Pavele si borduri din beton pentru pavaje exterioare ELIS PAVAJE

Pavele si borduri din beton pentru pavaje exterioare ELIS PAVAJE

Marca:
ELIS PAVAJE
Produs furnizat de:

ELIS PAVAJE

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
ELIS PAVAJE
Subcategorii:
 
1. Pavele si dale premium ELIS PAVAJE
Recunoscute pentru calitatea lor impecabila, pavelele Elis Pavaje se disting prin rezistenta, finisaje atente, cromatica deosebita si forme interesante, care le confera un aspect estetic placut, dar si functionalitatea adaptata spatiilor. Sunt alegerea ideala pentru pavarea de zone pietonale, curti, alei de gradina, terase, drumuri de acces la dependinte, parcuri si piete.

Pavaj ARCADE

Arcade, disponibil in nuantele granit si maro patinat, este singurul produs din gama pavelelor premium cu o grosime de 100 mm.


Model modern, rezistent la intemperii si trafic, este realizat din combinatia a 10 tipuri de dimensiuni. Datorita formei pieselor ce-l compun, ce imita piatra cubica, Arcade poate fi montat in valuri, curbe sau cercuri, montajul fiind un proces simplu si usor de realizat. Produsul are sistem autoblocant, ce nu permite deplasarea elementelor.

Pavaj CORTINA P4

Impresioneaza prin mixul special de nuante si formele drepte si simple ale dalelor. Modelul este disponibil in patru nuante: dolomit, granit, tempo, café si este ideal pentru a crea senzatia unui spatiu larg, aerisit si bine structurat.


Usor de intretinut, pavelele Cortina sunt o alegere ideala pentru terase sau piete.

Pavaj CORTINA P7

Acest nou model combina eleganta pavelelor de mari dimensiuni, potrivite spatiilor largi, cu eleganta si originalitatea suprafetei colormix a pavelelor din gama Cortina. Alege Cortina P7 pentru un aspect modern, elitist al amenajarii.

 • Modelul este disponibil in patru nuante: dolomit, granit, tempo si café.Pavaj CORTINA D7

Cortina D7 este un model modern, datorita dimensiunilor generoase, iar mixul de culori ii confera originalitate si personalitate. Viguros si indraznet, transforma spatiile pavate intr-un ambient elegant, aerisit si atemporal. Culorile Dolomit si Cafe sunt pentru cei care prefera nuantele mai blande, inspirate din natura, iar Granit si Tempo sunt culori puternice, care imprima personalitate spatiului.


Usor de intretinut, pavelele Cortina sunt o alegere ideala pentru terase, parcuri sau piete.

Pavaj Cortina D4

Cortina D4 completeaza gama de produse Cortina pentru a permite combinarea a mai multe forme, pe aceeasi nuanta. Este un model modern, iar mixul de culori ii confera originalitate si personalitate. Viguros si indraznet, transforma spatiile pavate intr-un ambient elegant, aerisit si atemporal. Culorile Dolomit si Café sunt pentru cei care prefera nuantele mai blande, inspirate din natura, iar Granit si Tempo sunt culori puternice, care imprima personalitate spatiului. Usor de intretinut, pavelele Cortina sunt o alegere ideala pentru curti, terase, parcuri sau piete.


Pavaj DECORA

Bucura-te de farmecul retro al acestui model de pavaj, inspirat din arhitectura imperiului roman. Cele 4 dimensiuni diferite de pavele se monteaza intretesut, evocand celebrele drumuri romane. Amenajarile realizate cu pavaj Decora impun un aer aristocratic, dar modern si original, datorita finisarii in degradeuri rafinate. Modelul este disponibil in patru nuante: café, dolomit, granit si tempo.


Pavaj ANTICO D2

Potrivite pentru o amenajare fara varsta, produsele de pavaj antichizate insufla discret patina timpului in spatiul amenajat. Disponibile in forma dreptunghiulara sau patrata si in nuante naturale, pavelele Antico sunt adaptabile oricarui spatiu. Modelul este disponibil in patru nuante: alb-crem, antracit, maro patinat si travertin.Pavaj ANTICO P6

Pavelele Antico se realizeaza prin procedee clasice de imbatranire a pavelelor de beton, obtinandu-se astfel un aspect care sa exprime trecerea timpului. Cand ai nevoie de un aer vintage pentru amenajarea ta, pavelele Antico sunt prima noastra recomandare. Fiind un model cu pavele de mici dimensiuni, Antico P6 este ideal pentru amenajarea spatiilor inguste. Modelul este disponibil in cinci nuante: alb-crem, antracit, gri ciment, maro patinat si travertin.

