Produse pentru structuri / pereti / plansee

Caută în cele 130 de game cu 889 de produse. Alege o categorie de mai jos.
Structuri / pereti / plansee

Alegerea structurii unei constructii se realizeaza in general in timpul etapei de proiectare, cand toate incarcarile constructiei se calculeaza in functie de materialele si de tipul de structura ales.

Cei mai noi furnizori de produse pentru structuri / pereti / plansee

Alege bine produsele pentru structuri / pereti / plansee

Lasand la o parte sfaturile binevoitoare ale rudelor si prietenilor este bine sa intelegeti ca alegerea unui tip de structura (zidarie portanta, cadre din beton armat, structura din lemn sau din metal) poate influenta comportamentul in timp al unei constructii mai ales in timpul utilizarii.


In Romania este traditionala construirea cladirilor pe structura din zidarie sau in cadre din beton armat iar in ultimii ani au aparut, ca marturie a progresului tehnologic, si constructiile pe structuri usoare din lemn sau metal cu precizari care mai de care mai interesante. Indiferent de calitatea filmelor de pe YouTube, cu incercari pe masa seismica, orice structura se calculeaza la parametrii stabiliti prin studiul geotehnic, astfel incat indiferent din ce este facuta, aceasta sa poata rezista la conditionarile impuse.


Alegerea unui anumit tip de structura este recomandat sa se faca in functie de cerintele specifice ale proiectului, de costurile de executie, de posibilitatile de executie, de timpul de executie  si chiar de modalitatile de extindere intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat.

Citește și