Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

URSA la BIG BUILD 2017 - 36 de case construite în 5 zile!

820 de voluntari inimosi, 36 de case, 5 zile de emotie si determinare. Astfel am putea descrie BIG BUILD, cel mai mare eveniment de construire accelerata si voluntariat din Europa, organizat de Habitat for Humanity Romania in prima saptamanii a lunii octombrie.
URSA la BIG BUILD 2017 - 36 de case construite în 5 zile!

URSA a participat in calitate de partener la eveniment, oferind cca. 7.000 mp de vata minerala de sticla DF 39, cu grosime 100 mm, pentru toate cele 36 de case. 

 

Peste 820 de voluntari veniti la Bacau din toata tara, dar si din Irlanda de Nord, Slovacia, Germania, SUA si Marea Britanie s-au implicat si au lucrat impreuna cu Habitat for Humanity Romania si cu cele 36 de familii beneficiare, prestand, in total, 20.000 de ore de voluntariat.

 

S-au alaturat pe santier, in calitate de voluntari, sportivi olimpici, vedete TV, angajati ai companiilor partenere, studenti sau persoane care si-au luat concediu 5 zile doar pentru a oferi o mana de ajutor.

 

La finalul celor 5 zile, au fost ridicate 36 de case cu 2 sau 3 camere, construite in regim duplex, triplex si cvadruplex. Incepand cu anul viitor, vor locui aici 117 parinti si copii, membri ai 36 de familii cu venituri reduse din Bacău, selectate anul trecut in programul Habitat for Humanity Romania.

 

Vata minerala de sticla URSA DF 39 (cu lambda= 0.039) a dovedit si in acest caz ca reprezinta izolatia pentru un maine mai bun!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
URSA ROMANIA