1721 produse în 51 game în baie rezidentiala

Locul in care ne ingrijim de trup si ne relaxam, locul care ne ajuta sa ne trezim si in care ne pregatim pentru un somn linistit. Cam asta ar putea sa insemne baia, intr-o descriere foarte sumara. Baia este incaperea folosita de toti membrii familiei si locul unde acestia isi desfasoara ritualurile zilnice, locul care devine un spatiu intim pentru fiecare desi cu totii il folosim in aceleasi moduri.


Evolutia acestei incaperi este cel putin interesanta. Va vine sa credeti ca pana in sec. XIX nu existau bai private si ca ritualurile de igiena se desfasurau in spatii comunale? Schimbarea s-a produs odata cu implementarea sistemelor de canalizare in mediile urbane, urmand ca media sa influenteze perceptia oamenilor despre camera de baie. De la un spatiu strict functional baia a devenit locul de rasfat si relaxare, locul caruia trebuie sa ii acordam o atentie deosebita atunci cand vorbim despre amenajari interioare.


In zilele noastre, baile trebuie sa ne asigure intimitate si sa fie spatiul unde dorim sa ne relaxam dupa o zi obositoare la serviciu. De cate ori atunci cand v-a fost frig nu v-ati gandit ca “ar merge o baie calda”? Sau de cate ori, cand stresul si-a spus cuvantul, nu v-ati imaginat o cada plina cu spuma si inconjurata de lumanari parfumate? Se pare ca baia este o incapere plina de responsabilitati, iar amenajarea acesteia ne cere noua la fel de multe. Faptul ca in baie apa joaca cel mai important rol implica alegerea unor materiale potrivite, rezistente la umezeala, care sa elimine cat de mult se poate riscurile.


Dar nu va faceti griji. Primind sfaturile si sugestiile potrivite puteti face cele mai bune alegeri si puteti obtine baia in care grijile raman departe. 


 1 - 30 din 51 de game

Armaturi pentru obiecte sanitare SCHELL

SCHELL GMBH & Co. KG Armaturentechnologie
SCHELL
În această gamă:
19 documentații
142 imagini
180 produse
27 detalii CAD
1 video

Baterii cu senzor pentru lavoar STERN

NO TOUCH
STERN
În această gamă:
53 documentații
31 imagini
21 produse

Baterii de lavoar cu senzor si baterii cu buton piezo SANELA

SANELA spol. sro.
SANELA
În această gamă:
39 documentații
3 imagini
125 produse
5 detalii CAD
2 video

Calorifere pentru baie VASCO

DECORAD INDUSTRIE
VASCO
În această gamă:
6 documentații
10 imagini
9 produse
132 detalii CAD
Ai o întrebare?
Scrie aici!
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva