Placi rezistente la foc pentru izolatie termica si fonica BANDATECH

Placi rezistente la foc pentru izolatie termica si fonica BANDATECH

Marca:
BANDATECH
Produs furnizat de:

BANDATECH

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
BANDATECH
Placile de vata bazaltica rezistenta la foc au o gama mare de utilizare, atat in izolatia termica si fonica, cat si protectia la foc a suprafetelor plane si usor curbe ale echipamentelor centralelor industriale si termice (boilere, furnale, etc.), dar si in sistemele cu tubulaturi de ventilatie.

Vata bazaltica in placi cu aluminiu si fara aluminiu - Techrock 80ALS

Placi din vata minerala bazaltica, cu liant de rasina organica, hidrofobizate in masa. Se pot livra necaserate, sau caserate cu aluminiu.


Detalii tehnice:

Placile Techrock cu grosimi de la 40 la 120 mm pot fi caserate pe o fata sau pe ambele fete cu folie de aluminiu armata cu plasa de fibra de sticla (ALS1 sau ALS2) sau cu impaslitura netesuta din fibre de sticla, de culoare neagra (FB1 sau FB2).


Utilizare:

Izolarea termica, fonica si protectia la foc a suprafetelor plane sau usor curbate ale echipamentelor centralelor industriale si termice (boilere, furnale, etc.). Se pot utiliza si in segmentul constructiilor generale pentru protectia la foc si izolarea fonica la pereti de compartimentare, fatade ventilate si canale de ventilatie.

 

Izolatie termica - HTB AluR

Placile HTB sunt menite pentru izolarea termica, fonica si la foc a suprafetelor plate si usor curbate ale echipamentului industrial si energetic (boilere, cuptoare, conducte etc.)


Descriere:

Materialele izolante, HTB AluR sunt placi fabricate din fibre minerale lipite cu rasina sintetica modificata, ce contin aditivi impermeabili si fungicizi. Pe o parte au folie din aluminiu consolidata cu fibre de sticla (HTB AluR), finisare usoara din fibre de sticla colorate in alb (HTB GVN), material din fibra de sticla (HTB GW1 sau HTB GW1T) sau au pe ambele parti, o finisare usoara din fibre de sticla colorate in negru (HTB GVB2).


Conductivitate termica:
λ 10°C = 0,039 W/m.K (HTB 700) 
λ 10°C =0,037 W/m.K (HTB 380, HTB 680) 
λ 10°C =0,036 W/m.K (HTB 660, HTB 670) 
λ 10°C =0,035 W/m.K (HTB 450, HTB 550, HTB 640, HTB 650).

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Placi rezistente la foc pentru izolatie termica si fonica BANDATECH
Contactează BANDATECH și cere prețuri pentru proiectul tau.