Cochilii din vata minerala bazaltica pentru izolarea termica a conductelor COCHILTECH

Cochilii din vata minerala bazaltica pentru izolarea termica a conductelor COCHILTECH

Marca:
COCHILTECH
Produs furnizat de:

BANDATECH

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
COCHILTECH
Cochilii din vata minerala bazaltica sunt utilizate pentru izolarea termica a conductelor de apa la instalatiile de incalzire sau apa fierbinte si la conductele de aburi. Cochiliile de vata minerala pot fi aplicate caserate cu aluminiu ranforsat cu fibra de sticla, care permit inchiderea taieturii longitudinal a materialului protector, dupa izolarea conductelor. In plus, se poate opta pentru cochiliile de vata minerala necaserate, daca nu se doreste inchiderea acestora dupa montaj, ci urmeaza sa fie aplicata tabla ca strat de protectie exterior. Concepute pentru izolarea conductelor, cochiliile izolante sunt realizate din fibre minerale amestecate cu rasini sintetice, fungicizi si aditivi impermeabili, avand diverse grosimi, de la 20mm pana la 100mm. 

Pentru izolarea completa si eficienta  a conductelor, cu cochilii de vata minerala, oferta Bandatech include si COTURI DIN VATA MINERALA, realizate similar cu cochilia de vata, diferind prin forma curbata, care permite aplicarea pe conducte la colturi.

Cochilii vata minerala bazaltica caserate si necaserate

Cochiliile de vata minerala bazaltica se aplica la izolarea termica a conductelor, a instalatiilor de apa fierbinte si de incalzire. Cochilia de vata minerala se aplica eficient si in cazul izolatiei pe conductele de aburi.


In functie de nivelul de protectie termica dorit, se poate opta pentru cochilii de vata minerala caserata sau pentru cochilii de vata necaserata cu aluminiu. Cochiliile din vata minerala bazaltica caserate cu aluminiu sunt protejate de un strat din aluminiu cu fibra de sticla, cu banda pentru autoinchidere dupa montaj pe conducta, plasat longitudinal. 

Cochiliile de vata minerala necaserate nu sunt acoperite cu strat protector de aluminiu, putand fi aplicate pe conducte, urmand ca ulteriror sa se monteze un strat suplimentar de protectie mecanica, spre exemplu din tabla de aluminiu. Fie ca se opteaza pentru cochilii caserate cu aluminiu sau pentru cele necaserate, acestea au aceiasi parametrii tehnici. Singura diferenta in cazul cochiliilor necaserate este ca acestea vor fi acoperite suplimentar cu un strat de protectie (spre exemplu din tabla). Cochiliile caserate cu folie de aluminiu sunt deja protejate si permit si inchiderea facila a izolatiei. Se aplica in domeniul de temperatura de maxim +250°C, iar folia de protectie din aluminiu poate fi utilizata in siguranta pana la +80°C. Lungimea standard a unei cochilii de vata bazaltica este de 1m. 


Cot cochilie vata minerala bazaltica

Cot de vata minerala bazaltica, caserat, pentru montare pe sisteme de izolatii, alaturi de cochiliile caserate cu aluminiu. Datorita taierii si formei curbe permite montarea facila pe conducte la colturi.

Cotul din vata bazatica este conceput pentru aplicarea la izolatii termice pe conducte, instalatii de apa fierbinte si incalzire, precum si pe conducte de aburi.
Cotul de cochilie din vata minerala bazaltica este protejat de un strat din aluminiu cu fibra de sticla.

Aplicarea cotului de cochilie din vata bazaltica este sigura pana la temperatura maxima de +250°C.

2 imagini

1 Documentatie tehnica

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Cochilii din vata minerala bazaltica pentru izolarea termica a conductelor COCHILTECH
Contactează BANDATECH și cere prețuri pentru proiectul tau.