Pavaje si borduri pentru un ambient elegant, aerisit si atemporal pentru o casa din Campina

ELIS PAVAJE a furnizat materialele pentru amenajarea unei curti din Campina, jud. Prahova.

 

Materiale folosite pentru proiect:

- Pavaj Cortina P4, culoare Granit 

Bordura B10, culoare Alb-Crem

 

In cadrul acestui proiect, s-a mizat pe aspectul neutru, dar cu personalitate. Combinatia de nuante creeaza senzatia unui spatiu indraznet si viguros, ce confera un ambient elegant, aerisit si atemporal.

 

Pavaj Cortina P4 impresioneaza prin formele drepte si simple ale dalelor. Modelul este disponibil in patru nuante: dolomit, granit, tempo, café si este ideal pentru a crea senzatia unui spatiu larg, aerisit si bine structurat.   Usor de intretinut,pavelele Cortina sunt o alegere ideala pentru terase sau piete.

 

Bordurile delimiteaza spatiile create si finiseaza proiectul, valorizand intregul ambient. Prin formele interesante, bordurile redau un contur frumos si elegant aleilor din gradini, teraselor, curtilor sau drumurilor de acces la dependintele din jurul caselor.

 

ELIS PAVAJE a implinit 29 de ani de rezultate. In urma eforturilor adunate in tot acest timp, a devenit cel mai important producator de pavaje de pe piata romaneasca, oferind solutii complete de amenajare, pornind de la proiectarea si executia produselor, la transportul si descarcarea acestora si incheind cu amenajarea eficienta a spatiilor.

Casa - vedere exterioara  Campina ELIS PAVAJEAmenajare alee cu pavaj Cortina P4   Campina ELIS PAVAJEAlee de acces pavata cu pavaj Cortina P4  Campina ELIS PAVAJETerasa pavata  Campina ELIS PAVAJEDetaliu pavaj alee  Campina ELIS PAVAJE