Produse pentru holuri

Caută în cele 12 de game cu 189 de produse. Alege o categorie de mai jos.
Holuri

Holul reprezinta spatiul de legatura intre incaperile locuintei, spatiul pe care il folosim aproape intotdeuna pentru a ajunge acolo unde este nevoie. Iar daca ne referim la holul de intrare, atunci acesta este primul loc pe care il observam atunci cand trecem pragul casei. Un spatiu cu care suntem atat de obisnuiti incat simtim ca nu ne mai poate surprinde cu nimic. Dar o locuinta fara holuri ar fi cel putin ciudata, nu-i asa?

Cei mai noi furnizori de produse pentru holuri

Alege bine produsele pentru holuri

Si cu toate astea, holul este de multe ori neglijat din punct de vedere al amenajarilor. Amenajat corespunzator, un hol poate spune o poveste si poate reflecta o parte a personalitatii fiecaruia. Incepand de la cele mai simple sugestii pentru amenajare (cum ar fi un tapet decorativ pentru pereti sau un cuier inedit) si continuand cu amenajarea de rafturi pentru carti, holul poate deveni precum un “accesoriu” pentru celelalte camere, completandu-le amenajarea.


Chiar daca peretii sunt elementul principal in amenajarea unui hol, nu trebuie sa uitati nici de tavan sau pardoseala. Un corp de iluminat ales urmarind tematica amenajarii locuintei  va atrage privirile si va crea o ambianta placuta, pe cand un finisaj pentru pardoseala bine ales va pune in evidenta lungimea holului.


Vedeti cate lucruri se pot realiza intr-un hol? Sau, mai bine spus, in spatiul pe care il punem catre finalul listei de prioritati in amenajarile interioare? Iar acesta nu-i decat inceputul. In momentul in care veti percepe holul drept mai mult decat un spatiu de trecere, veti vedea ca rezultatele sunt pe masura efortului depus.