GEPLAST

GEPLAST

Sos. de centura nr. 42, Pantelimon, jud. Ilfov


Relatii clienti:

GEPLAST

Noi suntem GEPLAST Arhitecturale

Cea mai variata gama de solutii pentru placari exterioare si interioare

 

#HPL #ceramica #ALUCOBOND #fibrociment #BetonAparent #KLINKER #CorTen


Prin divizia Arhitecturale, oferim solutii estetice si durabile pentru placari exterioare si interioare. Portofoliul nostru include materiale de calitate superioara ce raspund celor mai exigente cerinte tehnice si de mediu, materiale destinate fatadelor ventilate si interioarelor: pereti interiori, compartimentari si pardoseli.

 

estetica, calitate si functionalitate

Materialele sunt fabricate in Europa, in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate, de unii dintre cei mai mari producatori de solutii premium pentru placari exterioare si interioare. Asiguram solutii pentru proiecte de anvergura din tara, atat comerciale si industriale, cat si rezidentiale.

De la placi compozite din aluminiu, marca ALUCOBOND, pana la panouri din fibrociment CEMBRIT si beton aparent Rieder, portofoliul nostru include materiale compozite de ultima generatie, disponibile intr-o varietate de formate, dimensiuni, texturi si culori.

 

suport tehnic pe toata durata derularii proiectelor

Suntem adeptii unui management al vanzarii de tip consultativ si asiguram consultanta si asistenta tehnica pe toata durata derularii proiectelor. Mai mult, beneficiati de operatiuni de optimizare a suprafetelor si lungimilor, alaturi de servicii de debitare, frezare si casetare.

 

experienta, profesionalism si parteneriate de lunga durata

Experienta vasta si proiectele pentru care am oferit solutii performante, ne pozitioneaza ca principal furnizor de materiale pentru arhitectura.

Dezvoltarea si diversificarea gamei de produse, alinierea permanenta la tendintele pietei si investitiile sustinute in sistemul logistic sunt elementele ce au condus la dezvoltarea Geplast si la consolidarea increderii clientilor si a partenerilor, de-a lungul celor peste 25 de ani de activitate.

 

acoperire nationala

Prin intermediul a 2 centre logistice si 12 puncte de distributie situate in: Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Sibiu si Timisoara.

 

din 1994  

Anul 2019 a marcat cea de-a 25-a aniversare a GEPLAST. 25 de ani in care am crescut alaturi de partenerii nostri si am furnizat solutii estetice si durabile pentru mii de proiecte din tara. Activitatea noastra se defineste succinct prin portofoliul vast de proiecte >>

10 game de produse înscrise