Amenajarea curții interioare a centrului de evenimente J'Adore din Lugoj cu pavaj ELIS PAVAJE

ELIS PAVAJE a furnizat materialele pentru amenajarea curtii interioare a centrului de evenimente J'Adore din Lugoj.

 

J’adore Events este localul ideal si pentru organizarea de evenimente speciale (nunti, botezuri, petreceri tematice). Localul dispune si de o sala cu o capacitate de aproximativ 500 de locuri. De asemenea, pe langa restaurant si sala de evenimente, clientii se pot bucura de o terasa cu piscina, unde este o placere sa-ti petreci zilele calduroase de vara.

 

Materiale folosite:

- Pavaj Maris Antico, maro antichizat

- Pavaj Elfix, ciment si alb-crem

 

Curtea interioara a fost amenajata cu  pavaj Maris Antico, iar parcarea cu pavaj Elfix.

 

Datorita suprafetelor si a canturilor neregulate, precum si a culorilor naturale, pavelele Maris Antico trezesc nostalgia zilelor de altadata. Produsele antichizate Maris Antico se gasesc intr-o gama de culori calde, naturale, cum ar fi maro antichizat, alb-crem si antracit.

 

Pavajul Elfix este autoblocant, prevazut cu elemente speciale de imbinare, care fac posibila pavarea suprafetelor pentru trafic greu, deoarece impiedica deplasarea si deformarea pavelelor. Sistemul Elfix, cu distantiere integrate, permite umplerea optima a rosturilor dintre pavaje. Acest sistem a fost dezvoltat special pentru spatiile cu trafic greu, deoarece rosturile uniforme dintre pavele nu permit deformari ale pavajului, deplasari ale placilor sau degradarea canturilor.

 

ELIS PAVAJE este  liderul pietei pavajelor din Romania. Compania ofera o gama diversa de modele de pavele rezidentiale si industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, blocheti si produse ornamentale din beton si asigura toate etapele procesului de amenajare, de la productie, consultanta si proiectare, pana la transport, montaj si intretinere pavaj

Curtea interioara a centrului de evenimente, seara  Lugoj ELIS PAVAJEParcarea pavata a centrului de evenimente J'Adore  Lugoj ELIS PAVAJEDetaliu pavaj Maris Antico  Lugoj ELIS PAVAJEDetaliu curte interioara pavata cu pavaj Maris Antico  Lugoj ELIS PAVAJECurtea interioara a cenbtrului de evenimente  Lugoj ELIS PAVAJEDetaliu pavaj parcare  Lugoj ELIS PAVAJEDetaliu curte interioara  Lugoj ELIS PAVAJECurtea interioara pavata, vazuta seara  Lugoj ELIS PAVAJE