996 produse din categoria Living, loc de luat masa | 37 game

Nu ne ia mult sa descoperim camera de zi a unei locuinte, nu-i asa? In general pozitionata imediat langa holul de intrare, camera de zi parca ne invita, de cum intram in casa, sa ii calcam pragul, sa ne asezam si sa discutam. Ea reprezinta in ansamblu “zona sociala” a casei, locul in care interactionam desfasurand diferite activitati. Locul in care oamenii, ai casei sau nu, se aduna si in care poarta conversatii despre tot si toate.

Pe langa aceasta perspectiva de ansamblu, camera de zi serveste numeroase scopuri, iar asta se poate observa cu ochiul liber prin modul de amenajare. Spre deosebire de alte functiuni precum dormitorul sau baia, camera de zi nu este locul in care sa ne dorim intimitate, ci chiar locul in care ne putem simti usor stingheri daca petrecem timp singuri. Si deoarece are un puternic caracter social, camera de zi poate oferi cate ceva pentru fiecare: o zona de conversatie, o zona in care sa putem vedea un film, un colt pentru lectura, un loc de joaca si, poate cel mai important pentru Romania, un loc in care sa luam masa.


Ideea principala ramane ca oricine calca pragul camerei de zi sa fie multumit. Iar asta se face prin amenajarea unor elemente esentiale, pe care cu siguranta le vom gasi in orice living: canapele, fotolii, masute de cafea, televizoare, decoratiuni care sa exprime preferintele si personalitatea proprietarilor, s. a. m. d. Indiferent de cum alegeti sa le amenajati, camera de zi trebuie sa exprime “Bine-ati venit!”, iar pentru aceasta exista din fericire numeroase sfaturi si idei de amenajare.

 1 - 30 din 37 de game

Seminee pe bioetanol PLANIKA

ART&CRAFT DESIGN

PLANIKA
În această gamă:
45 documentații
587 imagini
28 produse
24 detalii CAD
8 video

Seminee din otel Vindem Ieftin

Vindem-ieftin.ro

Vindem Ieftin
În această gamă:
9 documentații
22 imagini
11 produse
1 video

Rulouri MULTIFILM

MULTIFILM

MULTIFILM
În această gamă:
5 documentații
3 imagini
4 produse

Mese cu inaltime reglabila SUSPA

ACCESORIA GROUP

SUSPA
În această gamă:
1 documentații
5 imagini
1 produse
1 video

Stickere, folii decorative Beestick

STICK DECO

Beestick
În această gamă:
5 documentații
588 imagini
111 produse
10 video

Ai o întrebare?
Scrie aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva