Draga redactie care dai raspunsul de mai sus... gratarele acestea de caramida... as putea spune ca sunt model din epoca de piatra... este "cotlonul" ...

Draga redactie care dai raspunsul de mai sus... gratarele acestea de caramida... as putea spune ca sunt model din epoca de piatra... este "cotlonul" sau bucataria de vara a bunicii... oamnii care vor sa aiba un astfel de gratar o fac pentru ca vor sa aiba ceva rustic, ceva iesit din comun, dar au si spatiu unde sa-l construiasca. Am si eu unul, a costat destul de mult, am alaturi si chiuveta si alte spatii de care ai nevoie cand lucrezi acolo. Dar, asa cum am citit si in materialul de mai sus, daca nu este acoperit se incarca de praf si altele... devine urat si aproape nefolositor... Acoperisul este destul de costisitor si trebuie sa fie si acesta elegant, sa se asorteze cu restul gradinii sau alte constructii din apropiere. Eu am unul mare, complex, si totusi nu-l recomand la nimeni ca o investitie utila ci doar daca vrea sa-si completeze gradina cu un element de decor care se va murdari de aburi grasi si fum, praf etc. Cred ca oamenii pot avea pe acest website pareri pro si contra, raspunsul dat lui Marius este rautacios si mie nu-mi place ("daca toata lumea ar fi fost de aceeasi parere.... nu ar fi existat evolutie..."). Este parerea lui si are importanta. Voi trebuie sa acumulati toate raspunsurile si sa trageti concluzia daca ceva merge pe piata sau nu. Toate cele bune, Maria.
Buna ziua, va respectam opinia, asa cum o respectam si pe a domnului Marius, iar publicarea acestor comentarii este un semn ca suntem de acord cu dreptul fiecaruia de a spune ce ii place si ce prefera. Ne cerem scuze daca raspunsul pare rautacios, poate ca de vina e exprimarea, nu asta am dorit, noi nu faceam decat sa luam apararea si celor care isi cumpara asa ceva sau produc bunuri diverse, fie ele de lux sau practice. Multumim oricum pentru sugestie si experienta practica pe care ne-ati impartasit-o.
Total de acord, Maria! Chapeau!