Redactia SpatiulConstruit.ro

Membru din: 01-08-2012   |   Nivel: ★★★★★

    162 posturi

     121 - 150 din 162 de posturi
    Scris la data: 14 Jun 2012, 10:16
    Izolarea cu benzi bituminoase este cea mai buna solutie pentru ce vi se intampla, dar nu cunoastem produsul Maltar sau aceasta marca (daca despre asta e vorba). Mai aveti o solutie: folositi o foaie de tabla pentru a imbraca baza cosului de jur imprejur. Practic, tabla se ridica pe cos si este fixata si de acesta si de tabla acoperisului. (Ca sa fim mai descriptivi, imaginati-va o fusta pe forma cosului, care e trasa pe corpul acestuia si ale carei "poale" se fixeaza de acoperis) Apoi se ermetizeaza la imbinari cu un un chit de etansare.
    Scris la data: 13 Jun 2012, 11:57
    Va multumim pentru observatie. Am corectat.
    Scris la data: 08 Jun 2012, 16:35
    Pentu a schimba avatarul trebuie sa intri in contul tau de forum.
    Poti face acest lucru dand click pe butonul "Intra in contul de forum".
    Intra in contul de forum
    In contul tau de forum in partea din dreapa sus este afisat avatarul tau.
    Pentru a-l modifica trebuie sa dai click pe butonul "Modifica avatar".
    Intra in contul de forum
    In continuare se va deschide o fereastra similara cu cea de mai jos.
    Pentru a incarca avatarul preferat selecteaza imaginea dorita si apoi apasa butonul Open (sau Deschide).
    Selecteaza imaginea pe care vrei sa o incarci
    Scris la data: 08 Jun 2012, 14:18
    Calitatea Forumului SpatiulConstruit.ro este asigurata de specialistii in domeniu, reprezentanti ai firmelor inscrise pe portalul SpatiulConstruit.ro
    Acestia sunt usor de recunoscut, avand cateva elemente distinctive:
    • Avatarul utilizatorului este chiar sigla firmei
    • Atat in lista de ulitizatori, cat si in interiorul unui post, sub numele utilizatorului este afisat si numele firmei pe care o reprezinta.
    Prin intermediul reprezentantilor firmei prezenti in Forum poti accesa informatii despre firma, prezentate pe portalul SpatiulConstruit.ro. Pentru accesarea detaliilor despre firma, iti punem la dispozitie mai multe posibilitati:
    1. In lista cu toti utilizatorii
    • In forum, dai click pe link-ul "Toti utilizatorii din header (banda verde din partea de sus a paginii)"
    • Toti utilizatorii
    • In continuare cauta in lista reprezentantul firmei dorite (pentru a-l gasit mai usor, am afisat sub numele sau denumirea firmei pe care o reprezinta). Acum tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe link-ul "detalii" din dreptul denumirii firmei.
    • Vezi toti utilizatorii
    2. In pagina ce contine descrirea utilizatorului reprezentant al firmei:
    • Pentru a ajunge in pagina ce contine descrierea utilizatorului tot ce trebuie sa faci este da dai click pe numele sau.
    • Odata ajuns in pagina utilizatorului, pentru a vedea descrierea firmei pe care o reprezinta, trebuie sa dai click pe numele firmei.
    • Vezi toti utilizatorii
    Scris la data: 08 Jun 2012, 10:14
    Buna ziua, v-am atasat la finalul articolului doua link-uri, la noi pe site, catre producatori care va pot oferi astfel de sisteme antiefractie. Ii puteti contacta personal pentru oferte. O zi frumoasa.
    Scris la data: 07 Jun 2012, 16:30
    Pentru ca iti apreciem fidelitatea, ne-am gandit sa o si rasplatim!
    Astfel, am creat o ierarhie a utilizatorilor, fiecarui utilizator, asociindu-i-se un anumit nivel dupa cum urmeza:
    • Nivel 1 – ★ – utilizatorii care au cont creat pe SpatiulConstruit.ro. O data cu inregistrarea, utilizatorilor li se publica in mod automat posturile, fara moderare.
    • Nivel 2 – ★★ – utilizatorii care au postat cel putin 10 posturi pe Forumul SpatiulConstruit.ro.
