Izolatii din cauciuc elastomeric pentru instalatii ARMACELL

Izolatii din cauciuc elastomeric pentru instalatii ARMACELL

Marca:
ARMACELL
Produs furnizat de:

BANDATECH

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
ARMACELL
Cauciucul elastomeric este un material cu proprietati izolatoare remarcabile. Structura celulara inchisa, elasticitatea, prevenirea condensului si izolarea termica si acustica sunt proprietati perfectionate in timp prin tehnologiile de productie.
 
Izolatiile din cauciuc elastomeric se folosesc la izolarea in domeniile HVAC (incalzire, ventilatie si aer conditionat), in domeniul alimentar si instalatii sanitare, sisteme de refrigerare si industria alimentara, in mediul marin si feroviar. Izolatiile din cauciuc elastomeric pot fi aplicate atat pentru suprafete mari care necesita izolarea (in placi), cat si pentru multe tipuri de conducte si tevi, indiferente de grosimea lor.

NH / ARMAFLEX - Termoizolatie elastomerica ecologica

Este o izolatie ecologica, care nu contine halogeni, iar in cazul unui incendiu, emisia de fum toxic este foarte redusa. NH/Armaflex este un material termoizolant flexibil care se remarca si printr-o conductivitate termica redusa.


Polimerii sunt, prin natura lor, inflamabili, dar acest lucru poate fi combatut prin utilizarea unor agenti speciali ignifugi. Armaflex NH este un nou material izolant, cu o rezistenta sporita la raspandirea focului si in acelasi timp fara halogeni in compozitie.


- Potrivit pentru utilizarea in mediul marin.

- Adecvat pentru incaperile cu servere.

- Coeficient de conductivitate termica redus.

- Creat impotriva condensului.

 

HT / ARMAFLEX - Izolatie elastomerica flexibila pentru sisteme de incalzire

Este o izolatie elastomerica flexibila, cu un grad ridicat de rezistent la UV. Reprezinta o varianta de top pentru izolarea instalatiilor de incalzire, diverse aplicatii industriale si izolatii solare.

Rezistenta la temperaturi de pana la +150°C face din HT/Armaflex un izolator care prelungeste durata de viata a instalatiei la care este utilizat si reduce simtitor pierderile de energie.


HT/ARMAFLEX este un material izolator usor de instalat, flexibil intre -200 °C si +150 °C, nedegradabil la lumina razelor ultraviolet si poate fi utilizat la instalatii de exterior fara alte masuri de protectie.


- Optimizat impotriva condensului

- Rezistent la contactul cu ulei

- In caz de incendiu, emite fum in cantitati mici

- Usor de intretinut si instalat.


HT / ARMAFLEX S - Izolatie elastomerica flexibila rezistenta la temperaturi ridicate

A fost conceput pentru utilizarea in aplicatii exterioare. Este un material izolator flexibil si rezistent la temperaturi ridicate, pregatit impotriva condesului, chiar pana la 150 °C.

Structura HT/Armaflex S are celule inchise, iar bariera de vapori ofera protectie impotriva inflitrarii apei sau a formarii condensului.


Datorita foliei de protectie, HT/Armflex S este un izolator placut estetic si in acelasi timp rezistent la forte mecanice externe si lumina utravioletelor, precum si la conditii meteo neprielnice. Este o izolatie eficienta termic si flexibila.


- Rezistent radiatii ultraviolet (UV).

- Film pentru protectie mecanica si aspect estetic.

- Flexibil, nu contine PVC sau freon.


ARMAFLEX ACE - Izolatie pentru instalatii de aer conditionat

Este izolatia din cauciuc elastomeric flexibil, usor de instalat pe tevile instalatiilor de aer conditionat.

Structura de celule inchise ii confera o capacitate de izolare termica ridicata, protejeaza impotriva formarii condensului si nu permite infiltrarea vaporilor de apa.


ARMACELL ACE are durata de viata foarte lunga, pastrandu-si proprietatile izolatoare pentru foarte multa vreme.


ARMAFLEX AF - Termoizolatie din cauciuc elastomeric anticondens

Este izolatorul modern cu dubla performanta: protejarea impotriva formarii condensului si izolare termica eficienta, impotriva pierderilor de caldura.


Conductivitatea termica redusa a lui Armaflex AF il face un bun izolator termic din cauciuc elastomeric pentru instalatiile de aer conditionat.

Armaflex AF se diferentiaza semnificativ de alte materiale izolante din cauciuc elastomeric prin structura de celule inchise de dimensiune mica.

