Vata minerala URSA pentru aplicatii cu cerinte speciale de fonoabsorbtie

Vata minerala URSA pentru aplicatii cu cerinte speciale de fonoabsorbtie

Marca:
URSA
Produs furnizat de:

URSA ROMANIA

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
URSA

Placi din vata minerala de sticla URSA FDP 5

Placi din vata minerala de sticla, semirigide, hidrofobizate, cu exceptionale calitati termoizolante folosite pentru izolarea termica si fonica in aplicatii OEM.


Printre caracteristicile tehnice ale vatei se numara conductivitatea termica redusa (λD - 0,032 W/mK), reactia la foc in comformitate cu normele Euroclass (A1 - incombustibil) si temperatura maxima de utilizare de 200°C.
Placi subtiri din vata minerala de sticla URSA TSP/Ge

Placi subtiri din vata minerala de sticla, cu caseraj negru din tesatura de fibra de sticla, pentru fonoabsorbtie la tavane suspendate (sali de cinema sau de spectacol), pereti, izolatii tehnice si instalatii de climatizare.


Printre caracteristicile tehnice ale vatei se numara conductivitatea termica redusa (λD - 0,033 W/mK), reactia la foc in comformitate cu normele Euroclass (A1 - incombustibil) si temperatura maxima de utilizare de 200°C.


Saltea din vata minerala de sticla URSA DF Acoustic

Saltea din vata minerala de sticla, pentru izolatii cu cerinte speciale de fonoabsorbtie (pereti cinematograf).


Printre caracteristicile tehnice ale vatei se numara conductivitatea termica redusa (λD - 0,039 W/mK), reactia la foc in comformitate cu normele Euroclass (A1 - incombustibil) si temperatura maxima de utilizare de 200°C.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Vata minerala URSA pentru aplicatii cu cerinte speciale de fonoabsorbtie
Contactează URSA ROMANIA și cere prețuri pentru proiectul tau.