Pavaj ANTICO P3

 Pavelele Antico se realizeaza prin procedee clasice de imbatranire a pavelelor de beton, obtinandu-se astfel un aspect care sa exprime trecerea timpului. Cand ai nevoie de un aer vintage pentru amenajarea ta, pavelele Antico sunt prima noastra recomandare. Modelul este disponibil in patru nuante: alb-crem, antracit, maro patinat si travertin.Pavaj CONIC ANTICO

Creeaza un decor in linii curbe ce invita la voie buna cu acest model antichizat din gama Antico. Versatil si placut vizual, datorita dimensiunii reduse, pavajul Conic Antico este o alegere inspirata si eficienta pentru pavarea spatiilor cu forme atipice sau de mici dimensiuni, precum si pentru demarcarea unor zone diferite. Modelul este disponibil in trei nuante: alb-crem, antracit si travertin.


Pavaj Malo Antico

Pavelele Malo, cu nuante naturale si aspect de piatra sparta, au o nota de naturalete ce convinge amatorii amenajarilor fara varsta. Combinatia din patru forme rupe liniaritatea si incadreaza mai bine pavajul in orice mediu natural. Modelul este disponibil in trei nuante: ambra, negru verzui si terra.


Pavaj MARIS ANTICO

Datorita suprafetelor si a canturilor neregulate, precum si a culorilor naturale, pavelele Maris Antico trezesc nostalgia zilelor de altadata. La Elis Pavaje, produsele antichizate Maris Antico  beneficiaza de o gama de culori calde, naturale, cum ar fi alb-crem, antracit, maro patinat si travertine.


Pavaj MARIS

Unul dintre produsele deosebite  marca Elis Pavaje este si pavajul Maris, disponibil in nuantele alb-crem si maro. Este alegerea estetica potrivita pentru gradina, curtea sau terasa casei tale, garantand obtinerea unui design unic si a unui stil propriu, inedit, diferit. Formele rotunjite si piesele de dimensiuni diferite permit amenajari multiple, fiind adaptabile oricarui tip de spatiu si design. Modelul este disponibil in doua nuante: alb-crem si maro.


Pavaj PIETRA

Aspectul pavajului Pietra se inspira din forma si suprafata neregulata a pietrei. Textura si variantele cromatice disponibile il fac sa fie alegerea ideala pentru alei, terase sau spatii cu atmosfera rustica, naturala. Modelul este disponibil in doua nuante: café si granit.


Pavaj RONDO GRANDE

Unul dintre cele mai frumoase si flexibile modele, Rondo Grande se distinge printr-o combinatie de cinci forme diferite, ce permit realizarea unor amenajari complete, prin obtinerea de linii curbe, cercuri sau alte forme. Se integreaza perfect in spatii de forme variate si este potrivit pentru pavarea aleilor din parcuri, a teraselor si pietelor. Modelul este disponibil in doua nuante: alb-crem si maro.


Pavaj FANTASIA

Alcatuit din trei pavele de dimensiuni variate, care se imbina perfect, modelul Fantasia creeaza un spatiu elegant, organizat si curat. Designul rezultat din combinatia de degradeuri confera un aspect atins de patina timpului. Modelul este disponibil in patru culori: albastru patinat, café, maro patinat si tempo.

Pavaj Melange

Un model de pavaj vesel ce poate inviora orice amenajare urbana monotona. Jocuri de nuante in ton cu culorile toamnei. Modelul este disponibil in nuanta vivace.

Pavaj Urbana D2

Constructiile contemporane sunt perfect puse in valoare daca sunt insotite la amenjarea exterioara de pavajul Urbana D2, cu cu aspect modern, suprafata neteda si nuante de alb subtil sau negru temperat.


Pavaj UMBRA P3

Se evidentiaza prin suprafata si textura deosebite. Prin forma sa, modelul induce o senzatie de ordine, armonie si echilibru in spatiile clasice sau moderne in care e utilizat. In combinatie cu celelalte dimensiuni si combinand tipurile de nuante se pot crea spatii foarte interesante din punct de vedere vizual. Modelul este disponibil in doua culori: alb-crem si antracit.

Pavaj UMBRA P4

Se evidentiaza prin suprafata si textura deosebite. Prin forma sa, modelul induce o senzatie de ordine, armonie si echilibru in spatiile clasice sau moderne in care e utilizat. In combinatie cu celelalte dimensiuni si mixand tipurile de nuante se pot crea spatii foarte interesante din punct de vedere vizual. Modelul este disponibil in patru culori: alb-crem, antracit, gri deschis si gri inchis.


Pavaj Anima P3

Oferind o larga variatie a culorilor aceste pavele robuste vor crea cu siguranta o minunata alee perimetrala casei, o terasa sau vor colora curtea cu un detaliu de margine. Pavelele Anima pot fi combinate pe doua forme, iar marginile ondulate vor estompa liniile prea clare ale unei curti realizate cu pavele dintr-o singura forma rectangulara, dand amenajarii personalitatea pe care o doresti. Modelul este disponibil in sase culori: albastru patinat, café, dolomit, granit, maro patinat, tempo.

Pavaj Anima D2

Oferind o larga variatie a culorilor aceste pavele robuste vor crea cu siguranta o minunata alee perimetrala casei, o terasa sau vor colora curtea cu un detaliu de margine. Pavelele Anima pot fi combinate pe doua forme, iar marginile ondulate vor estompa liniile prea clare ale unei curti realizate cu pavele dintr-o singura forma rectangulara, dand amenajarii personalitatea pe care o doresti. Modelul este disponibil in sase culori: albastru patinat, café, dolomit, granit, maro patinat, tempo.


Pavaj UMBRA D2

Forma alungita, suprafata interesanta si culorile rafinate ale dalelor fac ca acest model sa fie preferat pentru amenajarea spatiilor moderne din jurul cladirilor cu arhitectura futurista. Prin dimensiunile sale se adapteaza atat spatiilor private, cat si celor publice. Modelul este disponibil in doua culori: alb-crem si antracit.


Pavaj CROMATICA Floare

Acest model placut si vesel insufla o senzatie de prospetime spatiilor amenajate.

Suprafata pavelelor, in tonurile ruginii ale toamnei, se obtine printr-o tehnologie de colorare speciala, astfel incat fiecare pavea este unica din punct de vedere al coloritului, datorita combinatiei aleatorii de nuante.

Forma naturala de floare confera amenajarilor cu acest model un aspect deosebit, creativ si ospitalier.

Pavaj CROMATICA D2

Foloseste-te de jocurile de culori pe care ti le creeaza produsele din gama Cromatica! Poti recrea o toamna vie, o natura salbatica sau un puzzle coloristic. Foloseste-ti imaginatia combinand mai multe dimensiuni si alege modelul de montaj care iti bucura sufletul. Modelul este disponibil in doua culori: festival si pastel.

Pavaj CROMATICA P3

Inspirata din culorile calde ale toamnei, in nuante naturale, vibrante, gama Cromatica este preferata celor cu personalitate puternica, iubitori de natura si de toamna, in aceeasi masura. Jocurile de culori ale pavelelor te imbie sa recreezi o toamna bogata, o natura salbatica sau un puzzle coloristic. Modelul este disponibil in doua culori: festival si pastel.

Pavaj RUSTIC CLASIC

Pavelele Rustic au suprafata neregulata si o coloristica naturala, prin care se accentueaza trasatura traditionala a spatiilor in care sunt integrate. Creeaza un placut sentiment de apropiere de natura si armonie in gradini, parcuri sau terase. Modelul este disponibil in patru culori: alb-crem, antracit, maro, café.


Pavaj RUSTIC P4

Se distinge prin forma simpla si aspectul natural, calitati conferite de suprafata neregulata si dimensiunea mare a modelului. Creeaza un placut sentiment de apropiere de natura si armonie in gradini, parcuri sau pe terase. Modelul este disponibil in patru culori: alb-crem, antracit, maro, café.


Pavaj TRENOVA D2

Obtine un efect vizual tridimensional cu acest model original de pavele! Datorita combinatiei de trei nuante de gri, amenajarea se remarca printr-un aspect modern, foarte bine structurat.


Pavaj TRENOVA ROMB GRANDE

Trenova este unul dintre cele mai versatile produse din oferta, ce asigura amenajarii un efect tridimensional, obtinut dintr-un mix de nuante: antracit, gri deschis si gri inchis. Conturul drept al dalelor, forma de dreptunghi sau romb, impreuna cu efectul 3D creeaza un spatiu jucaus, colorat si foarte bine structurat.

Pavaj Umbra D10

Sistem practic ce poate fi montat ca o combinatie de patru nuante diferite de pavaj si suprafete cu textura vizibil accentuate. Forma alungita si suprafata rafinata a acestor pavele completeaza stilul elegant, fiind in acelasi timp deosebit de rezistente la alunecare, pentru a putea pasi in siguranta. Modelul este disponibil in patru culori: alb-crem, antracit, gri-deschis si gri inchis.

Pavaj Malo

Pavelele Malo, alcătuite dintr-un mix din 4 forme, inlocuiesc liniaritatea monotona a unei curți, datorita canturilor neregulate si suprafatei texturate. Daca esti in cautatea unor culori noi pentru amenajarea curtii, in ton cu arhitectura casei si cu mediul ambiental, iti propunem modelul Malo cu nuante pamantii, mixuri de verde cu negru sau nuante galben ruginii si, cu siguranta, vei fi cu un pas mai aproape de natura. Modelul este disponibil in trei culori: ambra, negru verzui si terra.

Subcategorii:
 
2. Pavele si dale standard ELIS PAVAJE
Cu o gama extinsa de culori si forme, pavelele din gama Standard intregesc oferta de produse Elis Pavaje, fiind o alegere practica si accesibila in acelasi timp. Sunt recomandarea noastra pentru proiecte rezidentiale sau comerciale de amploare, pentru amenajari de alei, trotuare, piete, spatii de parcare sau zone de acces auto. Pentru lucrari de infrastructura rutiera sau zone industriale va punem la dispozitie produse cu rezistentă sporita. 

Pavaj ELFIX

Pavajul Elfix este autoblocant, prevazut cu elemente speciale de imbinare, care fac posibila pavarea suprafetelor pentru trafic greu, deoarece impiedica deplasarea si deformarea pavelelor. Sistemul Elfix, cu distantiere integrate, permite umplerea optima a rosturilor dintre pavaje. Acest sistem a fost dezvoltat special pentru spatiile cu trafic greu, deoarece rosturile uniforme dintre pavele nu permit deformari ale pavajului, deplasari ale placilor sau degradarea canturilor. Modelul este disponibil in doua culori: gri ciment si antracit.

Pavajul Elfix este disponibil in 3 dimensiuni:
Elfix 1 Pavaj ELFIX

Elfix 1

Dimensiuni: 200 x 300 x 80 mm (lxLxgrosime)
Elfix 2 Pavaj ELFIX

Elfix 2

Dimensiuni: 200 x 200 x 80 mm (lxLxgrosime)
Elfix 3 Pavaj ELFIX

Elfix 3

Dimensiuni: 200 x 200 x 100 mm (lxLxgrosime)

Pavaj DREPTUNGHI D1

Acest model clasic are o utilizare extinsa datorita calitatilor sale practice. Un spatiu amenajat cu pavele dreptunghi devine un spatiu elegant, curat si eficient organizat. Modelul este disponibil in cinci culori: gri ciment, rosu, antracit, galben, maro.


Pavaj DREPTUNGHI D2

Acest model clasic are o utilizare extinsa datorita calitatilor sale practice. Un spatiu amenajat cu pavele dreptunghi devine un spatiu elegant, curat si eficient organizat. Modelul este disponibil in sapte nuante: gri ciment, rosu, antracit, galben, maro, teracota si alb-crem.

Pavaj Dreptunghi D3

Iata un model clasic ce se pastreaza an de an in topul preferintelor, cu o utilizare extinsa datorita calitatilor sale practice. Un spatiu amenajat cu pavele dreptunghi devine in mod evident un spatiu elegant, curat si eficient organizat. Modelul este disponibil in cinci nuante: gri ciment, rosu, antracit, galben si alb-crem.


Pavaj DREPTUNGHI D4

Linia simpla si eleganta distinge acest model, care se impune de la sine in amenajarea spatiilor rezidentiale, unde rafinamentul este la el acasa. Calitatea si tinuta amenajarilor clasice este remarcabila. Modelul este disponibil in sapte nuante: gri ciment, rosu, antracit, galben, maro, teracota si alb-crem.


Pavaj DREPTUNGHI D5

Acest model clasic se distinge prin linia simpla si eleganta, ce imprima spatiilor rezidentiale rafinament fara varsta: terase, alei, bucatarii de vara, cai de acces cu o tinuta remarcabila. Modelul este disponibil in cinci nuante: gri ciment, rosu, antracit, galben si alb-crem.


Pavaj DREPTUNGHI D7

Modern, clasic, retro, romantic sau industrial? Tu cum alegi sa iti personalizezi spatiul cu aceste pavele moderne, versatile si pline de personalitate? Potrivit pentru spatii largi, carora le confera structura si rafinament, modelul Dreptunghi D7 este recomandat pentru mai multe destinatii: terase, piscine, parcuri, piete. Modelul este disponibil in doua nuante: antracit si alb-crem.

Pavaj DREPTUNGHI D8

Un nou model clasic, care ramane mereu in tendintele de amenjari exterioare. Este recomandat pentru amenajarea spatiilor publice ample, de exemplu parcuri, piete, alei si zone acces auto, precum si a spatiilor private: curti, terase, sedii de magazine. Modelul este disponibil in patru nuante: gri ciment, rosu, antracit si alb-crem.Pavaj Dreptunghi D9

Dreptunghi D9 este un nou model clasic de amenajare, care se integreaza perfect in orice ambient exterior datorita formei dreptunghiulare, dreapte si simple a dalelelor. Grosimea de 80 mm il recomanda pentru pavarea zonelor cu trafic greu intens, cum ar fi: piete, parcuri, alei si zone acces auto. Coloritul in nuante de gri ciment, rosu si antracit, ii permit sa aduca un accent de culoare in amenajare.


Pavaj PATRAT P2

Forma patrata a pavelelor este placuta si eleganta, modelul oferind senzatia de echilibru vizual spatiilor amenajate prin crearea de stabilitate si rigoare geometrica. Dimensiunile mici asigura acestor produse o mare versatilitate, putand fi folosite pentru destinatii diferite, precum borduri, delimitari sau pentru crearea unor lucrari deosebite din punct de vedere estetic, rezultate din folosirea combinata a mai multor culori si dimensiuni. Modelul este disponibil in doua culori: gri ciment si antracit.


Pavaj PATRAT P3

Forma patrata a pavelelor este placuta si eleganta, modelul oferind senzatia de echilibru vizual spatiilor amenajate prin crearea de stabilitate si rigoare geometrica. Dimensiunile mici asigura acestor produse o mare versatilitate, putand fi folosite pentru destinatii diferite, precum borduri, delimitari sau pentru crearea unor lucrari deosebite din punct de vedere estetic, rezultate din folosirea combinata a mai multor culori si dimensiuni. Modelul este disponibil in sapte nuante: gri ciment, rosu, antracit, galben, maro, teracota si alb-crem.Pavaj PATRAT P4

Patrat P4 impresioneaza prin dimensiunile mari ale dalelor. Fiind un model simplu si elegant, poate fi folosit cu succes in amenajarea unui ambient care sa creeze impresia de spatiu larg, aerisit si echilibrat, si in acelasi timp, un spatiu modern si bine structurat. Modelul este disponibil in patru nuante: gri ciment, rosu, antracit si alb-crem.


Pavaj PATRAT P5

Forma patrata a pavelelor este placuta si eleganta, modelul oferind senzatia de echilibru vizual spatiilor amenajate prin crearea de stabilitate si rigoare geometrica. Dimensiunile mici asigura acestor produse o mare versatilitate, putand fi folosite pentru destinatii diferite, precum borduri, delimitari sau pentru crearea unor lucrari deosebite din punct de vedere estetic, rezultate din folosirea combinata a mai multor culori si dimensiuni. Modelul este disponibil in doua culori: gri ciment si antracit.


Pavaj PATRAT P6

Forma patrata a pavelelor este placuta si eleganta, modelul oferind senzatia de echilibru vizual spatiilor amenajate prin crearea de stabilitate si rigoare geometrica. Dimensiunile mici asigura acestor produse o mare versatilitate, putand fi folosite pentru destinatii diferite, precum borduri, delimitari sau pentru crearea unor lucrari deosebite din punct de vedere estetic, rezultate din folosirea combinata a mai multor culori si dimensiuni. Modelul este disponibil in patru nuante: gri ciment, rosu, antracit si alb-crem.


