Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Impermeabilizarea si protectia betonului proaspat cu Xypex

Impermeabilizarea si protectia betonului proaspat cu Xypex

REXIMACO

Reximaco va ofera un produs de top in domeniul hidroizolatiilor prin cristalizare pentru beton - Xypex. Acesta este proiectat special pentru impermeabilizarea betonului asigurand un randament maxim al reactiilor de cristalizare.

Este utilizat cu mare succes in aplicatii ca: rezervoare de apa, sisteme de drenaj si epurare a apelor uzate, structuri secundare de retentie, tuneluri, galerii subterane, conducte de beton, fundatii, parcari, constructii ingropate s.a.

 

Produsele de impermeabilizare a betonului prin cristalizare XYPEX, sunt un tratamente ce se aplica o singura data pentru impermeabilizarea, protectia si repararea betonului. Impermeabilizeaza betonul, facandu-l etans in apa si alte lichide, din orice directie ar actiona acestea, chiar si cu presiune hidrostatica mare.
XYPEX protejeaza betonul de actiunea factorilor agresivi, asigura rezistenta la atacul substantelor chimice agresive si mareste durabilitatea betonului.

 

Noutati de la Xypex - XYPEX ADMIX C-1000 NF

 

XYPEX ADMIX C-1000 NFXYPEX ADMIX C-1000 NF este un tratament unic pentru impermeabilizarea si protectia anticoroziva a betonului. ADMIX C-1000 NF este un produs proiectat special ca aditiv pentru beton si folosirea in conditii de turnare a betonului la temperaturi mai joase si cand timpul de priza este foarte lung.

 

XYPEX ADMIX C-1000 NF este produs sub forma de praf si este compus din ciment Portland, silice prelucrata foarte fina si substante chimice active "de marca". Substantele chimice active reactioneaza cu partea lichida din betonul proaspat si cu compusii de hidratare ai betonului proaspat provocand o reactie catalitica care creeaza formatii de cristale insolubile sub forma de fibre dendritice in porii, capilarele si microfisurile betonului in formare. Betonul este astfel protejat pe viata contra infiltratiilor de apa sau a altor lichide, a actiunii nocive a mediilor agresive, in orice sens.

 

ADITIVAREA BETONULUI CU XYPEX ADMIX C-1000 NF la structuri de fundatii

Beton 250 – 300 Kg ciment/mc ---------------- 1 – 1,5 % fata de cantit. de ciment
Beton 300 – 399 Kg ciment/mc ---------------- 0,8 % fata de cantit. de ciment
Beton pentru bazine ------------------------------- 1 – 1,5 % fata de cantit. de ciment
Beton cu peste 400 Kg ciment/mc ------------ 2,00 Kg/mc NF

 

 

Consumuri pentru impermeabilizare la diafragme

Consumuri pentru impermeabilizare la diafragme

Firma noastra este importator unic pe piata pentru produsele Xypex.

S.C. REXIMACO S.R.L.

Relatii la tel. (+4021) 222.63.13

www.xypex.com

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
REXIMACO