Foarte frumos , numa ca , ce te faci daca locuiesti la tara, si in bucatarie , pe unul din colturi , ai soba de teracota. Nu-mi sugerati sa stric soba...

Discuţie pornită la articolul:
Foarte frumos , numa ca , ce te faci daca locuiesti la tara, si in bucatarie , pe unul din colturi , ai soba de teracota. Nu-mi sugerati sa stric soba pentru ca ador caldura care vine de la soba si nu cea de la caloriferul centralei termice. Ma poate ajuta cineva cu un desen , astfel incat sa am si o buctarie moderna dar sa pastrez si soba ? Ca sa aveti o idee , deschid usa bucatariei , si pe pertele din fata apar , de la dreapta la stanga: soba, chiuveta , aragazul si masca buteliei de aragaz. Pe peretele din stanga este fereastra , iar pe cel din dreapta un dulap de care vreau sa scap cat mai repede. Cam......neplacut...... Hai, va rog , un sfat.
frumos
Buna ziua, dati-ne, va rugam, si dimensiunile in plan ale bucatariei (lungime ori latime) pentru a va putea face un plan de principiu pentru o amenajare.
M-ati emotionat prin amabilitatea dumneavoastra ! Lugimea este de aproximativ 4,20 m , latimea de 4 m. Sa aveti spor in afaceri, o zi buna !
Sobele de teracota se pot face dintr-un dormitor cu iesire in bucatarie dar la nivelul zidului din bucatarie. Nu va incurca absolut cu nimic si economisiti si lemne. Cum s-ar spune faceti 1 foc pentru 2 camere.
Marina, trimite-mi, te rog, câteva fotografii ale incăperii destinate bucătăriei de la ţară , dacă se poate şi , în plus o lungime şi o lăţime a incăperii respective, ca să pot face o propunere in sensul dorit de tine, bineînţeles dacă mai este de actualitate subiectul .
Iti pot recomanda un soft pentru amenajri interioare si asa poti amenaja cum vre casa, fara probleme. Am vazut si aici ceva, usor de folosit din care am citit si cu siguranta il poti folosi in ceea ce ai tu nevoie.
Linkuri