760 produse din categoria Bucatarie | 38 game

Un singur cuvant, insa atat de multe implicatii! Aici gatim, aici (desi nu intotdeauna) luam masa, aici bem cafeaua purtand o discutie interesanta, aici socializam. Si mai sunt inca o gramada de lucruri care se petrec in bucatarie, desi asta depinde de stilul de viata al fiecaruia. S-o spunem drept: a gati inseamna pana la urma a munci, insa in ce alta camera se mai munceste cu atat de multe… sentimente? Bucataria este inima locuintei, si fie ca pregatim ceva sau doar trecem pe aici sa gustam o lingura din mancarea de pe foc, fie ca luam un loc si ne-apucam sa povestim, fiecare dintre noi isi gaseste intr-un fel sau altul locul in bucatarie

Iata asadar de ce este bucataria una dintre functiunile cheie ale amenajarilor interioare, si poate chiar cea pe care cel mai adesea ne gandim sa o imbunatatim, fie ca ne referim la schimbarea dulapurilor, fie ca a venit momentul pentru un nou robot de bucatarie. Si asa va fi intotdeauna, deoarece folosim zi de zi acest spatiu, iar gatitul implica un grad de uzura ridicat pentru obiectele utilizate. Revenind insa la abordarea sentimentala a bucatariilor, acestea pot fi asemuite unor ateliere de creatie, caci aici totul se invarte in jurul rezultatelor directe ale muncii depuse in arta gatitului.


Iar pentru a obtine doar laude in acest domeniu, este esential sa avem o bucatarie amenajata eficient. De la zonele de lucru si pana la zonele de circulatie, bucatariile se pot umple si aglomera foarte repede, mai ales daca spatiul disponibil este redus.  Vorbim deci despre o incapere care necesita o gestiune atenta, insa rezultatele au fost si vor fi intotdeauna pe masura. 


 1 - 30 din 38 de game

Baterii cu senzor pentru lavoar STERN

NO TOUCH

STERN
În această gamă:
53 documentații
31 imagini
21 produse

Rulouri MULTIFILM

MULTIFILM

MULTIFILM
În această gamă:
5 documentații
3 imagini
4 produse

Mese cu inaltime reglabila SUSPA

ACCESORIA GROUP

SUSPA
În această gamă:
1 documentații
5 imagini
1 produse
1 video

Ai o întrebare?
Scrie aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva