Produse pentru baie rezidentiala

Caută în cele 29 de game cu 1094 de produse. Alege o categorie de mai jos.
Baie rezidentiala

Locul in care ne ingrijim de trup si ne relaxam, locul care ne ajuta sa ne trezim si in care ne pregatim pentru un somn linistit. Cam asta ar putea sa insemne baia, intr-o descriere foarte sumara. Baia este incaperea folosita de toti membrii familiei si locul unde acestia isi desfasoara ritualurile zilnice, locul care devine un spatiu intim pentru fiecare desi cu totii il folosim in aceleasi moduri.


Cei mai noi furnizori de produse pentru baie rezidentiala

Alege bine produsele pentru baie rezidentiala

Evolutia acestei incaperi este cel putin interesanta. Va vine sa credeti ca pana in sec. XIX nu existau bai private si ca ritualurile de igiena se desfasurau in spatii comunale? Schimbarea s-a produs odata cu implementarea sistemelor de canalizare in mediile urbane, urmand ca media sa influenteze perceptia oamenilor despre camera de baie. De la un spatiu strict functional baia a devenit locul de rasfat si relaxare, locul caruia trebuie sa ii acordam o atentie deosebita atunci cand vorbim despre amenajari interioare.


In zilele noastre, baile trebuie sa ne asigure intimitate si sa fie spatiul unde dorim sa ne relaxam dupa o zi obositoare la serviciu. De cate ori atunci cand v-a fost frig nu v-ati gandit ca “ar merge o baie calda”? Sau de cate ori, cand stresul si-a spus cuvantul, nu v-ati imaginat o cada plina cu spuma si inconjurata de lumanari parfumate? Se pare ca baia este o incapere plina de responsabilitati, iar amenajarea acesteia ne cere noua la fel de multe. Faptul ca in baie apa joaca cel mai important rol implica alegerea unor materiale potrivite, rezistente la umezeala, care sa elimine cat de mult se poate riscurile.


Dar nu va faceti griji. Primind sfaturile si sugestiile potrivite puteti face cele mai bune alegeri si puteti obtine baia in care grijile raman departe.