    • Nivel 3 – ★★★ – utilizatorii care au postat cel putin 20 de raspunsuri pe Forumul SpatiulConstruit.ro.
    • Nivel 4 – ★★★★ – utilizatorii carora li s-au marcat cel putin 10 raspunsuri ca solutii pe Forumul SpatiulConstruit.ro.
    • Nivel 5 – ★★★★★ – moderatorii Forumului SpatiulConstruit.ro.
    Nivelul utilizatorului poate fi determinat de numarul de stelute (★) afisat sub numele sau in Forumul Spatiulconstruit.ro
    Scris la data: 07 Jun 2012, 13:25
    Buna ziua, multumiri pentru informatia adaugata. Am "sapat" mult pentru a gasi informatiile de mai sus, si pentru a le aduna laolalta, si pentru a le ilustra, ca sa fie mai clare... aceasta pentru ca nu sunt clar structurate nicaieri, asa ca orice comentariu e binevenit.
    Scris la data: 05 Jun 2012, 14:56
    Pentru ca tie sa iti fie mai usor sa gasesti ceea ce te intereseaza in colectia noastra de forum-uri, a creat o sectiune numita "Toate categoriile". Aceasta poate fi accesata prin click pe link-ul corespunzator in meniul verde din partea de sus a paginii de forum. Acest link te trimite catre lista ce contine toate categoriile de discutii prezente in forum precum si scurtaturi pentru a accesa fiecare forum in parte - enumerate pe banda gri, aflata imediat sub meniu.
    Poti folosi acest meniu atat pentru a regasi mai usor informatia, dar si pentru a te asigura ca intrebarea sau comentariul postate de tine sunt incadrate in categoria corespunzatoare - avand astfel sanse maxime ca intrebarea ta sa primeasca un raspuns in cel mai scurt timp.
    Scris la data: 06 Jun 2012, 14:52
    Pentru ati fi mai usor sa gasesti in forum toate intrebarile fara raspuns, am creat o sectiune speciala in acest scop.
    Aceasta sectiune se acceseaza foarte usor printr-un singur click pe link-ul "Întrebări fără răspuns" aflat pe banda verde din partea de sus a forum-ului.
    Aici vei putea gasit toate intrebarile pentru care nu s-a gasit inca un raspuns sau poti raspunde chiar tu la intrebari. Pentru a vedea intrebarea completa, trebuie sa dai click pe titlul sau.
    Pentru a raspunde la o intrebare din aceasta lista trebuie sa dau click pe butonul "Raspunde" din dreptul sau.
    Pentru a-ti fi mai usor sa gasesti intrebari interesante pentru tine iti dam psibilitatea sa filtrezi lista de intrebari fara raspuns dupa un anumit forum precum si dupacategoriile si subcategoriile subcategoriile acestuia. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi optiunea preferata din meniul de filtre, aflat deasupra listei.
    Scris la data: 05 Jun 2012, 14:28
    Pentru a gasi toate discutiile din comunitatea noastra online trebuie sa dai click pe link-ul "Toate Discutiile". Acesta te trimite catre o lista ce contine toate subiectele de discutie din colectia de forum-uri SpatiulConstruit.ro, in ordine invers cronologica - adica primul subiect din lista este cel mai nou postat in forum.
    In aceasta lista poti alege sa vizualizezi un intreg subiect de discutie - click pe titlul lui (scris ingrosat) - sau numai o anumita discutie - click pe titlul discutiei.
    Scris la data: 04 Jun 2012, 14:24
    Am creat in forum doua meniuri pentru ca tu sa ajungi mai repede la discutiile care te intereseaza. In continuare iti aratam unde se gasesc aceste meniuri si ce contin ele.
    Amandoua meniurile se gasesc in partea de sus a forum-ului si sunt prezente pe toate paginile acestuia.
    Prin intermediul primului meniu, cel cu fundal verde, iti facilitam accesul catre discutii, intrebari, solutii si informatii despre utilizatori. Tot ce trebuie sa faci tu este sa dai click pe link-ul preferat.
    Iata care sunt optiunile meniului:
    • Toate discutiile - acest link te trimite catre o lista ce contine toate subiectele de discutie din forum-ul SpatiulConstruit.ro, in ordine invers cronologica - adica primul subiect din lista este cel mai nou postat in forum.
