Placi minerale pentru aplicatii orizontale si verticale la interior CORIAN® Solid Surface

Placi minerale pentru aplicatii orizontale si verticale la interior CORIAN® Solid Surface

Marca:
CORIAN® Solid Surface
Produs furnizat de:

GEPLAST

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
CORIAN® Solid Surface
Placi minerale compozite, Corian® Solid Surface, destinate aplicatiilor orizontale si verticale de interior. Disponibile in variantele de grosimi: 6 mm (aplicatii interioare verticale) si 12 mm (aplicatii orizontale).

Placi minerale pentru interioare - CORIAN® Solid Surface

Materiale compozite cu umplutura minerala densa, durabile si usor de personalizat prin termoformare si decupare CNC.

Materialul este deja cunoscut si apreciat pentru proprietatile fizice si chimice deosebite: este dur, omogen si neporos, nu putrezeste si nu se exfoliaza, este rezistent la agenti chimici, nu este toxic sau hipoalergenic, se curata cu usurinta si se intretine facil.


Panourile sunt destinate utilizarii la interior, pentru aplicatii verticale (panouri grosimea 6 mm - pereti decorativi, panouri compartimentari, panouri cabine de dus / zone cu umiditate ridicata etc.) si pentru aplicatii orizontale (panouri grosime 12 mm - blaturi, mobilier comercial si pentru uz caznic, obiecte sanitare etc.).


Detalii suplimentare: corian@geplast.ro

 
Versatil Non toxic Termoformabil Reparabil
Permite realizarea unor suprafete orizontale, fluide si tridimensionale, a obiectelor si instalatiilor sanitare, obiectelor de mobilier si decorative. In cazul expunerii la foc, materialul nu emana gaze toxice, CORIAN® numarandu-se printre cele mai putin toxice materiale. De ce sa te limitezi la colturi cand poti reda forme curbe? Panourile au un comportament excelent la formarea la cald si pot reda cu usurinta o varietate de forme. Suprafetele Corian® se pot repara cu usurinta si sunt ecologice. Petele si zgarieturile pot fi corectate cu usurinta, fara sa lase urme vizibile.
Durabil Rezistent Usor de curatat Omogen si igienic
Corian® isi pastreaza aspectul si rezista la impact si la eventuale taieturi de suprafata, ce pot aparea pe durata folosirii.
Corian® s-a remarcat de-a lungul anilor, ca un material versatil si rezistent, atat ca solutie pentru aplicatiile casnice, cat si in spatiile comerciale. Corian® nu se delamineaza si nu permite infiltrarea lichidelor.
Placile minerale Corian® au suprafata omogena ce nu permite patrunderea murdariei si prafului. Semnele si petele de pe suprafata placilor se indeparteaza usor cu un material abraziv fin si cu solutie obisnuita de curatare. Corian® are suprafata omogena si igienica. Suprafata neteda nu permite lichidelor sa patrunda in material si se curata cu usurinta. Materialul nu permite aparitia bacteriilor si mucegaiului. Placile Corian® sunt curate si igienice.
 
Culori disponibile: