Reamenajarea spatiilor publice din Centrul Civic, Zalau, cu produse Elis Pavaje

Proiect derulat pe durata a doi ani, reamenjarea spatiilor publice din Zalau s-a realizat cu ajutorul produselor Elis Pavaje, rezultand un ambient modern si aerisit.

 

Materiale folosite:

In proiect s-au folosit mai multe produse de pavaj intre care Dreptunghi D2 in culorile antracit, teracota, alb-crem, elemente de treapta si blocuri de zid.


Dreptunghi D2 este un model clasic de pavaj care are o utilizare extinsa datorita calitatilor sale practice. Un spatiu amenajat cu pavele dreptunghi devine un spatiu elegant, curat si eficient organizat.

 

Folosirea blocurilor de zid, superioare solutiilor clasice din piatra, beton monolit, lemn, datorita timpului scurt de montaj, manoperei mai putin costisitoare si a durabilitatii in timp, confera spatiului amenajat distinctie si acuratete a detaliului vertical, fiind mult mai atractive decat solutiile clasice. Blocurile de zid Elis Pavaje au o utilizare variata: delimitarea proprietatilor private, a spatiilor publice, evidentieri virtuale ale unor spatii intr-un mod estetic si durabil, preluarea unor diferente de nivel sub forma de trepte si terase sau ziduri de sprijin.

 

Elis Pavaje a dezvoltat cea mai larga gama de pavaje de pe piata romaneasca, aducand in completare un pachet de servicii perfect adaptat pentru a intampina cerintele clientilor in amenajarea spatiilor cu pavaje. Serviciile de consultanta in amenajare oferite de Elis Pavaje sunt menite sa ajute fiecare client sa-si materializeze viziunea de la proiect pana la structura finala.

Amenajre spatii publice Zalau, cu pavaj Dreptunghi D2  Zalau ELIS PAVAJEPavaj Dreptunghi D2  Zalau ELIS PAVAJEAmenajre spatii publice Zalau  Zalau ELIS PAVAJEPavaj Dreptunghi D2, vazut de aproape  Zalau ELIS PAVAJE