Rigole de dus cu scurgere in pardoseala sau perete GEBERIT

Rigole de dus cu scurgere in pardoseala sau perete GEBERIT

Marca:
GEBERIT
Produs furnizat de:

GEBERIT

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
GEBERIT
Scurgerile de dus Geberit sunt caracterizate de un design atragator, un debit mare de evacuare si de tehnologia consacrata Geberit pentru drenaje optimizate hidraulic.

Rigola de dus cu scurgere in perete

Inovatie Geberit: Rigola de dus cu scurgere in perete - Inca din 1874, tot ceea ce a produs Geberit s-a concentrat pe imbunatatirea calitatii vietii, pe fiabilitate si sustenabilitate. Plecand de la primul rezervor pentru vasul de toaleta in 1905, urmat de primul rezervor de plastic in 1952, inginerii elvetieni fac  in anul 1964 un pas urias in industria sanitara, producand primul rezervor incastrat, iar in 2008, primul rezervor incastrat din lume  avand mentenanta fara unelte.


Experienta celor 60 de miloane de instalari incastrate a facut ca Geberit sa creeze un alt produs revolutionar, de data aceasta pentru dusurile fara cadita: rigola de dus cu scurgere in perete. Cu aceasta, punctul de scurgere de la nivelul pardoselii se muta la perete, combinand designul elegant cu instalarea usoara si intretinerea simpla. Rigola este disponibila atat in varianta  Kombifix (montaj in pereti solizi), cat si Duofix (montaj in pereti de gips-carton sau in fata unui perete solid si placare cu gips-carton), avand aplicatii in cazul modernizarii sau renovarii bailor, precum si a constructiilor noi. Datorita montajului in perete, podeaua dusului ramane neintrerupta, facilitand turnarea sapei si creand un aspect curat si ordonat.


Capace elegante si moderne

Capacul frontal al sifonului este disponibil in variantele de culoare alb alpin, crom lucios si otel inox periat, precum si in doua modele personalizabile (cu rama si fara rama). Capacul se scoate dintr-o miscare, curatarea facandu-se simplu, datorita sitei pentru par detasabila. Pentru spatiile (semi)publice este disponibil modelul de capac din otel inox care poate fi blocat cu suruburi.


Optional, un profil colector se poate instala chiar in fata rigolei, permitand o panta uniforma in pardoseala si o curatare a depunerilor mai simpla. 


Caracteristicile rigolei cu scurgere in perete:

- Inaltimea minima a sapei: 90 mm

 • - Adancime minima de montaj: 125 mm la varianta Duofix si 80 mm la varianta  Kombifix
 • - Garda hidraulica:  50 mm
 • - Capacitate de drenaj: 0,8 l/s
 • - Conexiunea la evacuare: functie de situatia de montaj,  in partea stanga sau dreapta a sifonului
 • - Grosimea semifinisajului: 10-40 mm la varianta Duofix si 5-40 mm la varianta Kombifix.
 • - Grosimea placilor ceramice: 4-26 mm
 • - Folie de etansare perimetrala de 100 mm inclusa
 • - Picioarele se pot regla pe inaltime
 • - Talpile picioarelor se pot roti la 90 de grade, functie de profilul de gips-carton
 • - 10 ani garantie

- In cazul in care inaltimea sapei trebuie sa fie mai mica de 9 cm, este disponibila rigola cu inaltime minima de montaj de 6,5 cm, cu garda hidraulica este de 30 mm.

Variante disponibile:
Element de instalare Geberit Duofix pentru dus pentru inaltimea pardoselii la admisie - 65 - 90

Element de instalare Geberit Duofix pentru dus, pentru inaltimea pardoselii la admisie - 65 - 90 mm

50 cm, cu scurgere in perete
Element de instalare Geberit Duofix pentru dus pentru inaltimea pardoselii la admisie - 90 - 200

Element de instalare Geberit Duofix pentru dus, pentru inaltimea pardoselii la admisie - 90 - 200 mm

50 cm, cu scurgere in perete
Element de instalare Geberit Duofix pentru dus pentru inaltimea pardoselii la admisie - 65 - 90

Element de instalare Geberit Duofix pentru dus, pentru inaltimea pardoselii la admisie - 65 - 90 mm

130 cm, cu scurgere în perete, baterie cu montaj pe perete, montaj incastrat
Element de instalare Geberit Duofix pentru dus pentru inaltimea pardoselii la admisie - 90 - 200

Element de instalare Geberit Duofix pentru dus, pentru inaltimea pardoselii la admisie - 90 - 200 mm

130 cm, cu scurgere în perete, baterie cu montaj pe perete, montaj incastrat
Element de instalare Geberit Kombifix pentru dus cu scurgere in perete pentru o inaltime a pardoselii

Element de instalare Geberit Kombifix pentru dus, cu scurgere in perete, pentru o inaltime a pardoselii la admisie 65- 90 mm

Pentru inaltimea pardoselii ≥ 65 mm la admisie Adecvat pentru structuri de gresie pe podea 2- 26 mm Adecvat pentru structuri de gresie pe perete 2- 35 mm
Element de instalare Geberit Kombifix pentru dus cu scurgere in perete pentru o inaltime a pardoselii

Element de instalare Geberit Kombifix pentru dus, cu scurgere in perete, pentru o inaltime a pardoselii la admisie 90 - 200 mm

Pentru inaltimea pardoselii ≥ 90 mm la admisie Grosimea tencuielii 5–30 mm Adecvat pentru structuri de gresie pe podea 2- 26 mm Adecvat pentru structuri de gresie pe perete 2- 35 mm
Element de instalare Geberit GIS pentru dus cu scurgere in perete pentru o inaltime a pardoselii

Element de instalare Geberit GIS pentru dus, cu scurgere in perete, pentru o inaltime a pardoselii la admisie 65 - 90 mm

Pentru inaltimea pardoselii ≥ 65 mm la admisie Grosimea panourilor 10 - 40 mm Adecvat pentru structuri de gresie pe podea 2–26 mm
Element de instalare Geberit GIS pentru dus cu scurgere in perete pentru o inaltime a pardoselii

Element de instalare Geberit GIS pentru dus, cu scurgere in perete, pentru o inaltime a pardoselii la admisie 90 - 200 mm

Pentru inaltimea pardoselii ≥ 90 mm la admisie Grosimea panourilor 10 - 40 mm Adecvat pentru structuri de gresie pe podea 2 - 26 mm
Accesorii:
Profil colector Geberit pentru scurgere in perete, pentru dus Rigola de dus cu scurgere in perete

Profil colector Geberit pentru scurgere in perete, pentru dus

Finisaj oţel inoxidabil lustruit, lungime: 115 cm/150 cm

Rigola liniara de dus cu scurgere in pardoseala Geberit

Rigola de dus liniara cu scurgere in pardoseala - Pentru dusurile fara cadita, gama este completata de rigolele liniare Geberit. Disponibile in sase variante de lungime, cu montaj pe mijlocul cabinei de dus sau la perete, sunt elegante si realizate din materiale de inalta calitate, oferind solutia ideala pentru creearea unui spatiu modern de dus. Picioarele rigolei pot fi reglate independent si sunt izolate fonic. Dupa montaj, corpul de baza din otel inox se misca odata cu sapa, aparitia fisurilor fiind exclusa, iar sifonul dublu cu care este echipata rigola scade riscul colmatarii acesteia, creste capacitatea de drenaj si ofera acces rapid si simplu pentru curatare.


Pentru cerinte inalte de izolare fonica

Capacul de design poate fi din otel inox sau personalizabil cu gresie, iar rama in care se monteaza acesta poate fi reglata si dupa instalare, putandu-se astfel compensa erorile de montaj. Dopurile de cauciuc pe care se sprijina capacul ofera izolare fonica si stabilitate.


Caracteristicile rigolei de dus cu scurgere in pardoseala:

- Disponibile la lungimile de 700, 800, 900, 1000, 1100, 1200 mm
- Corpul de baza ajustabil intre 100-150 mm
- Inaltimea minima de instalare: 112 mm
- Capacitatea de drenaj: 0,8 l/s
- Garda hidraulica de 50 mm

- 10 ani garantie


Rigola liniara CleanLine pentru dusuri fara cadita

Dusurile fara cadita sunt din ce in ce mai populare. A fost deci momentul perfect pentru ca specialistii elvetieni de la Geberit sa dezvolte un model nou de rigola de dus cu scurgerea in pardoseala.  


