Izabela

Membru din: 18-10-2012   |   Nivel:    |   Ultima autentificare: 18-10-2012, 03:35:35 PM

  4 posturi

   1 - 4 din 4 posturi
  Scris la data: 18 Oct 2012, 15:40
  Si de fapt am si aflat... Google face minuni! Ceea ce este expus la BNAB este un proiect studentesc realizat in coordonarea Dorinei Onescu-Tarbujaru, dupa cum se poate usor deduce din panourile publicate si pe site-ul bnab.ro si atasate si mai jos (obiectul despre care discutam este in panoul 2). M-as opri aici cu comentariile desi... ar fi multe de spus despre incurajarea creativitatii si a originalitatii in mediul academic si despre cum combatem (deja) obisnuinta copiatului. Totusi, as avea o sugestie catre redactia Spatiulconstruit: in articolul de mai sus, poate ar fi mai bine sa atribuiti lucrarile studentilor care le-au realizat si nu profesorului care i-a supravegheat si care are doar meritul de a nu le fi cerut sa-si puna propria imaginatie la lucru!
  Fisiere atasate
  Scris la data: 18 Oct 2012, 15:01
  Ideea este alta si anume: a cui a fost de fapt ideea? Nu poti sa vii cu creatii in care inspiratia merge pana la reproducere si sa pretinzi ca esti original. Eu vreau sa stiu daca in aceasta expozitie cineva si-a atribuit designul acestui obiect fara a mentiona "sursa" si, daca da, cum se numeste aceasta persoana. Daca nu vrea nimeni sa-mi raspunda, nu-i bai, o sa merg eu sa vizitez expozitia si o sa aflu!
  Scris la data: 18 Oct 2012, 14:12
  Ha! Stie cineva cine a prezentat acest scaun in expozitia de la BNAB? Ca sa stim si noi cine ne sunt creativii...
  Scris la data: 18 Oct 2012, 13:37
  Sursa Institutul Cultural Roman?!!! Probabil ca asta face parte din noua politica a ICR-ului, care urmareste, conform propriului comunicat, "prezentarea sistematica a valorilor romanesti in competitiile lumii. Sub aspect istoric, sunt de etalat contributii originate in spatiul carpatic la cultura si civilizatia lumii." Caci, nu-i asa, planeta intreaga ii este indatorata romanului care a inventat caloriferul! Si nu se face ca planeta sa nu stie asta! Ce bine ar fi totusi daca ar verifica CU MAXIMA RIGOARE toate aceste informatii pe care le disemineaza. Ca altfel ne facem de ras. Institutul Cultural Roman ne face de ras!
   1 - 4 din 4 posturi
  Lucru în România