Cristian Lazaroiu

Membru din: 16-03-2012   |   Nivel: ★★★

  25 posturi

   1 - 25 din 25 de posturi
  Scris la data: 20 Apr 2024, 22:13
  Salutare! Am mare nevoie de un material care să mă ajute să sigilez bîrnele unei șure. Distanța dintre ele este de la 2-10mm. Știe cineva vreun produs pe care îl pot folosi? Mulțumesc
  Scris la data: 13 May 2015, 13:42
  buna ziua! din pacate pompele de caldura pe care le aducem noi nu pot fi instalate la bloc. multumim pentru interesul aratat. cu stima, cristian lazaroiu.
  Scris la data: 03 Mar 2015, 12:32
  buna ziua domnule vaduva, sper sa fi primit informatia despre unde puteti veni la noi la sediu. va asteptam cu un telefon. multumesc! cu stima, cristian lazaroiu.
  Scris la data: 03 Mar 2015, 12:32
  buna ziua domnule vaduva, sper sa fi primit informatia despre unde puteti veni la noi la sediu. va asteptam cu un telefon. multumesc! cu stima, cristian lazaroiu.
  Scris la data: 11 Feb 2015, 12:00
  buna ziua! sint cristian lazaroiu si sint administratorul societatii. sigur ca putem furniza o pompa de caldura care sa va satisfaca nevoile de apa calda si agent termic cald sau rece. putem instala in locul unor radiatoare, ventiloconvectori care sa va asigure necesarul de caldura si frig. avem sediul in bucuresti. mai mult, avem si un showroom unde puteti vedea la lucru o pompa de caldura. adresa este str. aviator romeo popescu nr 85, sector 1. daca doriti puteti sa ma sunati la 0722394839 pentru a stabili o intilnire. va multumesc pentru interesul aratat pompelor de caldura si spatiuluiconstruit. cu stima, cristian.
  Scris la data: 17 Nov 2013, 11:53
  buna dimineata! stimate bogdan, momentan nu mai avem pe nimeni in brasov, dar ne ocupam noi de aceasta zona. avem instalate pompe de caldura in bv. firma noastra se ocupa cu executii de proiecte de instalatii termice cu pompe de caldura, instalatii sanitare, aer conditionat. nu stiu ce sint acelea panouri electrice! aici nu pot sa raspund. pentru a trimite planurile sau schita casei Dvs va rog sa folositi bear_production@yahoo.com. va astept. cu stima, c. lazaroiu.
  Scris la data: 15 Nov 2013, 10:17
  buna ziua! stimate domnule neagu, va rog trimiteti cererea completa pe bear_production@yahoo,com, pentru pompa de caldura pe care o doriti. va astept. multumesc. cu stima, c. lazaroiu.
  Scris la data: 05 Nov 2013, 13:50
  buna ziua! ar trebui sa ne dati mai multe detalii. ex: doriti si conditionare aer, planul de situatie al proprietatii, termoizolatii, nr de persoane care vor locui acolo, sau ca sa fie mai simplu - un proiect de instalatii termice. multumesc pentru interesul aratat sistemelor noastre. cu stima, cristian lazaroiu.
  Scris la data: 05 Nov 2013, 13:47
  buna ziua! pe http://www.spatiulconstriut.ro. avem si un showroom in bucuresti. accesati http://www.green-heat.ro. multumesc pentru interesul aratat. cu stima, cristian lazaroiu.
  Scris la data: 05 Nov 2013, 13:44
  buna ziua! stimate domnule neagu, bineinteles ca va pot ajuta! puteti lua de la noi numai pompa de caldura, cu conditia sa respectati schema hidraulica pe care o veti primi odata cu pompa de caldura. dupa instalarea ei in sistem, pot face deplasarea si punerea in functiune - ambele contra cost. trebuie, pentru binele locului(spatiulconstruit.ro) in care amindoi scriem, sa va atrag atentia ca Dvs comparati mere cu pere atunci cind vorbiti despre preturile pentru ''instalatii complete'' si ''manopera pentru constructia casei''. este foarte bine stiut ca acum, manoperele pentru constructie sint foarte mici si de o calitate indoielnica. ce v-a oferit colegul meu, cu siguranta sint costurile pentru materiale, aparate, sisteme si proiectare - personal, sint convins ca nu aveti proiect de instalatii!! aveti? astept cu foarte mare interes sa vad cum va descurcati cu ''constructia instalatiei'' si mai ales cu conductele verticale. acum si pentru restul domnilor care se vor uita la discutie: solutia pentru care Dvs optati - cea cu foraje verticale - este o solutie mai putin buna decit cea cu circuit deschis. pompele de caldura care lucreaza in circuit inchis(orizontal sau vertical) sint cu cel putin 40-45% mai ineficiente decit cele care lucreaza in circuit deschis. dl. dan alexandru nu putea sa va dea o solutie pentru circuitul primar cu foraje verticale si Dvs, folosind sistemul, sa fiti dupa aceea nemultumit de costuri! daca a facut oferta cu foraje de apa, atunci il salut! pentru mine si pentru cei ce ne vor citi, va rog sa ne spuneti care este ''solutia mai ieftina si care da randament cu conditia sa fie respectate regulile de baza''. de asemenea va rog sa ne spuneti tuturor care sint aceste reguli de baza! sint convins ca multa lume ar dori sa stie acest lucru! multumesc! cu stima, cristian lazaroiu. e-mail: bear_production@yahoo.com
  Scris la data: 27 Aug 2013, 11:18
  buna dimineata! da aveti reprezentant in galati. ecospace srl. tel: 0763738418. dan alexandru. multumim pentru interesul aratat. cu stima, cristian lazaroiu.
  Scris la data: 30 Jul 2013, 08:57
  buna dimineata! stimate agleptycus, costurile pentru o asemenea casa se ridica la aproximativ 14-16.000 euro. trebuie masurat putul pe care il aveti - debitul pe care il poate furniza pe ora. va invit la showroom-ul din bucurestii noi ca sa vedeti ce anume trebuie facut in camera tehnica, pentru imobilul Dvs. aici putem avea discutiile legate de ordinea lucrarilor, variante, cererile Dvs, planurile casei, etc. imi trebuie mai multe informatii pentru a va putea da o ordine a lucrarilor - sint operatii care nu sint necesare la Dvs, sau poate sint. va astept! cu stima, cristian lazaroiu.
  Scris la data: 26 Jul 2013, 17:07
  stimate agleptycus, pompa de cakdura care sa faca doar acm nu este o idee prea buna. este prea mare investitia. exista pompe de caldura care produc energie ce poate fi folosita la incalzirea casei si producerea de ac. va mai astept! cu stima, cristian lazaroiu.
  Scris la data: 24 Jul 2013, 08:07
  stimata doamna hanea, costurile aproximative ale unei asemenea instalatii este de 14.000 euro. proiectul nu trebuie aprobat de vreo institutie. forarea este obligatorie pentru ca altfel nu avem ''agent primar'' pentru a extrage energia termica. este exclusa conectarea la reteaua publica. nu sint procente din investitie care sint acoperite de stat. nici la noi, nici la altii. sint sume fixe de bani. la noi sint 8.000 lei pentru o instalatie, un proprietar, un proiect. daca nu va este peste mina, va asteptam la showroom-ul nostru din bucuresti. aici puteti vedea o pompa de caldura in functiune, cu toate posibilitatile ei. cu stima,
  Scris la data: 03 Jun 2013, 08:06
  buna dimineata! stimate domnule ciprian vuza, puteti opta pentru sistemul de incalzire/racire pe care vi-l ofera pompa de caldura. pentru a putea sa va facem o oferta de pret trebuie sa ne dati un pic mai multe informatii. panourile solare nu va sint necesare(pentru productia de apa calda menajera) atita timp cit aveti instalata pompa de caldura. pentru a face apa calda menajera cu o pompa de caldura, costurile sint foarte mici si investitia in panouri este nejustificata. adresa unde putem comunica pentru a va face o oferta este: bear_production@yahoo.com. trimiteti o cerere la aceasta adresa si va voi raspunde negresit. multumim pentru interesul aratat produselor noastre. cu stima, cristian lazaroiu.
  Scris la data: 28 Mar 2013, 17:35
  salut! banuiesc ca vrei o schema hidraulica. daca asta doresti, iti pot face una, daca imi trimiti exact ce ai instalat in casa, ca sistem de redare a caldurii(sau frigului), dupa caz. eu sint obisnuit si cu frigul, din cauza pompelor de caldura pe care le instalam. schema o pot ''livra'' scanata, facuta de mina. e in regula? te astept!
  Scris la data: 28 Mar 2013, 17:31
  salut! eu pot sa-ti spun din experienta de pina acum ca poti sa-ti alegi radiatoarele luind in calcul 40 w/mp(daca inaltimea camerei nu este mai mare de 2,5). nu te mai gindi la casa pasiva, pentru ca izolatiile descrise de tine nu arata ca este pasiva, ci ca este supraizolata. supraizolarea nu are nimic de-a face cu casa pasiva. in tabelul radiatoarelor, sa te uiti la puterea radiatorului la agent termic de 60/50 - sau chiar 50/40 - pentru a tine centrala termica(oricare ar fi ea) intr-un regim de functionare mediu. de la mine mai poti afla daca iti poti permite o pompa de caldura - ai detalii pe spatiulconstruit - si de asemenea poti vedea sistemul cu pompa de caldura in functiune - in showroom. sa auzim de bine!
  Scris la data: 26 Mar 2013, 17:55