Pavaj PATRAT P7

Patratele de dimensiuni mari  P7 sunt potrivite spatiilor largi, oferind amenajarii un aspect modern, o eleganta deosebita si senzatia de echilibru vizual. Modelul este disponibil in patru nuante: gri ciment, rosu, antracit si alb-crem.


Pavaj PATRAT P8

Patratele de dimensiuni mari P8 sunt potrivite spatiilor largi, oferind amenajarii un aspect modern, o eleganta deosebita si senzatia de echilibru vizual. Modelul este disponibil in doua nuante: gri ciment si antracit.


Pavaj FLOARE 1

Unul dintre cele mai frumoase modele, Floare se distinge prin forma speciala a pavelelor, care il recomanda mai ales pentru spatiile private, cu o componenta armonioasa si intima. Modelul este disponibil in trei nuante: gri ciment, rosu si alb-crem.


Pavaj FLOARE 2

Rafinamentul floral creeaza un spatiu cald si primitor. Acest model este disponibil si in varianta de grosime de 40 mm, destinat traficului pietonal, si se numeste Floare 2. Modelul este disponibil in trei nuante: gri ciment, rosu si galben.


Pavaj FRUNZA F1

Forma autoblocanta a acestui model il face ideal pentru zone cu trafic intens pietonal sau auto. Datorita formei sale, acest model confera si o atmosfera vibranta, ceea ce il face potrivit pentru orice tip de amenajare. Modelul este disponibil in trei nuante: gri ciment, rosu si alb-crem.Pavaj FRUNZA F2

Motivul vegetal al frunzei reprezentat pe pavaj, imprima spatiului amenajat o atmosfera vibranta. In acelasi timp practic si elegant, modelul este ideal pentru a crea spatii ordonate, placute, in armonie cu mediul inconjurator. Modelul este disponibil in doua nuante: gri ciment si antracit.


Pavaj FRUNZA F5

Forma autoblocanta a acestui model il face ideal pentru zone cu trafic pietonal intens. Datorita formei sale, acest model confera si o atmosfera vibranta, ceea ce il face potrivit pentru orice tip de amenajare. Modelul este disponibil in trei nuante: gri ciment, rosu si galben.

Pavaj CONIC

Ideal pentru formarea diferitelor modele, acest tip de pavaj poate crea spatii jucause, suprafete pavate neregulate si poate fi montat in combinatie cu alte tipuri de pavaje. Modelul este disponibil in patru nuante: gri ciment, rosu, antracit si alb-crem.

Pavaj Dreptunghi D10

Paveaza-ti curtea cu pavelele Dreptunghi D10. Suprafata rafinata a pavelelor si coloristica variata permit acestui model sa fie montat in combinatie de mai multe nuante sau in combinatie cu alte dimensiuni pentru a obtine o amenajare eleganta. Acest pavaj transforma orice spatiu exterior casei intr-o curte moderna. Modelul este disponibil in sapte culori: gri ciment, rosu, antracit, galben, maro, teracota si alb-crem.


Subcategorii:
 
3. Pavaj industrial ELIS PAVAJE
Acest tip de pavaj are proprietati speciale care ii confera durabilitate si rezistenta crescuta. Prin grosimea mai mare si forma autoblocanta, se preteaza la traficul greu si intens. Folosirea lui in domeniul industrial, pentru parcari, strazi, statii de carburanti, spatii comerciale, peroane sau gari, ori sedii logistice, contribuie la infrumusetarea spatiilor considerate a fi doar utilitare.

Cub delimitare grila

Este solutia perfecta pentru consolidarea solului si intarirea terenurilor situate in panta sau pentru amenajarea parcarilor. Forma speciala a acestui produs permite decorarea cu verdeata, imbinand utilul cu frumosul pentru obtinerea unui efect estetic deosebit. Modelul este disponibil in trei nuante: gri ciment, antracit si rosu.

Pavaj DUBLU T

Special concepute pentru a rezista la traficul intens si greu, modelele Dublu T sunt destinate amenajarii spatiilor utilitare. Remarcabil este faptul ca pavelele isi pastreaza proprietatile chiar dupa o exploatare indelungata. Modelele Dublu T1, Dublu T2 si Dublu T3 sunt disponibile si in varianta fara sanfren. Modelul este disponibil in patru nuante: gri ciment, rosu, antracit si alb-crem.

Pavajul Dublu T este disponibil in dimensiunile:
Dublu T T1 Pavaj DUBLU T

Dublu T T1

Dimensiuni: 165 x 200 x 60 mm (lxLxgrosime)
Dublu T T2 Pavaj DUBLU T

Dublu T T2

Dimensiuni: 165 x 200 x 80 mm (lxLxgrosime)
Dublu T T3 Pavaj DUBLU T

Dublu T T3

Dimensiuni: 165 x 200 x 100 mm (lxLxgrosime)
Dublu T T4 Pavaj DUBLU T

Dublu T T4

Dimensiuni: 100 x 165 x 80 mm (lxLxgrosime)
Dublu T T5 Pavaj DUBLU T

Dublu T T5

Dimensiuni: 140 x 200 x 80 mm (lxLxgrosime)

Dublu T T9

Pavajul autoblocant Dublu T este destinat domeniului industrial, public si rezidential, pentru realizarea suprafetelor supuse sarcinilor rezultate de diferite tipuri de trafic. Datorita imbinarii (inchiderii) duble a elementelor de beton, pavajul autoblocant reprezintă solutia ideala pentru cerinte extreme, fiind recomandat pentru traficul de automobile și camioane. Elementele de jumatate Dublu T9 inchid lucrarile de pavaj la imbinarea cu bordura.

Dublu T T10

Pavajul autoblocant Dublu T este destinat domeniului industrial, public si rezidential, pentru realizarea suprafetelor supuse sarcinilor rezultate de diferite tipuri de trafic. Datorita imbinarii (inchiderii) duble a elementelor de beton, pavajul autoblocant reprezinta solutia ideala pentru cerinte extreme, fiind recomandat pentru traficul de automobile si camioane. Elementele de jumatate Dublu T9 inchid lucrarile de pavaj la imbinarea cu bordura.

Pavaj FRUNZA F4

Se distinge prin forma autoblocanta a dalelor ce ii mareste rezistenta la traficul greu si intens. Daca adaugam la aceasta si aspectul estetic deosebit, modelul este solutia ideala in amenajarea de platforme industriale, sedii logistice, parcari de supermarketuri sau benzinarii. Modelul este disponibil in doua nuante: gri ciment si antracit.


Pavaj PATRAT ECO

Patratul Eco este un pavaj permeabil datorita rosturilor mari create prin punerea lui in opera. Acesta solutie este deosebit de eficienta pentru atenuarea si eliminarea scurgerilor de apa in timpul ploilor torentiale evitand astfel baltirea, inundarea si formarea peliculelor de gheata in timpul iernii. Modelul este disponibil in doua nuante: gri ciment si antracit.


Pavaj GRILA 1

Este solutia perfecta pentru consolidarea solului si intarirea terenurilor situate in panta sau pentru amenajarea parcarilor. Forma speciala a acestui produs permite decorarea cu verdeata, imbinand utilul cu frumosul pentru obtinerea unui efect estetic deosebit.

Pavaj Grila 2

Este solutia perfecta pentru consolidarea solului si intarirea terenurilor situate in panta sau pentru amenajarea parcarilor. Forma speciala a acestui produs permite decorarea cu verdeata, imbinand utilul cu frumosul pentru obtinerea unui efect estetic deosebit.

Pavaj Dreptunghi ECO

Pavajul Dreptunghi ECO este prevazut cu distiantiere, care permit drenarea apei. Grosimea de 8 cm face posibilă pavarea suprafetelor pentru trafic greu, fiind ideal pentru parcari. Distantierele permit umplerea rosturilor dintre pavaje cu vegetatie sau pietris. Modelul este disponibil in doua culori: gri ciment si antracit.


 
Subcategorii:
 
4. Borduri rezidentiale ELIS PAVAJE
Proiectele peisagistice sunt desavarsite prin folosirea bordurilor ce incadreaza si delimiteaza aleile, parcarile si trotuarele, functionalitatea imbinandu-se perfect cu designul.
Bordurile delimiteaza spatiile create si finiseaza proiectul, valorizand intregul ambient. Ele incadreaza si dau forma concreta aleilor, strazilor, parcarilor sau platformelor industriale. De asemenea, prin formele interesante, redau un contur frumos si elegant aleilor din gradini, teraselor, curtilor sau drumurilor de acces la dependintele din jurul caselor.

