De ce si de cand cuptorul cu microunde se pune sub cuptorul mare? Doresc sa stiu pentru ca sunt intr-o situatie destul de jenanta . Ma ocup cu...

Discuţie pornită la articolul:
De ce si de cand cuptorul cu microunde se pune sub cuptorul mare? Doresc sa stiu pentru ca sunt intr-o situatie destul de jenanta . Ma ocup cu productia de mobilier la comanda si, pana am citit articolul dumneavoastra, recomandam tuturor clientilor asezarea in corp tocmai invers (cuptor mare jos si cuptor mic sus). Va multumesc pentru timpul acordat si astept un raspuns. Numai bine.
Nu este gresit sa amplasati cuptorul cu microunde nici deasupra, nici dedesubtul cuptorului. In general, bucataria se adapteaza persoanei care gateste si care o foloseste cel mai des. Amplasarea cuptorului principal se face la o inaltime care sa ii convina acestei persoane. In functie de locul ramas se poate trece la amplasarea cuptorului cu microunde deasupra sau dedesubtul cuptorului principal, mai ales ca in bucatariile romanesti acesta este folosit mai mult pentru a incalzi mancarea, pentru decongelare sau pentru floricele.