Sunt arhitect si auditor energetic...si nu stiu decat ”italiana”de balta. Ma intereseaza foarte mult aceste pompe de caldura si documentatia nu ma...

Sunt arhitect si auditor energetic...si nu stiu decat ”italiana”de balta. Ma intereseaza foarte mult aceste pompe de caldura si documentatia nu ma ajuta prea mult. Chiar daca sunt la inceputuri, nu pot sa-mi conving mereu beneficiarii. Totusi consider ca ”alternativele” sunt mereu binevenite. Doresc mai multe detalii, date de contact si vanzari pe Prahova sau judete limitrofe. Va multumesc anticipat si sper intr-o buna colaborare. tel 0721.48.10.71 / 0344.10.10.11 este tel. biroului de proiectare.
buna ziua! da este o problema pe care nu o vom rezolva prea curand. cea cu traducerile. dar, le aveti si in engleza. exista tabele in documentatii pentru temperaturi exterioare si temperaturi de tur pentru agentul termic. va dau acum datele domnului care distribuie pompe de caldura thermocold in jud prahova. trebuie sa luati legatura cu dumnealui. ion negrea 0724 018 255. este o companie cu sediul in ploiesti. showroom-ul este in bucuresti. va multumesc pentru interesul aratat. cu stima, cristian lazaroiu.
buna dimineata! ati reusit sa obtineti informatiile dorite, de la distribuitorul nostru? va astept cu comentarii. si noi ne dorim o colaborare cu Dvs. cu deosebita stima, cristian lazaroiu.