184 produse din categoria Plafoane, tavane suspendate | 42 game

La prima vedere nimic nu este mai banal si mai simplu ca un plafon suspendat deasupra caruia sa putem ascunde diverse tipuri de instalatii de ventilare, climatizare, electrice sau chiar de canalizare.


Valentele estetice ale tavanelor suspendate pot depasi cu usurinta aspectele tehnice prezentate mai sus si deloc de neglijat. Tehnologiile moderne permit conformarea a nenumarate forme dar si imbinarea diverselor tipuri de materiale pentru a obtine efecte estetice care sa raspunda si celor mai exigente cerinte indiferent ca este vorba de constructii rezidentiale sau cu caracter comercial.


Fie ca este vorba despre plafoane din gips-carton cu forma plana, decalate sau boltite, fie ca este vorba despre plafoane casetate sau de plafoane moderne rezolvate cu membrane tensionate sau profile metalice, toate se pot realiza indeplinind in acelasi timp si cerinte tehnice legate de absorbtia acustica, cerinte legate de rezistenta la foc sau de un anumit mod de curatare si absorbtie a noxelor.


Scafele de lumina pot completa si pot pune in valoare plafoanele suspendate si nu trebuie sa uitati ca la fel ca si in cazul peretilor de compartimentare plafoanele trebuie ancorate de planseul de rezistenta sau de grinzile adiacente pentru a impiedica caderea acestora in caz de seism. Acelasi principiu se aplica si in cazul candelabrelor, daca va hotarati sa le utilizati.

 1 - 30 din 42 de game

Izolatii din pluta expandata AMORIM

CORKLINE

AMORIM
În această gamă:
37 documentații
18 imagini
10 produse

Sistem termoizolator Multipor

XELLA RO SRL

Multipor
În această gamă:
3 documentații
3 imagini
6 video

Ai o întrebare?
Scrie aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva