Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Xypex - Hidroizolatia prin cristalizare pentru beton

Xypex - Hidroizolatia prin cristalizare pentru beton

ReximacoReximaco va oferă un produs de top în domeniul hidroizolaţiilor prin cristalizare pentru beton - Xypex. Acesta este proiectat special pentru impermeabilizarea betonului asigurând un randament maxim al reacţiilor de cristalizare.

Este utilizat cu mare succes în aplicaţii ca: rezervoare de apă, sisteme de drenaj si epurare a apelor uzate, structuri secundare de retenţie, tuneluri, galerii subterane, conducte de beton, fundaţii, parcări, construcţii îngropate s.a.

 

Care sunt avantajele tehnologiei XYPEX in hidroizolatii?

  - Xypex nu necesită condiţii speciale de aplicare;
  - Nu este necesar un mediu uscat, produsul acţionând într-un mediu umed;
  - Hidroizolatiile cu Xypex nu pot fi înţepate, roase, sfâşiate şi nu cedează la îmbinări;
  - Structurile de hidroizolatii obtinute nu trebuiesc protejate la acoperiri cu pământ, montarea armăturilor, a plasei de protecţie sau a altor materiale;
  - Hidroizolatiile nu au nevoie de tratări speciale la îmbinări, petreceri, colţuri, muchii;
  - Tratamentul cu XYPEX este mai ieftin şi mai rapid decât alte metode putând fi aplicat pe orice faţă a elementului de beton;

Prin ce se disting lucrarile de hidroizolatii cu Xypex?

Xypex devine parte integranta din masa betonului protejandu-l astfel din interior. De cealalta parte, produsele traditionale utilizate in hidroizolatii, se bazeaza exclusiv pe performanta la nivelul suprafetei de contact si sunt expuse astfel deteriorarii cauzate de expunerea la factorii de mediu, presiunea hidrostatica, actiuni perforante, coroziuni chimice s.a. Xypex a fost conceput tocmai pentru a elimina aceste probleme.

 

Tehnologia Xypex se bazeaza pe caracteristicile naturale ale betonului - faptul ca betonul are atat o structura poroasa, cat si chimica. Utilizand umezeala ca si catalizator, Xypex reactioneaza cu compusii betonului formand un complex insolubil in porii, microfisurile si capilarele masei de beton.

De pe aceasta pozitie, Xypex impermeabilizeaza stratul de beton de actiunea apei si a altor lichide, din orice directie, eliminand problemele asociate multor hidroizolatii traditionale, tot acest proces sporind calitatea si durabilitatea structurii betonului.

 

NOUTATI  XYPEX

 

XYPEX ADMIX C - 1000 NFXYPEX ADMIX C-1000 NF este un tratament unic pentru impermeabilizarea si protectia anticoroziva a betonului.

 

XYPEX ADMIX C-1000 NF este produs sub forma de praf si este compus din ciment Portland, silice prelucrata foarte fina si substante chimice active "de marca". Substantele chimice active reactioneaza cu partea lichida din betonul proaspat si cu compusii de hidratare ai betonului proaspat provocand o reactie catalitica care creeaza formatii de cristale insolubile sub forma de fibre dendritice in porii, capilarele si microfisurile betonului in formare.

Betonul este astfel protejat pe viata contra infiltratiilor de apa sau a altor lichide, a actiunii nocive a mediilor agresive, in orice sens.

 

XYPEX ADMIX C-1000 NF este un produs proiectat special ca aditiv pentru beton si folosirea in conditii de turnare a betonului la temperaturi mai joase si cand timpul de priza este foarte lung.

 

Firma noastra este importator unic pe piata pentru produsele Xypex.

S.C. REXIMACO S.R.L.

Relatii la tel. (+4021) 222.63.13

www.xypex.com

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
REXIMACO