Buna ziua! Ma numesc Vaduva Niculae , am o casa cu suprafata de 150 m patrati pe nivel, etajul 1,parter si mansarda .Mentionez ca instalatia este...

Discuţie pornită la furnizorul:
Buna ziua! Ma numesc Vaduva Niculae , am o casa cu suprafata de 150 m patrati pe nivel, etajul 1,parter si mansarda .Mentionez ca instalatia este facuta pentru calorifele, calorifelele sunt montate .As dori sa stiu daca aveti o pompa de caldura pentru proucerea acm si incalzire .Daca aveti sediu in bucuresti puteti sa imi dati adresa pentru a veni acolo.Va multumesc!
buna ziua! sint cristian lazaroiu si sint administratorul societatii. sigur ca putem furniza o pompa de caldura care sa va satisfaca nevoile de apa calda si agent termic cald sau rece. putem instala in locul unor radiatoare, ventiloconvectori care sa va asigure necesarul de caldura si frig. avem sediul in bucuresti. mai mult, avem si un showroom unde puteti vedea la lucru o pompa de caldura. adresa este str. aviator romeo popescu nr 85, sector 1. daca doriti puteti sa ma sunati la 0722394839 pentru a stabili o intilnire. va multumesc pentru interesul aratat pompelor de caldura si spatiuluiconstruit. cu stima, cristian.