Sisteme de profile din aluminiu pentru ferestre  SCHÜCO

Sisteme de profile din aluminiu pentru ferestre SCHÜCO

Marca:
SCHÜCO
Produs furnizat de:

ALUKÖNIGSTAHL

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
SCHÜCO
Cu noua sa generatie de ferestre AWS (Aluminiu Window Sistem), Schüco a dezvoltat un sistem pentru a satisface toate cerintele.
Avantajele functionale se combina cu caracteristicile arhitecturale si de design. Componente putine, perfect integrate combina avantaje, cum ar fi un nivel ridicat de izolare termica, pana la standardul de case pasive, cu adancimi de baza mici si latimi vizibile reduse.
 
Toate feroneriile pot fi actionate manual, mecatronic sau centralizat printr-un sistem de management centralizat al cladirii. Interfetele unitare intre ferestre, usi si fatade permit acest lucru. Rezistenta antiefractie de pana la clasa de securitate WK3 (RC3) (EN 1627), precum si accesoriile pentru acces usor pentru persoanele in varsta si cu dizabilitati, in conformitate cu DIN 18024 si 18025, completeaza gama.

Profil din aluminiu pentru fereastra - Schüco AWS 65

Energie: imbunatatirea proprietatii de izolare termica cu  0,1 W/(m²K) pana la nivelul Uf = 2,1 W/(m²K) in comparatie cu varianta utilizarii garniturii centrale standard

Design: variantele de design Schüco AWS 65 disponibile: Soft Line, Multi Contour, Residential Line, Block System si Window Façade


Beneficii la prelucrare:

  • - Timpul de excutie si montaj este redus substantial
  • - Coltarele de entasare din EPDM nu sunt necesare
  • - Nou: Coltare de entansare integrate cu cele pentru toc
  • - Folosirea de SchücoFlex o singura data

- Conducerea materialului de etansare se face prin coltarele de etanseitate: fara prelucrare deschisa pentru SchücoFlex. Se elimina adezivul cu actiune instantanee.


Acum si garnitura centrala, perimetrala, in combinatie cu  tehnologie Schüco SimplySmart, la seriile cu adancimea de montaj de 65 mm.


Principiul etanseitatii perimetrale combinat cu tehnologia Schüco SimplySmart  este o solutie apreciata la sistemele de ferestre Schüco, cu adancime de montaj de 75 mm. Aceasta este acum utilizata si pentru adancimea de montaj de 65 mm . De aceasta tehnica pot profita acum  si pietele cu cerinte medii de izolare termica . Ea completeaza cele doua variante de executie de pana acum, cu garnituri vulcanizate, respectiv coltare vulcanizate  in combinatie cu  garnituri din EPDM.


Sistemul, compus dintr-o garnitura centrala noua din cauciuc, usor de prelucrat si o piesa de colt, ofera o combintie inteligenta de mai multe functii: Autopozitionarea garniturii mediane, etansarea imbinarii la colt si conducerea optima a materialului de etansare. Pe langa optimizarea caracteristicii de izolare termica, aceasta garanteaza o prelucrare simpla, cu toleranta mai mare la erori si cu timpi de fabricatie si montaj redusi substantial. Valorile de etanseitate obtinute astfel corespund cu cele obtinute cu variantele de prelucrare anterioare.


Profil din aluminiu pentru fereastra - Schüco AWS 70.HI

Caracteristici:

- Nou: Ferestre si usi de balcon in doua canate, cu deschideri largi, fara montanti intermediari perturbatori.

- Antiefractie clasa RC 2 si testate conform PAS 24

- Prag fara bariere pentru fereastra Schüco  AWS 70.HI si fereastra Schüco AWS 75.SI+

- Foarfeci cu limitator de deschidere integrat.

- Foarfeci SK, reglabile pe inaltime chiar si sub sarcina maxima. 


Extinderea sistemului pentru ferestrele cu deschidere exterioara Schüco AWS, plus studiul de inovatie a platformei de feronerie.


Extinderi interesante de sistem pentru ferestrele cu deschidere exterioara Schüco AWS - prezentate pentru prima oara la targul international BAU 2015. Nou in portofoliu: ferestre si usi de balcon in doua canate. Astfel se pot combina deschideri largi, fara montanti perturbatori, cu cercevele cu latime ingusta - o posibilitate de modelare suplimentara, atractiva, pentru imobile de locuinte sau obiective rezidentiale. De asemenea nou: deschiderea exterioara a usilor de balcon a sistemelor Schüco AWS 70.HI si Schüco AWS 75.SI+ este realizabila, pe viitor si cu prag fara bariere, ca varianta de deschidere rotativa sau in doua canate. In plus: cu o inaltime a pragului de 12,5 mm se indeplinesc numeroase standarde internationale. Schüco prezinta o inovatie si in domeniul de feronerie: studiul unui nou sortiment de feronerie, cu urmatoarele modalitati de deschidere: ferestre clapa sau cu clapa rotativa. Aici se pune accent pe o rezistenta ridicata a feroneriei precum si pe un concept optim de prelucrare. Daca pana acuma s-au folosit profile de adaptare sau imbinari cu suruburi, acestea se vor inlocui cu piese de imbinare rotative, in nut. O solutie care s-a implementat deja la feroneria Schüco AvanTec si in pentru fereastra integrata in perete cortina din seria Schüco AWS 114. Conceptul modular, deja implementat, al unei feronerii pentru ferestre clapa, va fi utilizat la sistemele de ferestre cu deschidere catre exterior.


