Am creat in forum doua meniuri pentru ca tu sa ajungi mai repede la discutiile care te intereseaza. In continuare iti aratam unde se gasesc aceste meniuri si ce contin ele.
Amandoua meniurile se gasesc in partea de sus a forum-ului si sunt prezente pe toate paginile acestuia.
Prin intermediul primului meniu, cel cu fundal verde, iti facilitam accesul catre discutii, intrebari, solutii si informatii despre utilizatori. Tot ce trebuie sa faci tu este sa dai click pe link-ul preferat.
Iata care sunt optiunile meniului:
  • Toate discutiile - acest link te trimite catre o lista ce contine toate subiectele de discutie din forum-ul SpatiulConstruit.ro, in ordine invers cronologica - adica primul subiect din lista este cel mai nou postat in forum.
  • Toate categoriile - acest link te trimite catre lista ce contine toate categoriile de discutii prezente in forum. Acum tot ce trebuie sa faci este sa alegi unul din forum-urile prezentate pe banda gri - pentru a merge direct la el - ori sa derulezi pagina pentru a selecta una din categoriile sau subcategoriile afisate.
  • Raspunsuri solutie - daca ai postat o intrebare intr-una din categoriile forum-ului sau ai o problema si vrei sa vezi daca nu cumva au mai intalnit-o si altii si i-au gasit si solutie, sectiunea aceasta este cea mai potrivita pentru tine.
  • Discutii despre preturi - aceasta sectiune de discutii a fost creata special pentru a discuta despre preturile diverselor produse si servicii.
  • Opinii critice - aici vei putea citi parerile altor utilizatori despre diverse produse si servicii sau iti poti exprima propria parere. Esti la un click distanta.
  • Intrebari fara raspuns - aici poti vedea toata intrebarile postate de utilizatorii forum-ului SpatiulConstruit.ro care nu au primit inca un raspuns.
  • Toti utilizatorii - urmand acest link vei gasi o lista cu toti utilizatorii inregistrati pe forum-ul SpatiulConstruit.ro
Asa cum stii deja, comunitatea noastra online cuprinde si o colectie de forum-uri. Cel de-al doilea meniu, cel cu fundal albastru, a fost alcatuit pentru ca tie sa iti fie mai usor sa gasesti subiectele de discutie dintr-un anumit forum. Astfel pentru filtra toate discutiile din colectia de forum-uri dupa forum-ul preferat tot ce trebuie sa faci este sa dai un click pe numele lui. Iata care sunt forum-urile de discutii din care este alcatuita colectia noastra: Produse, Compendii, Cum se face, Stiri si noutati, Editoriale, Sfaturi si idei, Discutii generale.