    • Toate categoriile - acest link te trimite catre lista ce contine toate categoriile de discutii prezente in forum. Acum tot ce trebuie sa faci este sa alegi unul din forum-urile prezentate pe banda gri - pentru a merge direct la el - ori sa derulezi pagina pentru a selecta una din categoriile sau subcategoriile afisate.
    • Raspunsuri solutie - daca ai postat o intrebare intr-una din categoriile forum-ului sau ai o problema si vrei sa vezi daca nu cumva au mai intalnit-o si altii si i-au gasit si solutie, sectiunea aceasta este cea mai potrivita pentru tine.
    • Discutii despre preturi - aceasta sectiune de discutii a fost creata special pentru a discuta despre preturile diverselor produse si servicii.
    • Opinii critice - aici vei putea citi parerile altor utilizatori despre diverse produse si servicii sau iti poti exprima propria parere. Esti la un click distanta.
    • Intrebari fara raspuns - aici poti vedea toata intrebarile postate de utilizatorii forum-ului SpatiulConstruit.ro care nu au primit inca un raspuns.
    • Toti utilizatorii - urmand acest link vei gasi o lista cu toti utilizatorii inregistrati pe forum-ul SpatiulConstruit.ro
    Asa cum stii deja, comunitatea noastra online cuprinde si o colectie de forum-uri. Cel de-al doilea meniu, cel cu fundal albastru, a fost alcatuit pentru ca tie sa iti fie mai usor sa gasesti subiectele de discutie dintr-un anumit forum. Astfel pentru filtra toate discutiile din colectia de forum-uri dupa forum-ul preferat tot ce trebuie sa faci este sa dai un click pe numele lui. Iata care sunt forum-urile de discutii din care este alcatuita colectia noastra: Produse, Compendii, Cum se face, Stiri si noutati, Editoriale, Sfaturi si idei, Discutii generale.
    Scris la data: 01 Jun 2012, 10:33
    Avem cateva informatii care v-ar putea fi de folos intr-un alt articol de pe site. Copiati link-ul acesta http://spatiulconstruit.ro/sfaturi-si-idei/spatiu-pentru-dressing-in-dormitor-object_id=128 si deschideti-l in alta fereastra pentru a citi articolul. Speram sa va ajute. O zi frumoasa!
    Scris la data: 01 Jun 2012, 10:28
    Acelasi raspuns pentru dv. ca si pentru doamna Maria: am completat articolul cu o imagine care speram ca va va inspira. O zi frumoasa va dorim!
    Scris la data: 01 Jun 2012, 10:28
    Buna ziua, am adaugat in articol o imagine cu o solutie la intrebarea dv. Speram ca va inspira, iar daca mai aveti intrebari va mai asteptam oricand.
    Scris la data: 31 May 2012, 17:01
    Buna ziua, dati-ne, va rugam, si dimensiunile in plan ale bucatariei (lungime ori latime) pentru a va putea face un plan de principiu pentru o amenajare.
    Scris la data: 30 May 2012, 14:36
    Aveti mai multe solutii. Cea mai buna, mai ales daca acoperisul e vechi, este sa repuneti o noua invelitoare din tabla si eliminati de tot problema. O alta solutie, dar care va poate ajuta pe termen determinat in cazul in care nu inlocuiti tabla, este sa folositi o banda de etansare/hidroizolare care sa imbrace falturile cu probleme, dintr-o parte in alta. O astfel de banda de etansare este pe baza de bitum si de aceea e posibil ca ea sa nu reziste mult timp, pentru ca tabla se incalzeste mai tare vara - prin dilatarea si contractarea ei, este posibil sa determine desprinderea benzii. Un produs de calitate, banda de etansare/hidorizolare Wakaflex, gasiti la BRAMAC. (Linkul urmator Accesorii pentru invelitori Bramac va duce la catalogul de accesorii pentru invelitori si gasiti aici, la pagina 7, o descriere a produslui Wakaflex). O a treia solutie este sa folositi un profil metalic cu care sa acoperiti falturile tablei, dintr-o parte in alta, dar pe care sa-l fixati de acoperis si pe care sa-l izolati la imbinari cu un chit de etansare - dar aceasta este o solutie care cere mai mult timp de executie, iar chiturile de etansare pentru acoperis sunt tot pe baza de bitum. Speram ca v-am fost de folos.
