Elis Pavaje a amenajat spatiile exterioare ale stadionului Ion Oblemenco din Craiova

Elis Pavaje a livrat pavele si borduri pentru o suprafata de aproximativ 45.000 mp. Produsele alese de arhitecti, din gama standard, culoare clasica ciment, au fost utilizate pentru amenajarea trotuarelor si aleilor de acces pietonal, a zonelor de acces si parcare auto si a unei piatete pietonale situate in fata intrarii principale a stadionului. 

 

Materiale folosite:

Pentru zonele de trafic pietonal s-au utilizat pavele in forma de dreptunghi D1 si D4, iar pentru cel auto a fost preferat modelul Frunza, autoblocant, datorita rezistentei crescute la traficul greu, specific locatiei. 

Amenajarea zonei de acces in stadion si a piatetei din fata complexului sportiv a fost completata cu elemente de treapta, blocheti si blocuri de zid, din gama premium, culoare antracit, utilizate pentru demarcarea spatiilor verzi si construirea unor jardiniere de efect, de mari dimensiuni. De asemenea, compania Elis Pavaje a livrat pentru acest proiect asfalt si betoane. 

 

Serviciile de montaj au fost asigurate de echipe proprii Elis Pavaje. In plus, compania a oferit servicii de amenajare a zonelor verzi: decopertare, nivelare, umplere cu pamant si pregatire pentru insamantare.

Amenajarea zonei verzi de langa Stadionul Oblemenco  Craiova ELIS PAVAJEAmenajarea unor jardiniere langa stadion  Craiova ELIS PAVAJEZona exterioara stadionului, dupa amenajare  Craiova ELIS PAVAJEAmenajarea zonelor de trafic pietonal  Craiova ELIS PAVAJE