Rigolele liniare pentru pardoseala Geberit CleanLine reprezinta o inovatie in toate privintele. Acestea au un design cu doua piese: o suprafata de colectare realizata din otel inoxidabil formeaza partea vizibila. Sub aceasta exista un sifon cu o garda hidraulica mare, care se instaleaza ca un sifon normal de pardoseala. Odata instalata, rigola liniara pentru pardoseala actioneaza ca un profil neted care colecteaza apa si prin care aceasta se scurge spre gura de scurgere.

Deasupra gurii de scurgere o portiune a capacului se detaseaza, deoarece adaposteste un filtru pentru impuritati ce poate fi curatat rapid si usor.


Usurinta in instalare

Rigolele liniare Geberit CleanLine sunt potrivite atat pentru constructii noi, cat si pentru renovari - acestea sunt disponibile pentru doua variante de inaltime a sapei: de peste 65 mm sau de peste 90 mm. Preocuparea de la bun inceput a specialistilor Geberit a fost usurinta instalarii. Astfel, rigolele liniare CleanLine sunt la fel de usor de instalat precum sifoanele pentru dus in pardoseala normale. Instalarea dusurilor fara cadita necesita intotdeauna aportul mai multor meseriasi. In general, alaturi de instalator va lucra si un faiantar. Datorita usurintei de instalare, ambii vor avea de facut eforturi minime de coordonare a lucrarilor.


Etanseizare permanenta

Cea mai mare provocare - asigurarea unei etanseizari durabile - a fost depasita: noile rigole liniare Geberit CleanLine au o folie de hidroizolatie injectata din fabricatie. Latimea foliei de hidroizolatie este de 10 cm, peste standardul utilizat in Elvetia, care este de 5 cm. Faiantarul poate incorpora aceasta folie mai usor in etanseizarea pardoselii dusului, economisind timp, scapand de stress si minimizand riscul scurgerilor de apa.


Design exceptional

Rigolele liniare pentru pardoseala Geberit CleanLine pot fi amplasate la perete sau pe mijlocul zonei dusului. Rigolele sunt realizate din otel inoxidabil cu aspect periat, au trei modele de capace, fiecare cu lungimi de 0,9 sau de 1,3 metri. Capacele pot fi sectionate in functie de preferinta lungimii, direct la locul instalarii, pentru a se incadra perfect in zona dusului.


Curatare simpla

Datorita inovatiei Geberit, rigolele liniare pentru pardoseala CleanLine pot fi igienizate in cel mai scurt timp posibil. Daca ati mai curatat o rigola conventionala pentru dus, veti sti cat de multa murdarie se poate acumula sub capac. Noile rigole liniare de la Geberit ofera o solutie ideala pentru aceasta problema, deoarece nu exista margini ascunse si nici colturi in locuri greu accesibile. Si, mai mult decat atat, capacul cu filtru de par integrat poate fi scos si curatat in cel mai scurt timp posibil. 


Beneficii dintr-o privire:

- Design unic cu suprafata de colectare, filtru detasabil pentru par si garda hidraulica

- Usor de instalat si utilizat

- Simplu si fiabil ca un sifon de pardoseala Geberit clasic

- Pentru constructii noi si pentru renovari

- Etanseitate garantata: folie de hidroizolatie premontata

- Modele variate de capace din otel inox elegant

- Capacul poate fi taiat la lungimea dorita

- Debit de evacuare in functie de inaltimea sapei: intre 0,4 si 0,8 litri/secunda

- Garante 10 ani

- Calitate elvetiana


Geberit adauga portofoliului prezent rigola Cleanline personalizabila.

