Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Izolatia cu vata bazaltica, solutia reala pentru locuinte cu adevarat sigure

Izolatia cu vata bazaltica, solutia reala pentru locuinte cu adevarat sigure

 

Grupul ROCKWOOL a fost fondat in 1909 si este prezent in acest moment in 37 de tari, numarandu-se printre liderii mondiali in industria izolatiilor. Produsele grupului sunt destinate atat cladirilor rezidentiale, cat si celor nerezidentiale. Impreuna cu alte produse pentru constructii, precum tavane suspendate si panouri pentru fatada, grupul contribuie la crearea de cladiri eficiente energetic si rezistente la foc, cu o excelenta acustica si un climat interior confortabil.

 

Cel mai recent raport anual dat publicitatii de grupul danez indica, pentru 2015, consolidarea pozitiei de lider pe piata analizata, prin majorarea cu 1,3% a vanzarilor si sporirea cu 45% a fluxului de numerar. Pe parcursul anului anterior, cifra de afaceri a cumulat aproximativ 2,2 miliarde Euro.  In Romania, subsidiara locala a anuntat, pentru 2015, livrari de peste 50 milioane de lei, cu cca. 10% mai mari in raport cu anul precedent.

 

Dintre obiectivele pentru care ROCKWOOL Romania a livrat solutii de vata minerala bazaltica in 2015 se remarca Bucharest One, Green Court, Mega Mall, The Park precum si multe proiecte industriale: Aramis Baia Mare, Autoliv Brasov, Continental Sibiu, Pirelli Slatina, VGP Timisoara, Yazaki Arad etc. Prognozele pe termen scurt si mediu sunt de crestere inclusiv pe segmentul rezidential, ca urmare a inaspririi legislatiei nationale dar si a sensibilizarii utilizatorilor cu privire la siguranta in caz de incendiu.

 

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ROCKWOOL ROMANIA