    Scris la data: 30 May 2012, 13:35
    Buna ziua, din nefericire datele pe care ni le dati sunt foarte putine. Pentru a va putea da un raspuns avizat avem nevoie de mai multe informatii: despre ce fel de tabla este vorba, unde este situata aceasta neetanseizare (la imbinarea foilor de tabla, la imbinarea cu pereti adiacenti- calcane, atice -, la alte imbinari?) Va asteptam cu aceste informatii ca sa va putem ajuta.
    Scris la data: 28 May 2012, 11:02
    Buna ziua, desigur ca nu moda este importanta, dar in acest caz nu e vorba doar de o moda, ci de tehnologie si de o evolutie evidenta, Atata timp cat scopul este pozitiv, nu mai ramane decat sa se lucreze la perfectionarea unui sistem dovedit deja valabil si folosit din plin de catre alte tari care au remarcat calitatile acestuia. Fara punerea in practica nu s-ar putea merge mai departe cu perfectionarea, nu-i asa? O zi frumoasa va dorim.
    Scris la data: 28 May 2012, 10:54
    Pentru servicii directe puteti apela la MENATWORK ENERGY (mai multe detalii despre firma aveti aici http://spatiulconstruit.ro/gama-de-produse/turbine-eoliene-menatwork-energy-menatwork-energy-object_id=2447) , datele lor de contact sunt: Telefon: 021 529 62 00, Fax: 021 529 62 01 Email: office@menatwork-energy.com Ei va pot face si o oferta de pret specifica pe constructia pe care o vreti deservita. O zi frumoasa
    Scris la data: 24 May 2012, 17:43
    Nu, am dat pe 35 mp, nu am vila... dar cine are de lacuit 300 mp cred isi permite solutii profesionale, echipa angajata etc.
    Scris la data: 24 May 2012, 14:50
    Eolienele nu doar ca alunga pasarile, dar le si omoara in numar mare, arata studiile. Insa evident ca replica nu a intarziat in mediile stiintifice, demonstrandu-se ca momentan, statistic, mai multe pasari si animale sunt omorate de traficul rutier si aerian, care evident, mai sunt si poluante. O problema chiar mai mare este in cazul eolienelor poluarea fonica. De asemenea, se pune problema si a lipsei de terenuri virane pe care sa poata fi instalate. Dar solul de sub ele poate fi folosit agricol (si se mai pot monta si in largul marilor)... Aveti dreptate ca discutia si intrebarile sunt nelimitate. De subliniat totusi in subiectul articolului este ca o forma de energie alternativa, oricare ar fi ea, ne asigura autonomia in fata costurilor. Un mare exploatator, exportator, producator sau distribuitor poate modifica preturile dupa bunul plac, mizand pe dependenta utilizatorilor. In rest, energia alternativa de toate felurile este mai protectoare cu mediul decat ceea ce am avut pana acum, oricum am lua-o. Probabil nici o exagerare cu eolienele nu ar fi buna, ca in orice domeniu din viata. Insa exista un echilibru pe care tot natura l-a reglat: nu pe toata planeta sunt vanturi care se la puna in miscare, asadar echilibrul va fi asigurat de celelalte surse de energie mentionate. Cu stima.
    Scris la data: 24 May 2012, 13:44
    Va multumim, foarte utile precizarile dvs.!
    Scris la data: 24 May 2012, 13:42
    Buna ziua, am gasit noi ceva care v-ar putea interesa, cu aplicatiile practice in agricultura: http://www.rotaguido.it/ro/prodotti/recupero-biogas.html. Speram ca va este de folos.
    Scris la data: 24 May 2012, 13:28
    Daca tot ati deschis discutia, aveti dreptate si cu celelate solutii (as preciza totusi ca personal am aplicat cu pensula si n-am avut parte de niciun inconvenient). Altfel, legat de celelate tehnici, ar trebui sa precizam chiar la acest articol cateva lucruri: pentru aplicarea lacurilor pe baza de apa se folosesc role speciale, nu dintre cele pentru vopsea lavabila care sunt facute in general din bumbac, si care s-ar imbiba prea tare cu lac si ar lasa dungi inestetice. Da, lacul se poate aplica si cu spatula, din nou cu precizarea ca tipurile sensibile de lemn nu trebuie niciodata tratate prin aplicarea lacului cu spatula, ci numai cu rola. Altfel, ca metoda, unele lacuri se pot aplica si cu pistolul de vopsit, dar DOAR daca producatorul specifica aceasta pe eticheta. Acum, desigur, cel mai bine ar fi ca metoda de aplicare a lacului sa se faca in concordanta cu alegerea produsului de lacuit: pe eticheta exista specificatiile de aplicare si putem vedea exact ce este recomandabil in cazul lui. Asa cum am promis, o sa revenim cu un material legat mai mult de produse si categorii de lacuri. O zi frumoasa!
