Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

3 amenajări originale din blocuri de zid premium

3 amenajări originale din blocuri de zid premium

Atunci cand planificam o noua amenajare plecam, in general, de la functional, de la ce anume dorim sa obtinem. Odata nevoia stabilita, unul dintre primele ganduri care se iveste este “din ce materiale si cum il construiesc”. Alegerea este influentata, bineinteles, de mai multi factori: buget, usurinta si rapiditate in executie, impact vizual.

Cand avem insa un produs de calitate deosebita, impecabil din punct de vedere estetic, incepem sa ne gandim “oare ce as mai putea construi din el?”. Un astfel de exemplu il ofera blocurile de zid: pe cat de neatractiva si tehnica este denumirea, pe atat de versatila si surprinzatoare poate fi utilizarea lor!

 

Concepute si utilizate in principal pentru delimitarea proprietatilor private si a spatiilor publice, precum si pentru preluarea unor diferente de nivel sub forma de terase sau ziduri de sprijin, ele pot da nastere unor amenajari inedite, conferind spatiului distinctie si acuratete estetica. a dea sunt preferate datorita datorita timpului scurt de montaj, manoperei mai putin costisitoare si a durabilitatii in timp.

 

Am pregatit pentru voi 3 amenajari deosebite realizate din blocuri de zid.

 

In toate aceste amenajari au fost utilizate blocuri de zid din beton vibropresat, produse de Elis Pavaje, liderul national al pietei de pavaj si produse din beton vibropresat. Toate produsele beneficiaza de garantie de 5 ani oferita de producator. Inspirati-va pe www.elis.ro.

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ELIS PAVAJE