe link-urile date in subsolul articolului si gasind contactele necesare. Aveti si un buton "cere oferta" la fiecare producator, pe care il puteti folosi pentru a afla informatii specifice.
    Scris la data: 18 Jun 2012, 10:20
    Exista o solutie detartranta care se vinde sub forma de pastile, le gasiti cautand cu "pastile rezervor WC" sau si in magazine, inclusiv in supermarketuri. Sunt mai multi producatori si marci, de aceea nu va dam un nume. Pastilele se dizolva treptat in apa bazinului si asigura detartarea apei pe un termen destul de lung, ceea ce ajuta si valva de scurgere sa ramana libera de impuritati. Cand se dizolva cu totul, pastilele pot fi inlocuite. Dar atentie, ca apa care curge in vasul de toaleta isi schimba insa culoarea, daca pastilele sunt colorate si unele va pot pata vasul ceramic, asa ca va trebui sa il curatati pe acesta frecvent cu o solutie (crema sau lichid) pe baza de clor.
    Scris la data: 15 Jun 2012, 15:11
    Buna ziua, iata cateva alte idei: direct intr-un sertar, dar prindeti-le cu cate un elastic in grupuri, ca sa nu blocheze tragerea acestuia. Tot pe usa, in interior, puteti folosi un pet de plastic de doi litri, caruia ii taiati un capac. Puneti peste pungile adunate, ca sa nu "dea pe afara", o greutate oarecare, putin mai mica decat diametrul sticlei de plastic. Pungile de carton stranse teanc (si pliate daca e cazul sa le micsorati) pot fi depozitate intr-un biblioraft de carton, ca cele pentru dosare.
    Scris la data: 14 Jun 2012, 18:15
    Aveti dreptate si dumneavoastra, dar acum depinde de fiecare om in parte. Cand iti permiti ceva pentru casa, iar pasiunea ta este sa ai totul curat si frumos in jur alegi altceva... Sau, ca sa apelam la proverbe populare: "obrazul subtire cu cheltuiala se tine" . Cam asta facem si poate comparam mere cu pere... E ca si cum am zice ca o coliba e la fel de functionala ca o casa moderna. Sigur, traiesc oameni in ea (au trasa apa, canalizare si apa cu totii), sigur, unii isi permit, unii nu, dar mai este si factorul acela de gust si stil de viata. Nu avem nimic impotriva gratarelor de fier, sunt mobile, usoare, la indemana oricui si foarte practice, dar daca intr-adevar toata lumea ar fi fost de aceeasi parere... nu ar fi existat cautari, productie si producatori de "mai bun, mai frumos" si nici evolutie, in fond, am fi ramas in epoca de piatra cu totii :)
    Scris la data: 14 Jun 2012, 14:37
    Va rugam sa folositi butonul "CERE OFERTA" pentru a transmite datele dvs. catre firma SCHIEDEL, urmand apoi sa primiti oferta completa. Pentru a vizualiza locatiile, accesati datele de contact ale firmei.
    Scris la data: 14 Jun 2012, 14:13
    Unii se plang pentru ca nu respecta ideea de a aerisi mai des, aceasta este solutia practica... ganditi-va ca pe de alta parte tocmai ermetizarea este calitatea pe care o vor toti cei care opteaza, in cunostinta de cauza, pentru profile de acest gen. De aceea cumpara ferestre cu profil termopan sau aluminiu, pentru ca ii ajuta la izolarea mult mai buna atat fonic, cat si termic.
    Scris la data: 14 Jun 2012, 11:44
    Buna ziua din nou, revenim si cu o alta solutie profesionala, pentru detalii cititi mai multe aici: Rame de etansare FAKRO pentru cosuri de fum
    Scris la data: 14 Jun 2012, 10:51
    Buna ziua, in nici un caz ceea ce propuneti dv. nu e fezabil. Pe tabla de acoperis aveti nevoie de izolari cu produse pe baza de bitum. Speram ca v-am fost de folos.
     91 - 120 din 162 de posturi
    Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
    Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

    Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

    Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

    Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.