Sisteme de management dedicate locurilor de parcare CROSS

Sisteme de management dedicate locurilor de parcare CROSS

Contactează furnizorul
CROSS

Sistem de management dedicat locurilor de parcare CROSSPARK - on / off street

Sistemul de parcare CrossPark este un sistem de parcare modulara si universala, fiind extrem de dinamic, oferind o gama larga de echipamente si pachete software, avand posibilitatea de a indeplini toate cerintele si specificatiile oricarui proiect.

Sistemul de parcare CrossPark se poate utiliza atat pentru parcarile stradale - on street, cat si pentru parcarile inchise de suprafata sau subterane - off street, situate in punctele de interes cum ar fi: centre comerciale, cladiri de birouri, parcari publice, parcari de spital, aeroport sau parcari private.

Sistemul este capabil sa proceseze orice modalitate de plata disponibila pe piata din Romania. Furnizarea de functii personalizate sau speciale este locul unde solutiile CrossPark exceleaza, prin interfetele externe catre sistemele de validare si rezervare ale tertilor, programele de validare web, programele de plata in avans in combinatie cu dispozitivele de plata mobile si o gama larga de optiuni a echipamentelor de plata asigura functionarea optima si eficienta a facilitatilor de parcare de orice dimensiune. Modulul de proiectare modulara ofera unul dintre cele mai mici costuri de proprietate din industrie.

Sistemul de parcare CrossPark este un sistem de parcare modulara si universala, fiind extrem de dinamic, oferind o gama larga de echipamente și pachete software, avand posibilitatea de a indeplini toate cerintele si specificatiile oricarui proiect.

Sistemul de parcare CrossPark se poate utiliza atat pentru parcarile stradale – on street, cat si pentru parcarile inchise de suprafata sau subterane – off street, situate in punctele de interes cum ar fi: centre comerciale, cladiri de birouri, parcari publice, parcari de spital, aeroport sau parcari private.

Sistemul este capabil să proceseze orice modalitate de plata disponibila pe piata din Romania.

Furnizarea de funcții personalizate sau speciale este locul unde soluțiile CrossPark excelează, prin interfețele externe catre sistemele de validare și rezervare ale terților, programele de validare web, programele de plata in avans în combinație cu dispozitivele de plată mobile și o gama larga de opțiuni a echipamentelor de plată asigura funcționarea optima și eficiența a facilitaților de parcare de orice dimensiune. Modulul de proiectare modulara ofera unul dintre cele mai mici costuri de proprietate din industrie.


4 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Sisteme de management dedicate locurilor de parcare CROSS
Contactează HISTRIA INTERNATIONAL și cere prețuri pentru proiectul tau.