Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Crestere de 33% a vanzarilor de pavaje rezidentiale in 2013 fata de 2012

Crestere de 33% a vanzarilor de pavaje rezidentiale in 2013 fata de 2012

Elis Pavaje, lider pe piata pavajelor din Romania, a inregistrat o crestere de 33% a vanzarilor de pavaje rezidentiale in anul 2013 fata de anul 2012

 

Bugetul mediu alocat lucrarilor de amenajare exterioara a fost de 10.000 lei, suma care include atat materialele cat si manopera. Suprafata medie a fost de 100 mp, in crestere cu 5% fata de anii anteriori.

 

Preferintele romanilor in anul 2013 in materie de pavaj din segmentul rezidential au fost modelele Fantazia, Umbra Patrat P3 si Cromatica, iar in printre cele mai populare culori s-au numarat mixurile de culori patinate, antracit, alb-crem, in ton cu stilul de amenajare ales.

 

In functie de mediul de rezidenta, romanii se orienteaza fie catre depozitele mici axate pe comertul traditional in zonele rurale, fie catre magazine de bricolaj, prezente in special in zonele urbane.

 

Elis Pavaje ofera o gama larga de produse, cu peste 30 modele destinate sectorului rezidential, disponibile in aproape 20 de variante de culori, rezultand un vast numar de posibilitati de amenajare.

 

 

Despre Elis Pavaje

Elis Pavaje este liderul pe piata amenajarilor cu pavaje. Infiintata in 1991 in Alba, Elis Pavaje ofera in prezent un sistem complet si inovativ de produse si servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la consultanta si proiectare pana la productie si montare. Compania are in prezent doua unitati de productie in Petresti (Alba) si Stoenesti (Prahova) care asigura un volum de peste 8.000 mp/zi.

De-a lungul celor peste 22 ani de experienta in domeniu, compania a dezvoltat cea mai larga gama de pavaje de pe piata romaneasca.

Pentru detalii, consultati www.elis.ro.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ELIS PAVAJE