Vata minerala URSA cu montaj prin lipire pentru izolarea la interior a plafoanelor la pivnite garaje

Vata minerala URSA cu montaj prin lipire pentru izolarea la interior a plafoanelor la pivnite, garaje, subsoluri

Marca:
URSA
Produs furnizat de:

URSA ROMANIA

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
URSA

URSA TERRA 62Ph - plăci din vată minerală cu montaj prin lipire, pentru izolarea la interior a planșeelor din beton în garaje, parcări, subsoluri

URSA TERRA 62Ph sunt plăci din vată minerală de sticlă pentru izolarea termică și fonică a intradosurilor la planșee din beton, în garaje, parcări și subsoluri închise sau deschise, cu montaj prin lipire.

 

Plăcile URSA TERRA 62Ph sunt complet hidrofobe și neinflamabile. Plăcile sunt cașerate pe o parte cu împâslitură dublă din fibră de sticlă de culoare albă și pe partea cealaltă cu împâslitură din fibră de sticlă de culoare galbenă. Se montează simplu și rapid, prin lipire cu adeziv pentru termosistem pe intradosul planșeelor din beton.

 

După montaj, cașerajul din fibră de sticlă de culoare albă poate rămâne aparent, nefiind necesară finisarea suplimentară a tavanelor izolate. Astfel, datorită cașerajului alb, care rămâne vizibil după montaj, plăcile URSA TERRA 62Ph creează o atmosferă luminoasă și deschisă în spațiile de subsol, lipsite, de regulă,  de lumină naturală suficientă. Deși nu este necesar, cașerajul vizibil al plăcilor poate fi și vopsit, dacă se dorește, prin pulverizare cu vopsea pe bază de silicați sau dispersie, fără solvent.

 

Dimensiuni placă:

- Lungime: 1200 mm

- Lățime: 600 mm

- Grosimi disponibile: 60 mm (la comandă), 80 mm, 100 mm, 120 mm, 140 mm, 160 mm (la comandă).

 

Caracteristici tehnice:

- conductivitate termică λD: 0,032 W/Mk

- reacția la foc (conform normelor Euroclass): A1 - incombustibil (cea mai bună clasă de reacție la foc)

- rezistența la circulația aerului (r): > 5 kPa s/m2

- izolare fonică excelentă: Afr ≥ 5


Plăcile URSA TERRA 62Ph reprezintă cea mai bună soluție pentru termoizolarea rapidă și rentabilă, la interior, a plafoanelor în:

- garaje, parcări, pivnițe, beciuri, crame;

- subsoluri închise sau deschise;

- spații de lucru, spații de depozitare.

 

Produsul este certificat CE și EUCEB (EUropean CErtification Board for mineral wool products). De asemenea, produsele din vată de sticlă URSA au primit eticheta de calitate RAL-Gütezeichen pentru produse din vată de sticlă, precum și certificatul Blue Angel Ecolabel, care atestă că vata de sticlă URSA este deosebit de prietenoasă cu mediul.


VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Vata minerala URSA cu montaj prin lipire pentru izolarea la interior a plafoanelor la pivnite, garaje, subsoluri
Contactează URSA ROMANIA și cere prețuri pentru proiectul tau.