Blocheti si boltari din beton ELIS PAVAJE

Blocheti si boltari din beton ELIS PAVAJE

Marca:
ELIS PAVAJE
Produs furnizat de:

ELIS PAVAJE

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
ELIS PAVAJE
Blocheti - elemente modulare pentru ziduri de sprijin din pamant armat

Blochetii sunt realizati din beton de inalta rezistenta, cu absorbtie scazuta de apa, pentru structuri cu o durata mare de viata. Toate elementele structurale sunt interconectate folosind pini, de rezistenta marita, din fibra de sticla pentru asigurarea unor forte puternice de legatura. Pinii de conectare permit o aliniere mai usoara a elementelor si asigura o conexiune mecanica suplimentara cu materialele folosite la armarea solului. Sistemul cu pini, patentat, reprezinta diferenta majora, furnizand siguranta si securitate unei solutii structurale pentru ziduri de sprijin.

Exista posibilitatea aplicarii la amenajarea malurilor pentru luciuri de apa, la solutiile de evacuarea apelor pluviale din zonele rezidentiale, oferind totodata si un aspect arhitectural placut.
De la amenajarea unei curti interioare pana la o structura armata, care preia incarcari majore, blochetii seria Compac III sunt ideali pentru orice aplicatie in acest domeniu.

Blocheti - elemente modulare pentru ziduri de sprijin din pamant armat

De la amenajarea unei curti interioare, pana la o structura de pamant armat, care preia incarcari majore, blochetii seria Compac III oferiti de ELIS PAVAJE, sunt ideali pentru orice aplicatie in domeniul consolidarilor de teren si al lucrarilor de arta. 

Usurinta montajului, aspectul estetic si fiabilitatea sistemului sunt doar cateva avantaje pentru utilizarea lor in situatii cat mai variate.
Dezvoltarea produsului se face sub licenta unui mare producator mondial KEYSTONE (S.U.A.), care sprijina firma ELIS PAVAJE prin know how-ul si experienta de peste 20 de ani in domeniu, pentru a putea oferi, pietei romanesti, aceste produse la cele mai inalte standarde de calitate.


Domenii de aplicare:

- zone rezidentiale, terase, garduri, fatade
- aplicatii industriale
- autostrazi si drumuri
- aplicatii hidrotehnice (cheiuri, poduri, canale, baraje).


Avantaje:
- greutate scazuta, pentru usurinta manipularii
- goluri largi pentru usurarea introducerii agregatelor
- conexiune imbunatatita si transmitere directa a fortelor de intindere
- excelenta flexibilitate la colturi sau curbe.

Variante disponibile:
Blochet Compac III Blocheti - elemente modulare pentru ziduri de sprijin din pamant armat

Blochet Compac III

Grosime: 203 mm Dimensiune(l/L): 305 / 457 mm Suprafata: Piatra sparta
Blochet Compac III cu fata dreapta Blocheti - elemente modulare pentru ziduri de sprijin din pamant

Blochet Compac III cu fata dreapta

Grosime: 203 mm Dimensiune(l/L): 305 / 457 mm Suprafata: Piatra sparta
Blocheti Standard III Blocheti - elemente modulare pentru ziduri de sprijin din pamant armat

Blocheti Standard III

Grosime: 203 mm Dimensiune(l/L): 457 / 457 mm Suprafata: Piatra sparta
Capac Compac III Blocheti - elemente modulare pentru ziduri de sprijin din pamant armat

Capac Compac III

Grosime: 100 mm Dimensiune(l/L): 261 / 448 mm Suprafata: Beton monocrom
Capac Compac III antico Blocheti - elemente modulare pentru ziduri de sprijin din pamant armat

Capac Compac III antico

Grosime: 100 mm Dimensiune(l/L): 261 / 448 mm Suprafata: Piatra sparta

Pini de conectare

Toate elementele structurale sunt interconectate folosind pini, de rezistenta marita, din fibra de sticla pentru asigurarea unor forte puternice de legatura. Pinii de conectare permit o aliniere mai usoara a elementelor si asigura o conexiune mecanica suplimentara cu materialele folosite la armarea solului. Sistemul cu pini, patentat, reprezinta diferenta majora, furnizand siguranta si securitate unei solutii structurale pentru ziduri de sprijin.