Bordura B1

Dimensiuni:

- L-500, l-100, h-150 mm


Modelul este disponibil in sase nuante: gri ciment, rosu, antracit, alb-crem, café si dolomit.

Bordura B4

Dimensiuni:

- L-500, l-50, h-200 mm 


  Modelul este disponibil in sapte culori: gri ciment, rosu, antracit, galben, maro, teracota si alb-crem.Bordura B5

Dimensiuni:

- L-500, l-100, h-150 mm


 • Modelul este disponibil in sase nuante: gri ciment, rosu, antracit, café, dolomit si alb-crem.

Bordura B8

Dimensiuni:

- L-500, l-120, h-130 mm


Modelul este disponibil in trei nuante: gri ciment, alb subtil si negru temperat.

Bordura B8 Antico

Dimensiuni:

- L-500, l-120, h-130 mm


  Modelul este disponibil in patru nuante: antracit, maro, alb-crem si travertin.


Bordura B10

Dimensiuni:

- L-1000, l-70, h-250 mm


Modelul este disponibil in sapte culori: gri ciment, rosu, antracit, café, dolomit si alb-crem.


Bordura cilindrica BC

Dimensiuni:

- L-500, h-200 mm


Modelul este disponibil in sapte culori: gri ciment, rosu, antracit, galben, maro, teracota si alb-crem.

Bordura B16

Bordurile delimiteaza spatiile create si finisează proiectul, valorizand intregul ambient. Ele încadreaza si dau forma concreta aleilor, strazilor, parcarilor sau platformelor industriale. De asemenea, prin formele interesante, redau un contur frumos si elegant aleilor din gradini, teraselor, curtilor sau drumurilor de acces la dependintele din jurul caselor. Modelul este disponibil in sapte culori: gri ciment, rosu, antracit, galben, maro, teracota si alb-crem.


Subcategorii:

5.  Borduri carosabile ELIS PAVAJE
 
Bordurile delimiteaza spatiile create si finiseaza proiectul, valorizand intregul ambient. Ele incadrează si dau forma concreta aleilor, strazilor, parcarilor sau platformelor industriale. De asemenea, prin formele interesante, redau un contur frumos şi elegant aleilor din gradini, teraselor, curtilor sau drumurilor de acces la dependintele din jurul caselor.

Bordura B2

Dimensiuni:

- L-500, l-120, h-250 mm

Bordura B3

Dimensiuni:

- L-500, l-200, h-250 mm


Bordura B3.1

Dimensiuni:

- L-100, l 200, h-250mm


Bordura B3.2

Dimensiuni:

-  L-200, l-200, h-250


Bordura B6

Dimensiuni:

- L-500, l-200, h-250 mm


Bordura B6.1

Dimensiuni:

- L-100, l-200 , h-250 mm


Bordura B6.2

Dimensiuni:

- L-200, l-200 , h-250 mm


Bordura B7

Dimensiuni:

- L-500, l-200, h-250 mm


Bordura B9

Dimensiuni:

- L-500, l-150, h-250 mm


Bordura B11

Dimensiuni:

- L-1000, l-200, h-250 mm


Bordura B12

Dimensiuni:

- L-500, l-120, h-250 mm


Bordura B13

Dimensiuni:

- L-500, l-150, h-250 mm

Bordura B14

Dimensiuni:

- L-500, l-200, h-400 mm

Bordura B15

Dimensiuni:

- L-500, l-200, h-300 mmElement racord dreapta

Dimensiuni:

- L-500, l-250, h-250 mm


Element racord stanga

Dimensiuni:

- L-500, l-250, h-250 mm


Element rampa

Dimensiuni:

- L-500, l-250, h-250 mm

Bordura B9 curba convexa

Bordura stradala este ideala pentru delimitarea carosabilului si consolidarea marginilor strazilor sau marcarea cailor de acces. Bordurile curbe delimiteaza amenajari cu linii curbe.


Bordura B13 curba convexa

Bordura stradala este ideala pentru delimitarea carosabilului si consolidarea marginilor strazilor sau marcarea cailor de acces. Bordurile curbe delimiteaza amenajari cu linii curbe.474 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Pavele si borduri din beton pentru pavaje exterioare ELIS PAVAJE
Contactează ELIS PAVAJE și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.