Apa in beci dupa fiecare ploaie

Cum pot rezolva cu apa din beci, care apare dupa fiecare ploaie?
Buna ziua, ne-ati oferit prea putine date pentru a va putea ajuta. V-am ruga sa ne raspundeti la urmatoarele intrebari: apa intra prin pereti sau apare prin pardoseala? Pardoseala e din beton sau din pamant? Cand a fost construita casa? Ce inseamna ca apare apa, se umezeste doar o zona sau se formeaza pelicula de apa? Peretii de la subsol sunt din caramida sau din beton? In plus, ar trebui sa aveti date despre panza de apa freatica existenta in zona pe care e construita casa. Dupa ce ne raspundeti la aceste intrebari putem sa incercam sa va oferim o solutie.
urmareste documentatia si apoi contacteaza-ne la 0744545415
Dupa fiecare ploaie apare apa..care vine din pamint .Beciul are peretii din beton cu 30 cm deasupra solului si 170 cm sub nivelulul solului. Jos nu am turnat este pamant peste care am pus piatra granulatie mai mica . Se formeaza pelicula ( 20- 30 cm ).
Ce" pelicula" este aia de 20-30cm?Asta e fara gluma o PISCINA! 2-3 mm inteleg sa numesti pelicula. O asemenea pelicula de citiva mm pot fi rezolvati. Poti rezolva renuntind din cei 200cm inaltimea pivnitei folosind MODULO de 6cm + sapa de beton + ventilatie fortata+ eventual pompa
Si eu ma confrunt cu aceleasi probleme, chiar mai grave as spune. Beciul are tavanul de beton ca si peretii, iar pardoseala este din pamant. La aproximativ 3 m de casa am o fantana de vreo 2,5 adancime, in care este montat hidroforul. Casa este construita foarte aproape de un parau care se umfla destul de repede atunci cand plua abundent si apa creste si-n beci (chiar si 1m) si-n fantana. Apelez asadar la expertiza dv. si va rog sa ma indrumati in rezolvarea acestei probleme. Va multumesc.