Pavele si dale pentru pentru pavare zone pietonale, curti, drumuri de acces sau terase

ELIS PAVAJE a furnizat materialele pentru amenajarea unei curti din Calinesti, jud. Prahova.

 

A fost ales pavajul Umbra P4 in culorile antracit, gri deschis si alb-crem.

Prin forma sa, modelul induce o senzatie de ordine, armonie si echilibru in spatiile clasice sau moderne in care e utilizat. In combinatie cu celelalte dimensiuni si mixand tipurile de nuante se pot crea spatii foarte interesante din punct de vedere vizual.

Acest model se evidentiaza prin dimensiunile mari si textura de criblura, ce ofera rezistenta sporita si utlizari variate. Combinatia puternica si contrastanta de antracit, gri deschis si alb-crem, confera un plus de eleganta, echilibrat de textura si culorile fatadei cladirii.

 

Pavelele si dalele premium ELIS PAVAJE  sunt recunoscute pentru calitatea lor impecabila si se disting prin rezistenta, finisaje atente, cromatica deosebita si forme interesante, care le confera un aspect estetic placut, dar si functionalitatea adaptata spatiilor. Sunt alegerea ideala pentru pavarea de zone pietonale, curti, alei de gradina, terase, drumuri de acces la dependinte, parcuri si piete.

 

ELIS PAVAJE este cel mai mare producator de pavaje din Romania si ofera cea mai larga gama de pavaje de pe piata romaneasca, precum si un pachet de servicii perfect adaptat pentru a intampina cerintele clientilor in amenajarea spatiilor cu pavaje. Serviciile oferite de consultanta in amenajare sunt menite sa ajute fiecare client sa-si materializeze viziunea de la proiect pana la structura finala.

Curte amenajata cu pavaj ELIS PAVAJE  Calinesti ELIS PAVAJEDetaliu pavaj Umbra P4  Calinesti ELIS PAVAJEPavaj vazut de aproape  Calinesti ELIS PAVAJE