Vata minerala URSA pentru constructia de conducte de climatizare si ventilare

Vata minerala URSA pentru constructia de conducte de climatizare si ventilare

Marca:
URSA
Produs furnizat de:

URSA ROMANIA

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
URSA

Placi din vata minerala de sticla cu folie de aluminiu P5858 URSA AIR AL-AL

Placi din vata minerala de sticla, caserate cu folie de aluminiu la interior si aluminiu ranforsat la exterior, pentru constructia de canale de ventilatie si climatizare.


Printre caracteristicile tehnice ale vatei se numara conductivitatea termica redusa (λD - 0,033 W/mK), reactia la foc (exterior) - B s1 d0 (foarte buna) si fonoabsorbtie buna (tip D).


Placi din vata minerala de sticla cu folie de aluminiu P8058 URSA AIR Al-Tech-2

Placi din vata minerala de sticla, caserate cu aluminiu ranforsat la interior si tesatura aluminiu A2 la exterior, pentru constructia de canale de ventilatie si climatizare.


Printre caracteristicile tehnice ale vatei se numara conductivitatea termica redusa (λD - 0,033 W/mK), reactia la foc (exterior) - A2 s1 d0 (foarte buna) si fonoabsorbtie buna (tip D).


Placi din vata minerala de sticla cu imbracaminte acustica P8858 URSA AIR ZERO

Placi din vata minerala de sticla, cu caseraj din tesatura din fibra de sticla Zero la interior si imbracaminte acustica de culoare neagra la exterior, pentru constructia de canale de ventilatie si climatizare cu excelente proprietati fonoabsorbante.


Printre caracteristicile tehnice ale vatei se numara conductivitatea termica redusa (λD - 0,033 W/mK), reactia la foc (exterior) - B1 s1 d0 (foarte buna) si fonoabsorbtie excelenta (tip B).


Placi subtiri din vata minerala de sticla URSA TSP/Ge

Placi subtiri din vata minerala de sticla, cu caseraj negru din tesatura de fibra de sticla, pentru fonoabsorbtie la tavane suspendate, pereti si instalatii de climatizare.


Printre caracteristicile tehnice ale vatei se numara conductivitatea termica redusa (λD - 0,033 W/mK), reactia la foc conform normelor (Euroclass - A1) incombustibil si temperatura maxima de utilizare 200°C.


Saltea din vata minerala de sticla cu folie de aluminiu URSA TF R2/Ah

Saltea din vata minerala de sticla, caserata cu folie de aluminiu, pentru izolarea termica si fonica si protectia la foc a canalelor de ventilatie si climatizare, tevi, containere si alte aplicatii industriale. Produs cu certificare navala.


Printre caracteristicile tehnice ale vatei se numara conductivitatea termica redusa (λD - 0,035 W/mK), reactia la foc conform normelor (Euroclass - A1) incombustibil si temperatura maxima de utilizare 200°C.

Accesorii

Trusa de unelte pentru taierea, croirea si asamblarea placilor URSA AIR. Noile cutite EASY TOOL permit decuparea rapida si exacta a elementelor necesare pentru constructia conductelor.

Coltar aluminiu Vata minerala URSA pentru constructia de conducte de climatizare si ventilare

Coltar aluminiu

Cutit Vata minerala URSA pentru constructia de conducte de climatizare si ventilare

Cutit

Trusa de cutite Vata minerala URSA pentru constructia de conducte de climatizare si ventilare

Trusa de cutite

Lame de schimb Vata minerala URSA pentru constructia de conducte de climatizare si ventilare

Lame de schimb

Spatula Vata minerala URSA pentru constructia de conducte de climatizare si ventilare

Spatula

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Vata minerala URSA pentru constructia de conducte de climatizare si ventilare
Contactează URSA ROMANIA și cere prețuri pentru proiectul tau.