Pavele si borduri din beton pentru pavaje exterioare ELIS PAVAJE

Pavele si borduri din beton pentru pavaje exterioare ELIS PAVAJE

Marca:
ELIS PAVAJE
Produs furnizat de:

ELIS PAVAJE

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
ELIS PAVAJE
Pentru a inlesni pavarea personalizata a spatiului ales, ELIS PAVAJE ofera o paleta larga de culori si nuante, adaptabile oricaror tipuri de amenajare. Aceastea corespund atat nevoilor utilitare, cat si celor estetice.
Datorita usoarelor diferente cromatice care pot aparea la tipar, va recomandam sa apelati la colaboratorii ELIS PAVAJE, pentru a putea alege culoarea reala a produselor.

Calitatea lor deosebita, formele interesante, suprafata neteda si finisajele atente confera acestor dale un aspect estetic aparte.
Este recomandata folosirea lor la zone pietonale, curti, alei de gradina, terase, drumuri de acces la dependinte, parcuri si piete.

Pavaj rezidential - Gama Premium

Pavaj ARCADE

Arcade, disponibil in culoare granit, este singul produs din gama pavelelor cu o grosime de 100 mm. Model modern, rezistent la intemperii si trafic, este realizat din mixul a 10 tipuri de dimensiuni. Datorita formei pieselor ce-l compun, ce imita piatra cubica, Arcade poate fi montat in valuri, curbe sau cercuri, montajul fiind un proces simplu si usor de realizat. Produsul are sistem autoblocant, ce nu permite deplasarea elementelor.

Pavaj CORTINA P4

Impresioneaza prin mixul special de nuante si formele drepte si simple ale dalelor. Modelul este disponibil in trei nuante: dolomit, tempo si granit si este ideal pentru a crea senzatia unui spatiu larg, aerisit si bine structurat. Usor de intretinut, pavelele Cortina sunt o alegere ideala pentru terase sau piete.


Pavaj CORTINA D7

Cortina D7 este un model modern, datorita dimensiunilor generoase, iar mixul de culori ii confera originalitate si personalitate. Viguros si indraznet, transforma spatiile pavate intr-un ambient elegant, aerisit si atemporal. Culorile Domolit si Cafe sunt pentru cei care prefera nuantele mai blande, inspirate din natura, iar Granit si Tempo sunt culori puternice, care imprima personalitate spatiului. Usor de intretinut, pavelele Cortina sunt o alegere ideala pentru terase, parcuri sau piete.


Pavaj URBANA D7

Constructiile contemporane sunt perfect puse in valoare daca sunt insotite la amenjarea exterioara de pavajul Urbana D7, cu aspect modern, suprafata neteda si o nuanta sticloasa de gri deschis.


Pavaj DECORA

Bucura-te de farmecul retro al acestui model de pavaj, inspirat din arhitectura imperiului roman. Cele 4 dimensiuni diferite de pavele se monteaza intretesut, evocand celebrele drumuri romane. Amenajarile realizate cu pavaj Decora impun un aer aristocratic, dar modern si original, datorita finisarii in degradeuri rafinate.


Pavaj ANTICO

Un nou produs introdus de Elis este pavajul antichizat care, spre deosebire de celelalte modele de pavaj este obtinut prin procedee clasice de imbatranire a pavelelor de beton, obtinandu-se astefel un aspect care sa exprime trecerea timpului.

La Elis pavajul antichizat este, de asemenea completat de o gama de culori calde si naturale cum ar fi teracota sa travertinul.


Pavaj MARIS ANTICO

Un nou produs Elis Pavaje este pavajul antichizat. Obtinut prin procedee clasice de imbatranire a pavelelor din beton, pavajul Maris antico insufla discret patina timpului in spatial amenajat. La Elis, pavajul Maris antico este completat de o gama de culori calde, natural, fume sau travertine.          


Pavaj MARIS

Unul dintre produsele noi marca Elis Pavaje este si pavajul Maris, disponibil in doua culori calde, crem si nisip, oricare dintre acestea fiind o alegerea estetica deosebita pentru gradina, curtea sau terasa casei obtinand un  design unic si un stil propriu, inedit si creativ.

Formele rotunjite si piesele de dimensiuni diferite permit amenajari multiple, fiind adaptabile orcarui tip de spatiu si design. Jucaus, prietenos, dar in acelasi timp, modern si minimalist, Maris este un produs cameleonic, cu un aer atemporal, adaptabil atat arhitecturilor clasice, cat si celor rustice si moderne.


Pavaj PIETRA

Aspectul pavajului Pietra se inspira din forma si suprafata neregulata a pietrei. Textura si variantele cromatice disponibile il fac sa fie alegerea ideala pentru alei, terase sau spatii cu atmosfera rustica, naturala.


Pavaj CONIC ANTICO

Varianta antichizata a pavajului Conic este ideala pentru amenajarea curtilor cu aer vintage si care abordeaza in decoruri si arhitectura acest trend. Conic Antico surprinde patina timpului si pastreaza caracteristicile pavajului Conic printre care si flexibilitatea in amenajare.


Pavaj RONDO

Unul dintre cele mai frumoase si flexibile modele, Rondo se distinge prin forma speciala a dalelor, care se potrivesc intr-o combinatie de cate cinci dale avand forma patrata si trapezoidala. Acest model se integreaza perfect in spatii de forme variate, datorita formei si caracteristicilor modulare, fiind potrivit pentru pavarea aleilor din parcuri, teraselor si a pietelor circulare.


Pavaj FANTASIA

Acest model este alcatuit din trei dale de dimensiuni variate care imbinate creeaza senzatia de spatiu bine organizat si curat. Finisajul deosebit de fin si forma regulata le recomanda pentru pavarea suprafetelor destinate accesului pietonal: alei de gradina, curti, terase, trotuare, drumuri de acces la dependinte, parcuri si piete.


Pavaj UMBRA PATRAT

Umbra se evidentiaza prin suprafata si textura deosebita. Forma echilibrata a acestui pavaj se integreaza perfect atat in spatiile clasice, cat si in cele moderne. 


Pavaj UMBRA DREPTUNGHI

Forma alungita, suprafata interesanta si culorile rafinate ale dalelor fac ca acest model sa fie preferat pentru amenajarea spatiilor moderne din jurul cladirilor cu arhitectura futurista. Prin dimensiunile sale se adapteaza atat spatiilor private cat si celor publice.


Pavaj CROMATICA

Este un model placut si vesel, menit a crea o senzatie de prospetime spatiilor amenajate. Suprafata pastelata a dalelor, obtinuta printr-o tehnologie de colorare speciala, alaturi de forma naturala de floare confera spatiilor un aspect elegant si tineresc, potrivit dinamismului vietii moderne.


Pavaj CROMATICA DECCO

Foloseste-te de jocurile de culori pe care ti le creeaza produsele din gama Cromatica. Poti recrea o toamna vie, o natura salbatica sau un puzzle coloristic. Modelul Decco, cu linii curbe si forma interesanta, te ajuta sa obtii o amenajare romantica, originala si usor retro.


Pavaj RUSTIC

Apropiat de aspectul natural al mediului inconjurator, modelul este simplu si elegant. Dalele au suprafata neregulata si o coloristica naturala, prin care se accentueaza trasatura traditionala a spatiilor in care este integrat.


Pavaj PATRAT P4 Rustic

Se distinge prin forma simpla si aspectul natural, calitati conferite de suprafata neregulata si dimensiunea mare a modelului. Creeaza un placut sentiment de apropiere de natura si armonie in gradini, parcuri sau pe terase.


Pavaj TRENOVA Dreptunghi

Teranova dreptunghi, prin cele trei nuante de gri care se combina, da un joc de culori in degrade creand astfel o iluzie de tridimensional. Alegerea acestui model da un rafinament deosebit spatiului amenajat.


Pavaj TRENOVA Romb

O forma placuta a pavajului, care impreuna cu un joc de culori rafinat, creeaza un spatiu modern si foarte structurat.

Pavaj CORTINA P7

Acest nou model combina eleganta pavelelor de mari dimensiuni, potrivite spatiilor largi, cu eleganta si originalitatea suprafetei colormix a pavelelor din gama Cortina. Alege Cortina P7 pentru un aspect modern, elitist al amenajarii.

