URSA ROMANIA

URSA ROMANIA

Termoizolații pentru un mâine mai bun

URSA ROMANIA

Blvd. Ficusului nr. 14A, Bucuresti, sector 1


Relatii clienti:

URSA ROMANIA

URSA este unul dintre principalii producători europeni de termoizolații, având o experiență de peste 60 de ani în domeniu. Cu peste 1800 de angajați în 13 unități de producție și 40 de filiale locale, URSA este prezentă în Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord și înregistrează o cifră de afaceri de peste 450 de milioane de euro anual. Saltelele și plăcile din vată minerală de sticlă URSA GLASSWOOL și URSA TERRA sunt produse în fabricile din Spania, Franța, Belgia, Germania, Slovenia, Polonia și Rusia. Izolațiile din polistiren extrudat URSA XPS sunt produse în fabricile din Germania, Franța, Spania, Italia și Rusia.

Produsele URSA sunt prezente pe piața din România încă de la începutul anilor ’90. Compania locală URSA România, parte a concernului internațional, a fost înființată în anul 2003, în prezent având un depozit la Oradea, de unde se realizează livrări în toată țara, și un birou comercial în București, de unde este coordonată întreaga activitate comercială și de distribuție. În ultimii ani, livrările de produse URSA au cunoscut o creștere organică, compania locală URSA România ajungând să dețină o cotă de piață de circa 40% pe segmentul de vată minerală de sticlă.

Izolațiile inovatoare URSA asigură eficiența energetică a clădirilor, contribuind ca niciun alt material de construcții la îmbunătățirea calității vieții și la protecția mediului înconjurător.

Responsabilitate, respect și construcții durabile
URSA acordă o importanță deosebită respectării celor mai înalte standarde de protecție a mediului. Economia de energie și reducerea durabilă a emisiilor de CO2 reprezintă principiile directoare ale întregii noastre activități. De la extracția și prelucrarea materiilor prime utilizate și până la gestionarea deșeurilor, toate procesele de producție ale companiei au fost optimizate pentru a reduce la minim posibilul impact asupra mediului. Echipa noastră se implică permanent în promovarea dezvoltării durabile, atât prin politica comercială cât și prin portofoliul de produse.

Inovație și calitate
URSA înseamnă excelență comercială, cea mai eficientă rețea de distribuție și pasiunea echipei sale. Cu un bogat portofoliu de produse din vată minerală de sticlă și polistiren extrudat, URSA acoperă toate cerințele de izolare termică și fonică a clădirilor, oferind calitate imbatabilă și ambiția celor mai bune rezultate.

harta_ursa1

Documentații tehnice

  Certificat de conformitate A/02/10
  Certificare produs
  14 p | EN
  Certificat de conformitate F/02/10
  Certificare produs
  5 p | EN
  Certificat de conformitate MPA
  Certificare produs
  5 p | EN
  Certificat EUCEB
  Certificare produs
  2 p | EN
  Certificat ISO 9001
  Certificare produs
  1 p | EN
  Certificat RAL
  Certificare produs
  1 p | EN
   1 - 6 din 6 documentatii
  13 game de produse înscrise