    Scris la data: 24 May 2012, 11:28
    Buna ziua, vreti probabil sa amintim despre masini de lacuit sau despre o serie de servicii care se pot presta pe aceasta nisa de catre firme de specialitate. E drept ca ce am prezentat mai sus sunt scurte informatii despre tehnicile de baza (si inca valabile), accesibile oricui vrea sa afle cum isi poate lacui propriul parchet cu bugetul pe care il are la dispozitie. Suneti desigur liber sa faceti si alte recomandari, e un subiect extrem de vast. Numai tipurile de lacuri existente pe piata si (ca nisa) doar cele ecologice merita un articol separat. O sa revenim asupra subiectului, oricum, si in alte materiale, legate strict de tehnologii moderne rapide. Va multumim pentru comentariu.
    Scris la data: 24 May 2012, 11:15
    Buna ziua, din punct de vedere al rezistentei in timp e preferabil sa pastrati parchetul laminat. De asemenea, in ceea ce priveste aspectul estetic laminarea este deja o metoda de finisaj care ii asigura parchetului o serie de calitati tocmai pentru a va scuti pe dv. de alte operatiuni ulterioare, tratare, lacuire etc. De asemenea, cu lac puteti afecta suprafata laminata, acel film de melamina decorativa. Recomandarea este asadar sa nu faceti aceasta operatiune.
    Scris la data: 21 May 2012, 15:22
    Stimati domni, aceste tipuri de informatii fac parte din asa numitele "mituri si legende urbane". Ar fi fost interesant sa precizati si documentatia sau contextul in care ati vazut interdictiile referitoare la utilizarea OSB-ului. Pana la aceasta data noi nu avem cunostinte despre astfel de interdictii (in sensul ca ar fi daunator sanatatii). Mai mult, exista un certificat de produs prezentat in documentatia anexata de producator, in care se face referire la utilizarea OSB-ului la interior, in spatii umede. Nu uitati ca folosirea materiaelor de constructii se face in detalii specifice pentru fiecare zona a cladirii. In rest, numai de bine.
    Scris la data: 16 May 2012, 17:02
    Pentru informatii detaliate despre cum se face o alee cu pavele din beton va rugam sa cititi articolul de la link-ul urmator, veti gasi aici tot ce va intereseaza: http://spatiulconstruit.ro/cum-se-face/alei-si-platforme-din-pavele-de-beton-object_id=11. Cu stima.
    Scris la data: 16 May 2012, 12:00
    Daca ai postat o intrebare intr-una din categoriile forum-ului sau ai o problema si vrei sa vezi daca nu cumva au mai intalnit-o si altii - poate i-au gasit solutie, sectiunea "Raspunsuri solutie" este cea mai potrivita pentru tine. Pentru a accesa aceasta sectiune trebuie sa dai click pe numele sau in meniul verde din partea de sus a paginii.
    Scris la data: 14 May 2012, 17:56
    Buna ziua, in privinta alegerii aveti avantaje si dezavantaje specifice la fiecare produs: ceara e un produs natural, dar se zgarie usor si trebuie sa stati mereu cu carpa pe ea ca sa aiba luciul specific, satinat (cam o data la doua saptamani), pe cand lacul se spala mai usor, e rezistent la praf, dar nu este un produs natural, se poate crapa in timp si parchetul e mai greu de reconditionat dupa el. Ceara se poate intinde si cu o laveta (se lasa sa se usuce si apoi se lustruieste cu o carpa moale), iar procesul de refacere al acesteia se poate face o data la 6 luni sau chiar o data pe an, in functie de uzura la care este supusa pardoseala. Speram ca v-am fost de folos.
     121 - 150 din 162 de posturi
    Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
    Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

    Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

    Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

    Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.