GEBERIT

GEBERIT

Str. Izvor nr. 80, et. 9, Bucuresti, sector 5


Relatii clienti:

GEBERIT

Lider european de piata pentru produse din sectorul sanitar

 

Grupul Geberit, activ la nivel mondial, este lider de piata la nivel european in domeniul produselor din sectorul sanitar. In calitate de concern integrat, Geberit dispune de o prezenta locala puternica in majoritatea tarilor europene si astfel poate aduce o valoare adaugata atat in domeniul tehnicii sanitare, cat si in domeniul articolelor din ceramica pentru bai.

 

Capacitatile de productie cuprind 30 de unitati de fabricatie, dintre care 6 peste ocean. Sediul central al concernului se afla in Rapperswil-Jona in Elvetia. Cu cei 12.000 angajati in peste 50 de tari, Geberit realizeaza o cifra de afaceri neta de 2,8 miliarde CHF. Actiunile Geberit sunt cotate la SIX Swiss Exchange. Incepand cu anul 2012, actiunile Geberit sunt cotate la SMI (Swiss Market Index).

 

Geberit ofera calitate vietii


De mai multe decenii, sustenabilitatea a devenit pentru noi un aspect firesc si acest lucru conteaza: pentru mediu, societate, clienti si parteneri, pentru angajati si pentru actionari.

 

De exemplu, sub forma produselor cu consum redus de apa, noi solutii logistice sau instalatii de productie eficiente economic, precum si educatia responsabila. Va invitam sa vizitati site-ul web al grupului Geberit pentru a descoperi modul in care gandirea si actiunile sustenabile ne marcheaza in mod complex activitatea cotidiana.

Documentații tehnice

    Catalog GEBERIT Colectii 2020-2021
    Catalog, brosura
    212 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii
    4 game de produse înscrise