Variante disponibile:
Rigola pentru dus Geberit CleanLine20 Rigola liniara CleanLine pentru dusuri fara cadita

Rigola pentru dus Geberit CleanLine20

Adecvata pentru structuri de gresie pe podea 8–35 mm, material - otel inoxidabil.
Rigola pentru dus Geberit CleanLine60 Rigola liniara CleanLine pentru dusuri fara cadita

Rigola pentru dus Geberit CleanLine60

Adecvata pentru structuri de gresie pe podea 8–35 mm, material - otel inoxidabil. L - 30-90 cm/ 30-130 cm
Rigola pentru dus Geberit CleanLine60, pentru pardoseli subtiri Rigola liniara CleanLine pentru dusuri fara cadita

Rigola pentru dus Geberit CleanLine60, pentru pardoseli subtiri

Adecvata pentru structuri de gresie pe podea 4–30 mm, material - otel inoxidabil. Finisaj otel inoxidabil lustruit.
Rigola de dus Geberit CleanLine cu posibilitate de placare cu placi ceramice Rigola liniara CleanLine pentru

Rigola de dus Geberit CleanLine, cu posibilitate de placare cu placi ceramice

Adecvata pentru structuri de gresie pe podea 13–35 mm, material - otel inoxodabil. Finisaj otel inoxidabil lustruit / Personalizabila

Sifoane de dus Geberit pentru pardoseala

O solutie fiabila cu un bun raport calitate/pret

Sifoanele de pardoseala Geberit reprezinta o solutie fiabila pentru instalarea scurgerilor in pardoseala, pentru dusuri fara cadita sau pentru spatii sanitare de orice tip. Acestea ofera un excelent raport calitate/pret si o pleiada de optiuni atractive de design.


Inaltime constructiva redusa, ajustabil pentru flexibilitate

O inaltime constructiva minima permite constructia usoara a pardoselei. Mai mult, inaltimea scurgerii pentru pardoseala Geberit poate fi ajustata in functie de grosimea izolatiei, a sapei sau a finisajului. Corpul sifonului este prevazut cu suporturi pentru a usura pozitionarea in timpul instalarii.


Design pentru orice spatiu sanitar
Diferite tipuri de design pentru grile sunt disponibile in combinatie cu unitatea de baza a sifonului de pardoseala Geberit. Gratarul standard este de asemenea disponibil intr-o versiune ce poate fi fixata cu suruburi, pentru utilizarea de exemplu in spatii publice sau semi-publice.


Usor de curatat si anti-infundare
Ascuns sub grila se gaseste un filtru integrat de par, ce poate fi usor demontat pentru curatare. Acesta previne infundarea sifonului si tevilor de canalizare.


Caracteristicile sifonului de dus de pardoseala:

 • - Inaltimea minima de instalare: 95 mm
 • - Capacitatea de drenaj: 0,74 l/s
 • - Garda hidraulica de 50 mm
 • - Gratar din otel-inox

- 10 ani garantie

Variante disponibile:
Scurgere prin pardoseala Geberit, cu patrundere prin podea
 Sifoane de dus Geberit pentru pardoseala

Scurgere prin pardoseala Geberit, cu patrundere prin podea

folie de hidroizolatie, premontata
Scurgere prin pardoseala Geberit
 Sifoane de dus Geberit pentru pardoseala

Scurgere prin pardoseala Geberit

inaltimea sapei la admisie 65 - 90 mm
Scurgere prin pardoseala Geberit Sifoane de dus Geberit pentru pardoseala

Scurgere prin pardoseala Geberit

pentru inaltimea sapei la admisie 90 - 220 mm
Accesorii:
Gratar Geberit cu prindere prin insurubare, 8 x 8 cm Sifoane de dus Geberit pentru pardoseala

Gratar Geberit cu prindere prin insurubare, 8 x 8 cm

Cu posibilitate de infiletare Gratar si suruburi din otel inoxidabil
Geberit Designrost Circle, 8 x 8 cm Sifoane de dus Geberit pentru pardoseala

Geberit Designrost Circle, 8 x 8 cm

Lustruit, din otel inoxidabil
Geberit Designrost Square, 8 x 8 cm Sifoane de dus Geberit pentru pardoseala

Geberit Designrost Square, 8 x 8 cm

Lustruit, din otel inoxidabil

18 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Rigole de dus cu scurgere in pardoseala sau perete GEBERIT
Contactează GEBERIT și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.