Satari , eu am nevoie de izolatie fonica la masina , Am o supernova si nu sunt multumit deloc de sunetul produs de boxele din usile din fata (...

satari , eu am nevoie de izolatie fonica la masina , Am o supernova si nu sunt multumit deloc de sunetul produs de boxele din usile din fata ( mentionez ca am incercat si cu alte boxe si alt player , acelasi rezultat ) m,am gandit ca varianta cu cofrajele de oua mi,ar fi la indemana , am facut rost de vreo 20 de cofraje , banda dubluadeziva si ma gadeam sa trec la treaba , ce ziceti merita , Va multumesc .
Noi v-am recomanda sa mergeti totusi la un atelier auto si sa intrebati de o solutie. Ideea ar putea merge in extremis, doar ca pe langa o acustica buna masina trebuie sa ramana functionala (sa puteti deschide usor geamul, de exemplu, cum faceti cu cofrajele ca sa nu afecteze asta?)
va multumesc ca ati fost atat de rapizi , pt mine important e sa se auda muzica ceva mai bine , legat de functionalitate tot ce am in interiorul usi este geamul care este actionat mecanic , m-am gadit si la eventualele probleme asa ca o sa aplatizez cofrajele acolo unde este nevoie, va multumesc inca o data.