Vata minerala URSA pentru aplicatii industriale si OEM

Vata minerala URSA pentru aplicatii industriale si OEM

Marca:
URSA
Produs furnizat de:

URSA ROMANIA

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
URSA

Placi din vata minerala de sticla URSA FDP 5

Placi din vata minerala de sticla, semirigide, hidrofobizate, cu exceptionale calitati termoizolante folosite pentru izolarea termica si fonica in aplicatii OEM.


Printre caracteristicile tehnice ale vatei se numara conductivitatea termica redusa (λD - 0,032 W/mK), reactia la foc conform normelor Euroclass (A1- incombustibil) si temperatura maxima de utilizare 200°C.


Placi din vata minerala URSA TERRA 78 Ph

Placi din vata minerala, hidrofobizate, pentru izolarea termica si fonica a peretilor de compartimentare la orice tip de constructie si a peretilor exteriori la constructiile pe structuri mai usoare. Pot fi utilizate inclusiv la constructii agricole.


Printre caracteristicile tehnice ale vatei se numara conductivitatea termica redusa (λD - 0,039 W/mK), reactia la foc conform normelor Euroclass (A1 - incombustibil) si temperatura maxima de utilizare 200°C.


Saltea din vata minerala de sticla cu folie de aluminiu URSA TF R2/Ah

Saltea din vata minerala de sticla, caserata cu folie de aluminiu, pentru izolarea termica si fonica si protectia la foc a canalelor de ventilatie si climatizare, tevi, containere si alte aplicatii industriale. Produs cu certificare navala.


Printre caracteristicile tehnice ale vatei se numara conductivitatea termica redusa (λD - 0,035 W/mK), reactia la foc conform normelor Euroclass (A1 - incombustibil) si temperatura maxima de utilizare 200°C.

8 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Vata minerala URSA pentru aplicatii industriale si OEM
Contactează URSA ROMANIA și cere prețuri pentru proiectul tau.