Vata minerala URSA pentru pereti de compartimentare

Vata minerala URSA pentru pereti de compartimentare

Marca:
URSA
Produs furnizat de:

URSA ROMANIA

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
URSA

Saltea din vata minerala de sticla URSA SF 32

Saltea din vata minerala de sticla, pentru o exceptionala izolare termica si fonica a acoperisurilor inclinate, a peretilor pe structura de lemn, a podurilor si a mansardelor. Produs autoportant.


Printre caracteristicile tehnice ale vatei se numara conductivitatea termica redusa (λD - 0,032 W/mK), reactia la foc in comformitate cu normele Euroclass (A1 - incombustibil) si temperatura maxima de utilizare de 200°C.


Saltea din vata minerala de sticla URSA SF 34

Saltea din vata minerala de sticla, pentru izolarea termica si fonica a acoperisurilor inclinate, a mansardelor, a podurilor, a tavanelor, a peretilor interiori si a peretilor pe structura de lemn. Produs autoportant.


Printre caracteristicile tehnice ale vatei se numara conductivitatea termica redusa (λD - 0,034 W/mK), reactia la foc in comformitate cu normele Euroclass (A1 - incombustibil) si temperatura maxima de utilizare de 200°C.


Saltea din vata minerala de sticla URSA SF 38

Saltea din vata minerala de sticla, pentru izolarea termica si fonica a acoperisurilor inclinate, a mansardelor, a podurilor, a tavanelor, a peretilor exteriori caselor din lemn si a altor structuri usoare. Produs autoportant.


Printre caracteristicile tehnice ale vatei se numara conductivitatea termica redusa (λD - 0,038 W/mK), reactia la foc in comformitate cu normele Euroclass (A1 - incombustibil) si temperatura maxima de utilizare de 200°C.


Placi din vata minerala de sticla URSA TWP 1

Placi din vata minerala de sticla, pentru izolarea termica si fonica a peretilor de compartimentare (sisteme cu gips-carton montat pe structura metalica) si a plafoanelor suspendate.


Printre caracteristicile tehnice ale vatei se numara conductivitatea termica redusa (λD - 0,040 W/mK), reactia la foc in comformitate cu normele Euroclass (A1 - incombustibil) si temperatura maxima de utilizare de 200°C.


Saltea din vata minerala de sticla URSA TWF FONO

Saltea din vata minerala de sticla, pentru izolarea peretilor de compartimentare usori, cu precadere in sistemele cu gips-carton montat pe structura metalica.


Printre caracteristicile tehnice ale vatei se numara conductivitatea termica redusa (λD - 0,040 W/mK), reactia la foc in comformitate cu normele Euroclass (A1 - incombustibil) si temperatura maxima de utilizare de 200°C.


Placi din vata minerala URSA TERRA 76 Ph

Placi din vata minerala, hidrofobizate, pentru izolarea termica si fonica a caselor pe structura de lemn (acoperisuri inclinate, pereti exteriori, pereti de compartimentare).


Printre caracteristicile tehnice ale vatei se numara conductivitatea termica redusa (λD - 0,038 W/mK), reactia la foc in comformitate cu normele Euroclass (A1 - incombustibil) si temperatura maxima de utilizare de 200°C.


Placi subtiri din vata minerala de sticla URSA TSP/Ge

Placi subtiri din vata minerala de sticla, cu caseraj negru din tesatura de fibra de sticla, pentru fonoabsorbtie la tavane suspendate, pereti si instalatii de climatizare.


Printre caracteristicile tehnice ale vatei se numara conductivitatea termica redusa (λD - 0,033 W/mK), reactia la foc in comformitate cu normele Euroclass (A1 - incombustibil) si temperatura maxima de utilizare de 200°C.


Saltea din vata minerala de sticla URSA DF Acoustic

Saltea din vata minerala de sticla, pentru izolatii cu cerinte speciale de fonoabsorbtie.


Printre caracteristicile tehnice ale vatei se numara conductivitatea termica redusa (λD - 0,039 W/mK), reactia la foc in comformitate cu normele Euroclass (A1 - incombustibil) si temperatura maxima de utilizare de 200°C.


Saltea dubla din vata minerala de sticla URSA TWF FONO GEMINI

Saltea dubla din vata minerala de sticla pentru izolarea peretilor de compartimentare usori, cu precadere in sistemele cu gips-carton montat pe structura metalica. 


Printre caracteristicile tehnice ale vatei se numara conductivitatea termica redusa (λD - 0,040 W/mK), reactia la foc in comformitate cu normele Euroclass (A1 - incombustibil) si temperatura maxima de utilizare de 200°C.


Placi usoare din vata minerala de sticla URSA AKP 5/Vv

Placi usoare din vata minerala de sticla, hidrofobizate, cu caseraj din impaslitura din fibra de sticla de culoare alba fiind un produs cu excelente calitati termoizolante si folosit indeosebi pentru izolarea termica si fonica a plafoanelor (garaje, subsoluri) si a peretilor (camari, crame).


Printre caracteristicile tehnice ale vatei se numara conductivitatea termica redusa (λD - 0,032 W/mK), reactia la foc in comformitate cu normele Euroclass (A1 - incombustibil) si temperatura maxima de utilizare de 200°C.

15 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Vata minerala URSA pentru pereti de compartimentare
Contactează URSA ROMANIA și cere prețuri pentru proiectul tau.