Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

10% din vanzarile Symmetrica sunt generate de produse de design

Conform Symmetrica, liderul pietei locale de pavele si borduri vibropresate si cel mai mare producator autohton, produsele de design, cu forme si texturi speciale, au devenit mai atractive pentru romani, vanzarile acestora reprezentand 10% din totalul produselor livrate de catre companie.
10% din vanzarile Symmetrica sunt generate de produse de design

Cu toate ca cea mai mare parte a clientilor prefera produsele clasice, in ultima perioada numarul celor care cauta pavele deosebite atat din punct vedere coloristic, cat si al formei, a crescut semnificativ. Astfel, raportat la vanzarile companiei, 10% din totalul achizitiilor sunt reprezentate de produse de design, moderne, ce impresioneaza prin forme si texturi speciale.

 

In toate cele trei segmente, peste jumatate din produsele comandate sunt reprezentate de pavaj clasic, simplu, criteriile de baza ale achizitiilor fiind functionalitatea si pretul produselor.

 

„In cazul investitiilor publice, pretul este cel mai important criteriu, intrucat atribuirea contractelor se face in functie de cel mai mic cost, in speta, pavajul clasic, iar selectia produselor este realizata chiar de catre constructor. Clientii privati, in schimb, acorda o importanta mai mare calitatii si durabilitatii produselor, clasand costurile pe loc secund”, a explicat Sebastian Bobu.

 

In plus, mentioneza reprezentantul companiei, designul produselor este un alt element de care clientii rezidentiali tin cont. Astfel, indemnati fie de un arhitect, fie de simtul propriu creativ, romanii tind catre texturi moderne, in tonuri de gri sau antracit, iar in privinta formelor, cei mai curajosi opteaza pentru dale cu  buline reflectorizante pentru orientare pe timp de noapte.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva