Produse pentru instalatii termice / incalzire

Caută în cele 78 de game cu 983 de produse. Alege o categorie de mai jos.
Instalatii termice / incalzire

Productia de apa calda dar si incalzirea reprezinta conditii fara de care nu se poate concepe o constructie moderna.


Apar aici mai multe sisteme, unele mai eficiente decat celelalte, prin care se poate obtine atat apa calda dar si energia necesara pentru incalzire, totul fiind legat si de raspandirea in zona in care se gaseste constructia a retelelor edilitare de energie electrica, gaz sau termoficare.

Cei mai noi furnizori de produse pentru instalatii termice / incalzire

Alege bine produsele pentru instalatii termice / incalzire

Sistemele pe baza de energie electrica pot furniza incalzire direct prin radiatoare electrice dar si prin centrale electrice care sa incalzeasca agentul termic si sa transfere caldura incaperilor prin radiatoare obisnuite. Apa calda poate fi obtinuta cu ajutorul boilerelor electrice sau din centrala electrica.


Centralele termice care se bazeaza pe arderea combustibililor de tip gaze naturale, lemn, peleti, sau pacurina pot produce atat apa calda de consum dar si energie pentru incalzirea incaperilor prin radiatoare sau prin sisteme de incalzire in pardoseala. Desigur ca se pot utiliza si variantele traditionale de incalzire cu sobe sau seminee la care se pot adauga, boilere electrice pentru obtinerea apei calde.


Nu trebuie sa uitati ca performanta unui sistem de incalzire este legata direct de cat de eficienta energetic este cladirea respectiva.