Pavaj CROMATICA D2

Foloseste-te de jocurile de culori pe care ti le creeaza produsele din gama Cromatica! Poti recrea o toamna vie, o natura salbatica sau un puzzle coloristic. Foloseste-ti imaginatia combinand mai multe dimensiuni si alege modelul de montaj care iti bucura sufletul.

Pavaj CROMATICA D4

Foloseste-te de jocurile de culori pe care ti le creeaza produsele din gama Cromatica. Poti recrea o toamna vie, o natura salbatica sau un puzzle coloristic. Foloseste-ti imaginatia combinand mai multe dimensiuni. Acest model este recomandat pentru spatiile largi, de dimensiuni generoase.

Pavaj CROMATICA P3

Foloseste-te de jocurile de culori pe care ti le creeaza produsele din gama Cromatica. Poti recrea o toamna vie, o natura salbatica sau un puzzle coloristic. Foloseste-ti imaginatia combinand mai multe dimensiuni.

 
Pavaj rezidential  - Gama Standard

Pavaj ELFIX

Pavajul Elfix este autoblocant, prevazut cu elemente speciale de imbinare, care fac posibila pavarea suprafetelor pentru trafic greu, deoarece impiedica deplasarea si deformarea pavelelor. Sistemul Elfix, cu distantiere integrate, permite umplerea optima a rosturilor dintre pavaje. Acest sistem a fost dezvoltat special pentru spatiile cu trafic greu, deoarece rosturile uniforme dintre pavele nu permit deformari ale pavajului, deplasari ale placilor sau degradarea canturilor.

Pavajul Elfix poate fi realizat cu ajutorul placilor ce se gasesc sub 3 dimensiuni:
Elfix 1 Pavaj ELFIX

Elfix 1

Dimensiuni: 200 x 300 x 80 mm
Elfix 2 Pavaj ELFIX

Elfix 2

Dimensiuni: 200 x 200 x 80 mm
Elfix 3 Pavaj ELFIX

Elfix 3

Dimensiuni: 200 x 200 x 100 mm
 

Pavaj DREPTUNGHI D1

Acest model clasic are o utilizare extinsa datorita calitatilor sale practice. Un spatiu amenajat cu pavele dreptunghi devine un spatiu elegant, curat si eficient organizat.


Pavaj DREPTUNGHI D2

Acest model clasic are o utilizare extinsa datorita calitatilor sale practice. Un spatiu amenajat cu pavele dreptunghi devine un spatiu elegant, curat si eficient organizat.


Pavaj DREPTUNGHI D4

Linia simpla si eleganta distinge acest model, care se impune de la sine in amenajarea spatiilor rezidentiale, unde rafinamentul este la el acasa. Calitatea si tinuta amenajarilor clasice este remarcabila.


Pavaj DREPTUNGHI D5

Linia simpla si eleganta distinge acest model, care se impune de la sine in amenajarea spatiilor rezidentiale, unde rafinamentul este la el acasa. Calitatea si tinuta amenajarilor clasice este remarcabila.


Pavaj DREPTUNGHI D7

Modern, clasic, retro, romantic sau industrial? Tu cum alegi sa iti personalizezi spatiul cu aceste pavele moderne, versatile si pline de personalitate? Potrivit pentru spatii largi, carora le confera structura si rafinament, modelul Dreptunghi D7 este recomandat pentru mai multe destinatii: terase, piscine, parcuri, piete.

Pavaj DREPTUNGHI D8

Un nou model clasic, care ramane mereu in tendintele de amenjari exterioare. Este recomandat pentru amenajarea spatiilor publice ample, de exemplu parcuri, piete, alei si zone acces auto, precum si a spatiilor private: curti, terase, sedii de magazine.

Pavaj PATRAT P2

Forma patrata a pavelelor este placuta si eleganta, modelul oferind senzatia de echilibru vizual spatiilor amenajate prin crearea de stabilitate si rigoare geometrica. Dimensiunile mici asigura acestor produse o mare versatilitate, putand fi folosite pentru destinatii diferite, precum borduri, delimitari sau pentru crearea unor lucrari deosebite din punct de vedere estetic, rezultate din folosirea combinata a mai multor culori si dimensiuni.


Pavaj PATRAT P3

Forma patrata a pavelelor este placuta si eleganta, modelul oferind senzatia de echilibru vizual spatiilor amenajate prin crearea de stabilitate si rigoare geometrica. Dimensiunile mici asigura acestor produse o mare versatilitate, putand fi folosite pentru destinatii diferite, precum borduri, delimitari sau pentru crearea unor lucrari deosebite din punct de vedere estetic, rezultate din folosirea combinata a mai multor culori si dimensiuni.


Pavaj PATRAT P4

Impresioneaza prin dimensiunile mari ale dalelor. Fiind simplu si elegant, poate fi folosit cu succes in amenajarea unui ambient care sa creeze impresia de spatiu larg, aerisit si echilibrat, un spatiu modern si bine structurat.


Pavaj PATRAT P5

Forma patrata a pavelelor este placuta si eleganta, modelul oferind senzatia de echilibru vizual spatiilor amenajate prin crearea de stabilitate si rigoare geometrica. Dimensiunile mici asigura acestor produse o mare versatilitate, putand fi folosite pentru destinatii diferite, precum borduri, delimitari sau pentru crearea unor lucrari deosebite din punct de vedere estetic, rezultate din folosirea combinata a mai multor culori si dimensiuni.


Pavaj PATRAT P6

Trasatura remarcabila a acestui model este dimensiunea redusa a pavelelor de forma regulata, care libertatea de a amenaja spatii oricat de neconventionale. Acest model este similar cu Patrat P2, avand grosimea de 60 mm.


Pavaj PATRAT P7

Patratele de dimensiuni mari  P7 / P8 sunt potrivite spatiilor largi, oferind amenajarii un aspect modern, o eleganta deosebita si senzatia de echilibru vizual.


Pavaj PATRAT P8

Patratele de dimensiuni mari P8 sunt potrivite spatiilor largi, oferind amenajarii un aspect modern, o eleganta deosebita si senzatia de echilibru vizual.


Pavaj FLOARE 1

Unul dintre cele mai frumoase modele, Floare se distinge prin forma speciala a pavelelor, care il recomanda mai ales pentru spatiile private, cu o componenta armonioasa si intima.


Pavaj FLOARE 2

Rafinamentul floral creeaza un spatiu cald si primitor. Acest model exista si in varianta de grosime de 40 mm si se numeste Floare 2.


Pavaj FRUNZA F1

Forma autoblocanta a acestui model il face ideal pentru zone cu trafic intens pietonal sau auto. Datorita formei sale, acest model confera si o atmosfera vibranta, ceea ce il face potrivit pentru orice tip de amenajare.


Pavaj FRUNZA F2

Motivul vegetal al frunzei reprezentat pe pavaj, imprima spatiului amenajat o atmosfera vibranta. In acelasi timp practic si elegant, modelul este ideal pentru a crea spatii ordonate, placute, in armonie cu mediul inconjurator.


Pavaj FRUNZA F5

Forma autoblocanta a acestui model il face ideal pentru zone cu trafic pietonal intens. Datorita formei sale, acest model confera si o atmosfera vibranta, ceea ce il face potrivit pentru orice tip de amenajare.

Pavaj CONIC

Ideal pentru formarea diferitelor modele, acest tip de pavaj poate crea spatii jucause, suprafete pavate neregulate si poate fi montat in combinatie cu alte tipuri de pavaje.

 
Pavaj industrial
Acest tip de pavaj are proprietati speciale care ii confera durabilitate si rezistenta crescuta. Prin grosimea mai mare si forma autoblocanta, se preteaza la traficul greu si intens. Folosirea lui in domeniul industrial, pentru parcari, strazi, statii de carburanti, spatii comerciale, peroane sau gari, ori sedii logistice, contribuie la infrumusetarea spatiilor considerate a fi doar utilitare.

Cub delimitare grila

Este solutia perfecta pentru consolidarea solului si intarirea terenurilor situate in panta sau pentru amenajarea parcarilor. Forma speciala a acestui produs permite decorarea cu verdeata, imbinand utilul cu frumosul pentru obtinerea unui efect estetic deosebit.


Pavaj DUBLU T1, T2, T3, T4, T5

Special concepute pentru a rezista la traficul intens si greu, modelele Dublu T sunt destinate amenajarii spatiilor utilitare. Remarcabil este faptul ca pavelele isi pastreaza proprietatile chiar dupa o exploatare indelungata. Modelele Dublu T1, Dublu T2 si Dublu T3 sunt disponibile si in varianta fara sanfren.


Pavaj VESTA

Acest model vine in completarea solutiilor de pavare industriala cunoscute si des utilizate (Dublu T), aducand un plus de ergonomie spatiului. Prin forma dalelor si calitatile intrinseci legate de rezistenta, acest model permite imbinari perfecte, remarcabile si pe plan estetic.


Pavaj FRUNZA F4

Se distinge prin forma autoblocanta a dalelor ce ii mareste rezistenta la traficul greu si intens. Daca adaugam la aceasta si aspectul estetic deosebit, modelul este solutia ideala in amenajarea de platforme industriale, sedii logistice, parcari de supermarketuri sau benzinarii.


Pavaj PATRAT ECO

Patratul Eco este un pavaj permeabil datorita rosturilor mari create prin punerea lui in opera. Acesta solutie este deosebit de eficienta pentru atenuarea si eliminarea scurgerilor de apa in timpul ploilor torentiale evitand astfel baltirea, inundarea si formarea peliculelor de gheata in timpul iernii.


Pavaj GRILA 1/GRILA 2

Este solutia perfecta pentru pentru consolidarea solului si intarirea terenurilor situate in panta sau pentru amenajarea parcarilor. 

Forma speciala a acestui produs permite decorarea cu verdeata, imbinand utilul cu frumosul pentru obtinerea unui efect estetic deosebit.

 
Borduri si elemente decorative din beton
Bordurile delimiteaza spatiile create si finiseaza proiectul, valorizand intregul ambient. Ele incadreaza si dau forma concreta aleilor, strazilor, parcarilor sau platformelor industriale. De asemenea, prin formele interesante, redau un contur frumos si elegant aleilor din gradini, teraselor, curtilor sau drumurilor de acces la dependintele din jurul caselor. 

Bordura B8 Antico

Dimensiuni:

- L-500, l-120, h-130

 

Bordura B1

Dimensiuni:

- L-500, l-100, h-150 mm


Bordura B2

Dimensiuni:

- L-500, l-120, h-250 mm


Bordura B3

Dimensiuni:

- L-500, l-200, h-250 mm


Bordura B3.1

Dimensiuni:

- L-100, l 200, h-250mm


Bordura B3.2

Dimensiuni:

-  L-200, l-200, h-250


Bordura B4

Dimensiuni:

- L-500, l-50, h-200 mm 


Bordura B5

Dimensiuni:

- L-500, l-100, h-150 mm


Bordura B6

Dimensiuni:

- L-500, l-200, h-250 mm


Bordura B6.1

Dimensiuni:

- L-200, l-100 , h-250 mm


Bordura B6.2

Dimensiuni:

- L-200, l-200 , h-250 mm


Bordura B7

Dimensiuni:

- L-500, l-200, h-250 mm


Bordura B8

Dimensiuni:

- L-500, l-120, h-130 mm


Bordura B9

Dimensiuni:

- L-500, l-150, h-250 mm


Bordura B10

Dimensiuni:

- L-1000, l-70, h-250 mm


Bordura B11

Dimensiuni:

- L-1000, l-200, h-250


Bordura B12

Dimensiuni:

- L-500, l-120, h-250


Bordura B13

Dimensiuni:

- L-500, l-150, h-250

Bordura B14

Dimensiuni:

- L-500, l-200, h-400 mm

Bordura B15

Dimensiuni:

- L-500, l-200, h-300 mmElement racord dreapta

Dimensiuni:

- L-500, l-250, h-250 mm


Element racord stanga

Dimensiuni:

- L-500, l-250, h-250 mm


Element rampa

Dimensiuni:

- L-500, l-250, h-250


Bordura cilindrica BC

Dimensiuni:

- L-500, h-200 mm

445 imagini

109 Documentatii tehnice
Vezi toate

Pavele si dale standard
Fisa tehnica
4 p |
Lista de preturi / Oferta de produse
Catalog, brosura
16 p | RO

AFLĂ PREȚURI,
ÎNTREABĂ CÂT COSTĂ

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Pavele si borduri din beton pentru pavaje exterioare ELIS PAVAJE
Contactează ELIS PAVAJE și cere prețuri pentru proiectul tau.