  salut! imi spun doar parerea, deci ia-o ca pe o informare. daca si subliniez daca, nu poti renunta la idee - pentru ca exista solutiile de a tine masina pe strada, sau in garaj - atunci iti recomand sa faci locul respectiv cu dale prefabricate(si aici nu te uita la bani - ia ce este mai bun si mai bine facut) care sa fie la fel cu restul aleilor pe care le ai in curte. incearca sa nu iesi in evidenta fata de restul curtii. cimentul nu mai este cel de odinioara - crapa si se distruge dupa primul inghet, iar apoi totul arata oribil. metalul rugineste si este prost la calcat pe el - banuiesc ca ai o sotie si care si pantofi cu toc - si iti pot cadea lucruri intre profile. banuiesc ca acum ai cel putin o parere. sa auzim numai de bine, cristian.
  Scris la data: 23 Nov 2012, 09:34
  buna dimineata! stimata doamna, sper ca intrebarile Dvs sa-si fi gasit raspuns. colegul meu nu m-a instiintat despre continuarea discutiei pe care v-am sugerat s-o aveti cu el. daca totusi mai doriti raspunsurile, va rog sa-mi scrieti din nou. cu stima, cristian lazaroiu.
  Scris la data: 23 Nov 2012, 09:34
  buna dimineata! ati reusit sa obtineti informatiile dorite, de la distribuitorul nostru? va astept cu comentarii. si noi ne dorim o colaborare cu Dvs. cu deosebita stima, cristian lazaroiu.
  Scris la data: 24 Apr 2012, 14:14
  buna ziua! avem un consultant pentru constanta. puteti lua legatura cu el. aveti adresa dumnealui si la contacte - ecospace srl. dan alexandru 0763 738418. daca nu va rezolvati problema, va rog scrieti-mi din nou. multumesc. cu stima, cristian lazaroiu.
  Scris la data: 24 Apr 2012, 14:08
  buna ziua! pentru acea zona va rog sa-l contactati pe domnul dan alexandru 0763738418. multumesc. cu stima, cristian lazaroiu.
  Scris la data: 24 Apr 2012, 13:48
  buna ziua! da este o problema pe care nu o vom rezolva prea curand. cea cu traducerile. dar, le aveti si in engleza. exista tabele in documentatii pentru temperaturi exterioare si temperaturi de tur pentru agentul termic. va dau acum datele domnului care distribuie pompe de caldura thermocold in jud prahova. trebuie sa luati legatura cu dumnealui. ion negrea 0724 018 255. este o companie cu sediul in ploiesti. showroom-ul este in bucuresti. va multumesc pentru interesul aratat. cu stima, cristian lazaroiu.
  Scris la data: 24 Apr 2012, 13:40
  buna ziua si Dvs! multumim ca ne scrieti si ca sunteti interesat. da, sunt ''compatibile'' si pentru apartamente. adica pot fi montate si in apartamente. trebuie numai gasita o solutie pentru vasul productie apa calda menajera. 300-350 L. pompele de caldura pe care vi le putem oferi sunt cele aer/apa. o putere pentru apartamentul dvs ar fi 3-4 kw termici. consumul electric pe care l-ati avea ar fi aproximativ 1,5 kWh. o pompa bine calibrata ar trebui sa consume aproximativ 6 ore. daca consideram ca ar functiona egal, cu o temperatura exterioara medie de 5 grdC, rezulta 1,5 x 6 x 30 zile. un cost aproximativ 3-4000 euro. este de macar 2 ori mai eficienta decat o centrala pe gaz. de panouri solare nici nu poate fi vorba. acestea produc doar agent terrmic pentru productia de acm. si doar vara! si eu va doresc o zi buna! cu stima, cristian lazaroiu.
  Scris la data: 21 Apr 2012, 09:23
  multumim pentru ca sunteti interesati de sistemele pe care le aducem in romania. n-am sa pot sa va ''tin'' o prezentare pe aceasta cale, dar voi incerca sa va raspund catorva din intrebari. fata de orice alt sistem, care foloseste 1kw pentru a produce maximum 0,99 kw termici, pompele de caldura folosesc 1 kw pentru a produce 5-6 kw termici. consider ca aceasta diferenta este mai mult decat evidenta si atragatoare. pentru ca nu se pot da costuri pe apartamente, pot sa va dau un exemplu concret. 120 mp ai unei case parter+etaj costa, materiale si manopera, sistem termic la cheie, aproximativ 8.700 euro fara tva. pentru ai face pe ai Dvs sa inteleaga sistemul si sa il agreeze ar trebui sa ne lasati sa le facem o prezentare a produselor noastre. rugati-i sa ne contacteze. daca casa se gaseste in unul din judetele de la contacte, trebuie sa alegeti distribuitorul de acolo. daca nu va gasiti in zonele specificate acolo, atunci nu ramane decat sa ma ocup personal de parintii Dvs. cu deosebita stima, cristian lazaroiu. - 0722394839.
   1 - 25 din 25 de posturi
  Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
  Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

  Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

  Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

  Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.