Tratamente pentru impermeabilizarea si protectia betonului prin cristalizare XYPEX

Tratamente pentru impermeabilizarea si protectia betonului prin cristalizare XYPEX

Marca:
XYPEX
Produs furnizat de:

REXIMACO

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
XYPEX
Produsele de impermeabilizare a betonului XYPEX sunt amestecuri pulverulente pe baza de ciment Portland, silice si multe chimicale active; acestea, aplicate ca mortar subtire pe suprafetele de beton provoaca o reactie catalitica in porii, capilaritatile si microfisurile cu deschideri de pana la 0,4 mm ale suportului. Rezulta formatiuni cristaline insolubile in masa betonului-suport ce blocheaza accesul apei in spatiul in care are loc procesul chimic, materialul fiind etanseizat la infiltrarea oricaror lichide, din orice directie. Aceste produse de impermeabilizare sunt aprobate pentru folosire in straturi ce contin apa potabila sau produse alimentare. Tratamentul cu XYPEX protejeaza armatura si betonul la coroziune si actiunea substantelor chimice agresive si confera o rezistenta la compresiune cu 29% mai mare decat a suprafetelor netratate. Unicitatea procesului de impermeabilizare cu XYPEX consta in modul de operare, strict controlat de un catalizator specific ce urmareste generarea unor reactii folosind chiar componentele betonului. Formatiunea cristalina poate fi activata la multi ani dupa ce a fost aplicat tratamentul, pentru etansarea si reetansarea defectelor ce pot apare in timp.

Tratament unic pentru impermeabilizarea si protectia anticoroziva a betonului - XYPEX ADMIX C - 1000 NF

 XYPEX ADMIX C-1000 NF - tratament unic pentru impermeabilizarea si protectia anticoroziva a betonului

Este un produs proiectat special ca aditiv pentru beton si folosirea in conditii de turnare a betonului la temperaturi mai joase si cand timpul de priza este foarte lung.

 

XYPEX ADMIX C 1000 NF este produs sub forma de praf si este compus din ciment Portland, silice prelucrata foarte fina si substante chimice active "de marca". Substantele chimice active reactioneaza cu partea lichida din betonul proaspat si cu compusii de hidratare ai betonului proaspat provocand o reactie catalitica care creeaza formatii de cristale insolubile sub forma de fibre dendritice in porii, capilarele si microfisurile betonului in formare.

Betonul este astfel protejat pe viata contra infiltratiilor de apa sau a altor lichide, a actiunii nocive a mediilor agresive, in orice sens.


Aditivarea betonului cu XYPEX ADMIX C-1000 NF la structuri de fundatii

Beton 250-300 Kg ciment/mc – 1-1,5 % fata de cantitatea de ciment

Beton 300-399 Kg ciment/mc – 0,8 % fata de cantitatea de ciment

Beton pentru bazine – 1-1,5 % fata de cantitatea de ciment

- Beton cu peste 400 Kg ciment/mc – 2,00 Kg/mc NFTratament unic pentru impermeabilizarea si protectia anticoroziva a betonului - XYPEX ADMIX C-1000 XYPEX XYPEX ADMIX C-1000

Este un produs proiectat special ca aditiv pentru beton si folosirea in conditii de turnare a betonului la temperaturi mai joase si cand timpul de priza este foarte lung.

XYPEX ADMIX C 1000 este produs sub forma de praf si este compus din ciment Portland, silice prelucrata foarte fina si substante chimice active "de marca". Substantele chimice active reactioneaza cu partea lichida din betonul proaspat si cu compusii de hidratare ai betonului proaspat provocand o reactie catalitica care creeaza formatii de cristale insolubile sub forma de fibre dendritice in porii, capilarele si microfisurile betonului in formare.


Betonul este astfel protejat pe viata contra infiltratiilor de apa sau a altor lichide, a actiunii nocive a mediilor agresive, in orice sens.

Pentru impermeabilizarea betonului vechi sau nou - XYPEX CONCENTRATE XYPEX XYPEX CONCENTRATE

Este un produs cimentos de culoare gri sau alba, preparat dintr-un amestec de ciment, proiectat special pentru aplicatii de impermeabilizare a betonului vechi sau nou. Datorita catalizatorului de reactie, pachetul de reactivi "impins" in porii suportului prin procese fizico-chimice asigurand un randament maxim al reactiilor de cristalizare.

XYPEX CONCENTRATE este un produs cimentos de culoare gri sau alba, preparat dintr-un amestec de ciment Portland cu finete mare de macinare si continut limitat de aluminat de calciu, silice tratata si un pachet de reactivi chimici care stau la baza reactiilor de formare a cristalelor in masa betonului.


Acest amestec intra in reactie cu produsii rezultati in urma hidratarii cimentului din betonul suport ce urmeaza a fi impermeabilizat, in prezenta apei ca mediu de reactie generand formatiuni cristaline dentritice filiforme in porii tubatiile si capilarele care formeaza permeabilitatea betonului.
XYPEX MODIFIED XYPEX XYPEX MODIFIED

XYPEX MODIFIED este un produs cimentos de culoare gri, preparat dintr-un amestec de ciment Portland cu finete mare de macinare si continut limitat de aluminat de calciu, silice tratata si un pachet de reactivi chimici care stau la baza reactiilor de formare a cristalelor in masa betonului.

 

Acest amestec intra in reactie cu produsii rezultati in urma hidratarii cimentului din betonul suport ce urmeaza a fi impermeabilizat, in prezenta apei ca mediu de reactie generand formatiuni cristaline dentritice filiforme de tip C-S-H in porii tubatiile si capilarele care formeaza permeabilitatea betonului.


XYPEX PATCH’N PLUG XYPEX XYPEX PATCH N PLUG

Compus cimentos hidraulic cu priza rapida pentru reparatia betoanelor. Opreste infiltratiile de apa prin beton in cateva minute, etanseaza fisuri, crapaturi, ancore de cofraj si alte defecte ale betonului. Nu contine clorura de calciu.

 

PATCH’N PLUG este monocomponent - necesita doar adaugarea de apa. Inceputul de priza se situeaza la 3 minute si 50 secunde si intarirea se termina la 9 min si 10 secunde la 200C (functie de consistenta mortarului). Rezistenta structurala foarte buna, egala cu cea a suportului pe care se aplica. Nu contine elemente corodabile.


XYPEX FCM XYPEX XYPEX FCM

Componenta lichida este un amestec de produsi acrilici - latex de calitate superioara alese astfel incat sa asigure flexibilitatea si elasticitatea pe o plaja mare de temperaturi. Componenta pulverulenta este un amestec cimentos cu aditivi speciali, ales astfel ca produsul final MCF sa fie usor de aplicat si nelipicios. Compusul cimentos actioneaza pe de o parte ca filer relativ ieftin si de asemenea este catalizatorul reactiilor chimice ce duc la rezultatul final.

 

MEMBRANA CIMENTOASA FLEXIBILA XYPEX este o acoperire elastica proiectata special pentru reparatii la betoane deteriorate, cu fisuri importante active, precum si pentru etansarea rosturilor permanente la constructii noi. MCF poate fi folosita de asemenea la protectia betonului nou expus la medii foarte agresive.

83 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Tratamente pentru impermeabilizarea si protectia betonului prin cristalizare XYPEX
Contactează REXIMACO și cere prețuri pentru proiectul tau.