Totusi, Armaflex AF ramane un izolator cu o flexibilitate remarcabila si foarte facil de montat pe instalatiile de aer conditionat.


Suporturi pentru teava - ARMAFIX AF

Colierele Armafix AF fac parte din sistemul de prindere eficienta a tevilor izolate cu materiale AF/Armacell.


Suportul pentru teava Armafix AF este destinat izolarii complete a tevilor, cu aplicare simpla, in 3 pasi, fara eforturi. Materialul este realizat din insertii de PUR/PIR, cu cochilii exterioare din aluminiu.


ARMAFLEX XG - Izolatie autoadeziva din cauciuc elastomeric

Aceasta izoleaza impotriva pierderilor de energie termica pe instalatiile sanitare si de incalzire.


Nu permite formarea condensului pe tevi.

Armaflex XG se aplica cu succes si pentru izolarea instalatiilor de incalzire, canale de ventilatie si conducte. Materialul este autoadeziv, pentru montarea facila si inchiderea fixa la aplicare pe instalatii.

Acoperit cu folie de polietilena pe care sunt aplicate urme de silicon pentru a preveni lipirea din greseala pe langa zona de inchidere.


ARMAFLEX Duct - Izolatie elastomerica pentru instalatii aer conditionat

Este izolatia special creata pentru aer conditionat, conductele metalice de ventilatie si pentru instalatiile conexe.

Izoleaza eficient impotriva condensului, reduce nivelul de zgomot si economiseste energia.


Armaflex Duct este un material izolator elastomeric, prezentat sub forma de placa izolatoare. Se livreaza in role.

Izolatia Armaflex Duct reduce puternic riscul coroziunii pe conductele metalice de AC si ventilatie, datorita structurii de celule inchise care nu permite circulatia vaporilor de apa.


- Material flexibil, care se monteaza usor.

- Rezistent la uzura.

- Permite spalarea si curatarea, deci intreaga instalatie de ventilatie se pastreaza igienica.


Sistem de tevi preizolate cu cauciuc elastomeric Armacell Armaflex Duo Solar ARMACELL Armaflex DuoSolar

 

ARMAFLEX DuoSolar - Sistem de tevi preizolate cu cauciuc elastomeric

Este un sistem de tevi preizolate, conceput ca sistem tur-retur pentru panouri solare. Sistemul de tevi preizolate se monteaza usor si conecteaza panoul solar la cazanul de acumulare a apei, permitand izolarea eficienta a conductelor de apa fierbinte.

 

Armaflex DuoSolar este disponibil in varianta DuoSolar VA: teava ondulata flexibila din inox, preizolata cu material HT/Armaflex. Armaflex DuoSolar este acoperit suplimentar cu folie neagra din copolimer de poliolefina, pentru a conserva energia solara transportata.

A doua varianta disponibila este Armaflex DuoSolar CU, sistem de tevi cupru preizolate cu HT/Armaflex. Si aceasta varianta ofera protectia suplimentara cu folie neagra din copolimer de poliolefina.

 

 

- Energia termica este conservata, pierderile sunt minime.

- Se livreaza in role netaiate, reducand cantitatea de material pierdut.

- Flexibil, adecvat chiar si in constructii grele (cum ar fi renovari).

- Utilizare pentru instalatii in cladiri nou construite.

- Protejat impotriva tensiunilor mecanice.

- Protejat impotriva radiatiilor UV.


ARMA-CHEK R - Izolatie elastomer

Este invelisul protector din cauciuc elastomeric negru sau gri, destinat aplicatiilor din industria grea si industria maritima.


ARMA-CHECK R acopera substraturi din AF/Armaflex, NH/Armaflex si HT/Armaflex, pe care le protejeaza impotriva coroziunii galvanice, fiind un material impermeabil.

Protejeaza atat impotriva radiatiilor UV, cat si impotriva impactului mecanic si a apei sarate, fiind foarte bine optimizat pentru izolatii in industria maritima.


ARMA-CHEK R creste durata de viata a sistemului izolat cu pana la 40%, iar necesarul de mentenanta si supraveghere este diminuat cu 60%.

Instalarea se realizeaza facil, iar sistemul de protectie nu include metale, prin urmare, neexistand riscul accidentelor umane.


ARMA-CHEK D - Izolatie pentru aplicatii industriale

Este sistemul izolator din fibre de sticla, creat pentru industria maritima si de coasta. Are o rezistenta sporita la radiatiile UV, la impact mecanic, materialul nu se pateaza si ramane o izolatie flexibila pentru multa vreme.


ARMA-CHEK D impiedica aparitia coroziunii sub izolatie si se monteaza usor, fara sa fie necesare instrumente speciale.


- Reduce riscul coroziunii sub izolatie

- Instalare facila, indifferent de zona instalatiei

- Nu necesita intretinere speciala

- Durabil la apa sarata, impact mecanic si radiatii UV

- Se livreaza sub forma de placi cu invelis, sau tuburi.


ARMA CHEK S+ Izolatie elastomer cu aluminiu

ARMA CHEK S+ este acoperit cu un strat protector de aluminiu, care ii da un plus estetic.


In combinatie cu cauciucul elastomeric de sub stratul protector, ARMA CHEK S+ este o izolatie care reduce pierderile de caldura, elimina riscul de coroziune galvanic si prelungeste viata instalatiei.


Se aplica facil pe toate instalatiile unde este necesara protectia suplimentara impotriva actiunilor mecanice.


ARMA CHEK Silver - Izolatie din elastomer cu protectie din metal

ARMA CHEK Silver este o solutie profesionala usor de aplicat ce imbina caracteristiciile materialului izolant elastomeric Armaflex si un strat protector intr-un singur sistem.

Pe langa toate caracteristicile cunoscute ale produselor Armaflex, acest produs are un aspect atractiv argintiu cu protectie superioara, usor de curatat.Rezultatul este o solutie de varf de gama, eficienta din punct de vedere al costurilor, pentru economisirea energiei pe lunga durata, controlul fiabil al condensului si o speranta de viata mai mare a intregii instalatii.


Produsul este rezistent la majoritatea conditiilor atmosferice si de mediu si poate fii utilizat atat in aplicatiile de interior cat si in cele de exterior. In cazul intretinerii sistemului, Arma-Check Silver poate fii indepartat si inlocuit cu usurinta.


Armaflex LTD - Izolatie pentru utilizarea in sisteme criogenice

Armaflex LTD este un material flexibil cu celule inchise criogenice, izolatie pentru utilizarea in sisteme criogenice Armaflex, oferind fiabilitate si performanta in procese industriale pentru conducte si tancuri.

Materialul este de tip spuma elastomerica pe baza de cauciuc sintetic, fabricate din spuma elastomerica flexibila (FEF) conform EN 14304. Culoarea este albastru. Materialul se aplica in cereriile de izolatie / protectie pentru conducte, rezervoare, vase (inclusiv coturi, flanse,etc) in instalatiile de productie pentru produse petrochimice, gaze industriale si agricole / substante chimice.

Sunt special concepute pentru a fi utilizate pe conducte de import / export si zonele de procesare de la instalatiile de GNL.

Armaflex LTD este un material de inalta performanta de izolare termica conceput pentru a satisface cerintele de medii cu temperaturi scazute. Armaflex LTD este parte din Armaflex Sistemele criogenice, oferind flexibilitate temperatura scazuta a sistemului.


OKAPAK - Invelis cu folie PVC

OKAPAK este sistemul de invelis cu folie PVC rezistenta la socuri si ignifugata, creat pentru tevile izolate.


Suprafata sistemului OKAPAK este neteda, iar rezistenta in timp este una indelungata.


OKAPAK se remarca pentru aplicarea in industria alimentara, atat pentru tevile de apa calda si rece, cat si pentru flanse, coturi, armaturi si ramificatii.


ARMAFLEX 520 - Adeziv pentru izolatie termica din polietilena

ARMAFLEX 520 este un produs neinflamabil in stare uscata, datorita compozitiei pe baza de cauciuc cloropren amestecat cu solventi inflamabili, si vascozitatii reduse care il face usor de aplicat si permite uscarea rapida.


Armaflex 520 este potrivit pentru aplicarea gamei de izolatie termica din polietilena Tubolit.

 Dupa uscarea corespunzatoare a adezivului Armaflex 520, acesta asigura rezistenta la vaporii de apa la fel ca toata gama izolatiilor Armaflex.


Adeziv Armaflex HT625 ARMACELL Armaflex HT625

 

ARMAFLEX HT 625 - Adeziv pentru izolatii Armaflex

 

Adezivul ARMAFLEX HT 625 este special conceput pentru aplicarea izolatiei Armaflex pe conducte care opereaza la temperaturi inalte.

 

Creat mai ales pentru montarea izolatiei HT/Armaflex, adezivul ARMAFLEX HT 625 confera siguranta la imbinari si lipirea omogena a izolatiei.


Armaflex RS850 - Adeziv gel pentru elastomer

Adezivul Armaflex RS850 este un produs monocomponent, sub forma de gel care se foloseste in special pentru procesarea tuturor materialelor izolante Armaflex pe baza de cauciuc sintetic cu exceptia HT / Armaflex.

Este un material de tip tixotropic - adeziv de contact pe baza de policloropren de culoare galbena. Se aplica pe tevi, conducte si rezervoare cu temperatura de pana la +70°C. Temperatura de aplicare ideala este intre +15°C si 25°C, nu mai mici de +10°C.

Aplicatia nu ar trebui sa fie efectuata in zone expuse la lumina puternica a soarelui. Adezivul ajunge la putere completa dupa 24 de ore


Sistemul nu trebuie sa fie folosit in aceasta perioada de 24 ore si orice banda adeziva sau de protectie, cu exceptia Armafinish 99 vopsea, ar trebui sa se aplice numai dupa această perioada de timp.


Pompa pentru adeziv ARMACELL Armaflex Gluemaster

 

Pompa pentru adeziv - Armaflex Gluemaster

 

Pompa pentru adeziv Armaflex Gluemaster permite utilizarea eficienta a adezivilor Armaflex, fiind prevazuta cu pompa de dozare speciala, care ajuta la lipirea rapida si fara pierderi de adeziv.

 

Pompa pentru adeziv Armaflex Gluemaster este un sistem format din cutie metalica si pensula, cu pompa de dozare, conferind eficienta sporita fata de aplicarea manuala a adezivilor Armaflex, fara pierderi, datorita intinderii uniforme a solutiei de lipit.


Cleaner Armaflex - Produs pentru curatat

Produsul pentru curatat ARMAFLEX Cleaner este ideal pentru pregatirea suprafetelor inainte de aplicarea adezivilor Armaflex sau de vopsirea instalatiilor cu vopseaua Armafinish 99.


Armaflex Cleaner este incolor, volatil si transparent, putand fi utilizat pentru curatarea adezivului Armaflex de pe unelte si pensulele, indepartarea impuritatilor si a lubrifiantilor.


Armafinish 99 - Vopsea elastica impotriva radiatiilor UV

Vopseaua ARMAFINISH 99 este un produs pe baza de apa, cu rol protector si estetic, disponibila in culori alb si gri.


Este o vopsea puternic adeziva, elastic, reusind astfel sa protejeze multa vreme izolatia impotriva radiatiilor UV.

Vopseaua flexibila pe baza de apa ARMAFINISH 99 este un produs necesar pentru protejarea materialelor izolatoare Armaflex utilizate la exterior, la cel mult 3 zile dupa montarea acestora.


Armaflex Protect - Izolatie ignifuga flexibila din spuma elastomerica

Este o izolatie ignifuga flexibila din spuma elastoomerica bazata pe cauciuc sintetic, folosita pentru tevi combustibile si necombustibile la trecerea prin pereti si plansee antifoc (de la EI 30 pana la EI 120).


Se utilizeaza pentru tevile de apa potabila calda, rece, tevile de incalzire si de racire necombustibile pana la un diametru de 326mm si tevile combustibile pana la 75mm.


34 Pasta ignifuga rezistenta la temperaturi inalte - Armaprotect 1000 ARMACELL Armaprotect 1000

 

Armaprotect 1000 - Pasta ignifuga rezistenta la temperaturi inalte

 

Este o pasta ignifuga cu aplicare usoara si rapida pentru traversari de tevi cu Armaflex Protect. Recipientul poate fii reinchis dupa utilizare, neexistand pierderi de material.

 

Pasta ignifuga Armaprotect 1000 rezista la temperaturi inalte, este gata preparata si are proprietati de protectie antifoc, izolare termica si antifonica excelenta.


Setul de cutite Armaflex / Tubolit

Contine piese specifice, concepute pentru taierea materialelor Armaflex si Tubolit. Setul contine si o piatra speciala de ascutire.


Cutitul pentru despicat Armaflex

Este creat special pentru protejarea suprafetelor interioare atunci cand sunt taiate longitudinal tuburile elastomerice izolatoare. Pachetul contine si lame de rezerva.


Clipsurile Tubolit

Sunt special construite pentru fixarea izolatiei Tubolit din polietilena, la imbinarile longitudinale.


Cutitul de Ceramica Armaflex

Este creat special pentru protejarea suprafetelor interioare atunci cand sunt taiate longitudinal tuburile elastomerice izolatoare.

16 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Izolatii din cauciuc elastomeric pentru instalatii ARMACELL
Contactează BANDATECH și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.