Pardoseli industriale din beton elicopterizat HIROS ROM

Pardoseli industriale din beton elicopterizat HIROS ROM

Marca:
HIROS ROM
Serviciu prestat de:

HIROS ROM

Vezi profil furnizor
Contactează prestatorul
HIROS ROM
- masini de gletuit de mare capacitate cu palete duble folosite la pardoseli industriale cu strat de uzura pe baza de quartz (tip Sika, Durostone etc) dar si la pardoseli peste care se aplica rasini epoxidice, covor pvc sau gresie lipita.

- executam pardoseli industriale armate cu fibre metalice sau cu fibre sintetice care imbunatatesc rezistenta pardoselii datorita preluarii tensiunilor generate in masa betonului. Folosirea fibrelor reduce costurile de executie precum si riscul de fisura in pardoseala.

- la realizarea de pardoseli colorate folosim tehnologia “proaspat pe proaspat”(wet in wet). Aceste pardoseli industriale cu strat de uzura quartz, agregate sintetice sau pulberi de otel sunt cele mai rezistente si rapide solutii de infrastructura pentru hale industriale,parcari subterane, hale logistice, etc.

- pentru evitarea fisurarii betonului executam taierea rosturilor in pardoseli din beton, cu masini de taiat beton, avand rolul de a prelua contractiile betonului,sa fisureze controlat de-a lungul taieturilor. Rosturile de lucru si rosturile taiate reprezinta punctele slabe la pardoseli din beton. Acestea pot fi eliminate prin folosirea de cofraje metalice inglobate in beton si aplicarea tehnologiei aferente “pardoseli din beton fara rosturi taiate”.

- pentru realizarea drumurilor si platformelor exterioare folosim grinda vibranta tip Tramix sau Laser Screed.

- pentru dimensionarea pardoselilor de beton armate cu fibre metalice (fibre de otel) sau fibre sintetice firma HIROS-ROM poate oferi calcule statice in functie de incarcarile statice si dinamice la care este supusa pardoseala din beton.

24 imagini

1 Documentatie tehnica

Lucrari de referinte HIROS 1996-2020
Lucrari, proiecte
11 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă serviciile de Pardoseli industriale din beton elicopterizat HIROS ROM
Contactează HIROS ROM și cere prețuri pentru proiectul tau.