Lungime si diametru:
- Dimensiune: 133 mm L si 12,5 mm diametru; 2 pini / blochet

Bloc de zid - Premium

Folosirea blocurilor de zid, superioare solutiilor clasice din piatra, beton monolit, lemn, datorita timpului scurt de montaj, manoperei mai putin costisitoare si a durabilitatii in timp, confera spatiului amenajat distinctie si acuratete a detaliului vertical, fiind mult mai atractive decat solutiile clasice. Blocurile de zid Elis Pavaje au o utilizare variata: delimitarea proprietatilor private, a spatiilor publice, evidentieri virtuale ale unor spatii intr-un mod estetic si durabil, preluarea unor diferente de nivel sub forma de trepte si terase sau ziduri de sprijin.

Bloc zid de colt - Premium

Folosirea blocurilor de zid, superioare solutiilor clasice din piatra, beton monolit, lemn, datorita timpului scurt de montaj, manoperei mai putin costisitoare si a durabilitatii in timp, confera spatiului amenajat distinctie si acuratete a detaliului vertical, fiind mult mai atractive decat solutiile clasice. Blocurile de zid Elis Pavaje au o utilizare variata: delimitarea proprietatilor private, a spatiilor publice, evidentieri virtuale ale unor spatii intr-un mod estetic si durabil, preluarea unor diferente de nivel sub forma de trepte si terase sau ziduri de sprijin.Boltarii - o alternativa competitiva la caramida si BCA

Boltarii sunt unul dintre produsele Elis Pavaje cu aplicatii in constructia zidurilor, a dependintelor si a anexelor din jurul unei gospodarii sau cladiri, precum si a fundatiilor sau a zidurilor portante ale cladirilor. Boltarii sunt produse din beton semiuscat, presat in matrite cu ajutorul vipropreselor. Elis Pavaje comercializeaza 4 modele de boltari de zidarie si 2 modele de boltari de fundatie.

Materiile folosite: cimentul, nisipul, pietrisul si apa sunt materiale naturale si nu prezinta efecte negative asupra sanatatii si vietii oamenilor. Avantajele folosirii boltarilor:

Dimensiunile exacte si marimea lor asigura o executie rapida a constructiei reducand costurile manoperei si ale timpului de executie.

Boltari de zidarie

Se folosesc la constructia de garaje, pivnite, magazii, grajduri, ferme, garduri inalte, atat pentru zidurile exterioare, cat si pentru cele interioare. Desi calitatile termoizolante ale acestui material sunt deficitare, datorita perfectionarii tehnologiilor de aplicare a polistirenului pe exteriorul cladirilor, se pot realiza si constructii civile cu destinatia de locuinta.


Modele de boltari de zidarie (Inaltime x Lungime x Latime):

Boltar de zidarie BZ1

Dimensiuni - 200x400x300mm; Greutate: 24kg/buc.

Boltar de zidarie BZ2

Dimensiuni - 200x400x125mm; Greutate: 12kg/buc

Boltar de zidarie BZ3

Dimensiuni - 200x400x250mm; Greutate: 20kg/buc

Boltar de zidarie BZ4

Dimensiuni - 200x400x200mm; Greutate: 23kg/buc

Boltari de fundatie

Domeniul prioritar de utilizare a acestor boltari cu goluri este constructia de ziduri portante la pivnite, garaje, cladiri agricole, ateliere, cladiri industriale si alte cladiri. 

Ca betonare suplimentara a acestor boltari se poate turna beton monolit si beton armat in zidarie, respectiv coloane (stalpi) fara o cofrare prealabila. 
Fiecare rand de pe paletul de boltari (BF1, BF2) contine si un boltar special care poate fi sectionat foarte usor pentru a avea o jumatate de boltar la inceput de rand.

Modele boltari de fundatie (Inaltime x Lungime x Latime)

Boltar de fundatie BF1

Dimensiuni - 200x500x250mm; Greutate - 17kg/buc.

Boltar de fundatie BF2

Dimensiuni - 200x500x300mm; Greutate - 20kg/buc.

Boltar de fundatie BF3

Dimensiuni - 200x500x200mm; Greutate - 14kg/buc

25 imagini

16 Documentatii tehnice
Vezi toate

Blocheti
Fisa tehnica
4 p | RO
Catalog de produse editia 2018 - 2019
Catalog, brosura
164 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Blocheti si boltari din beton ELIS PAVAJE
Contactează ELIS PAVAJE și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România