Sistemele vor fi completate cu optimizari in domeniul antiefractie. Variantele de ferestre cu deschidere exterioara, rotative si cu doua canate, cu balamale aplicate, indeplinesc clasa RC 2.


Profil din aluminiu pentru fereastra - Schüco AWS 70 BS.HI

Caracteristici:

- Izolare termica buna la o adancime de montaj de 70 mm: Valoarea Uf de 1,9 W/m²K (latime vizibilita de 89 mm)

- Cercevea ascunsa, latime vizibilia redusa de doar 67mm

- Optional ca cercevea coplanara

- Optional executie ca "fereastra plutitoare": zona de izolare extinsa cu izolatoare combinate cu spuma

- Sortiment de profil cuprinzator, cu profile de montant cu latime de pana la 44 mm, cercevea secundara si spros de cercevea


Solutie constructiva supla, tip de bloc, pentru cerinte optice ridicate. Impreuna cu feroneria ascunsa Schüco AvanTec, seria Schüco AWS 70 RL.HI corespunde celor mai inalte cerinte de configurare si confort.


Profil din aluminiu pentru fereastra - Schüco AWS 75.SI+

Design:

- Nou: Fereastra in doua canate si usa-fereastra in doua canate, cu deschidere larga, fara montanti mediani perturbatori.

Siguranta

- Antiefractie RC 2 si testata dupa PAS 24

- Prag fara bariere pentru fereastra Schüco AWS 70.HI si fereastra Schüco AWS 75.SI+

- Functii extinse

- Foarfece cu limitator de deschidere integrat.

- Foarfece SK reglabile pe inaltime chiar si sub sarcina maxima.


Beneficii de prelucrare: fara suruburi, fixarea forfecelor feroneriei cu piese rotative, in nutul profilelor, fara folosirea de profile adaptoare.


Extinderea setului de sisteme pentru ferestrele cu deschidere exterioara, Schüco AWS, plus studiul de inovatie a platformei de feronerie.


Extinderi de sistem, interesante, pentru ferestrele cu deschidere exterioara Schüco AWS - prezentate pentru prima oara la targul BAU 201 . Nou in portofoliu: ferestre si usi-ferestre, in doua canate. Astfel se pot combina deschideri largi, fara montanti perturbatori, cu cercevele cu latime vizibila ingusta - o posibilitate de modelare suplimentara, atractiva pentru imobile rezidentiale sau obiecte. De asemenea nou: deschiderea exterioara a usilor-fereastra a sistemelor de fereastre Schüco AWS 70.HI si Schüco AWS 75.SI+, sunt realizabile pe viitor si cu prag fara bariere, ca varianta rotativa sau in doua canate. Avantaj suplimentar: cu o inaltime a pragului de 12,5 mm se indeplinesc numeroase standarde internationale, pe langa cerinta germana de maxim 20 mm, de exemplu in Marea Britanie cu maxim 15 mm sau in SUA cu maxim 12,7 mm.


Schüco prezinta o inovatie si in domeniul de feronerie: studiul unui nou sortiment de feronerie cu urmatoarele modalitati de deschidere: ferestre clapa sau deschidere tip clapa- rotativa. Aici se pune accent pe o inalta rezistenta a feroneriei precum si un concept optim de prelucrare. Daca pana acuma s-au folosit profile de adaptare sau legaturi cu suruburi, acestea vor fi inlocuite cu imbinari cu cleme rotative fixate in nutul profilelor. O solutie care s-a implementat deja la feroneria Schüco AvanTec si la seria de fereastre integarte in perete cotina, Schüco AWS 114. Conceptul modular deja implementat in cazul feroneriei pentru ferestre clapa, va fi utilizat la sistemele de fereastre cu deschidere exterioara. 


Sistemele vor fi completate si cu optimizari in domeniul antiefractie. Variantele de ferestre cu deschidere exterioara rotative si cele in doua canate, cu balamale aplicate, indeplinesc clasa RC 2 - pentru piata britanica vor fi facute teste alternative conform PAS 24.


Profil din aluminiu pentru fereastra - Schüco AWS 75 BS.SI+

Energie:

- Valori Uf de la 0,92 W/(m²K) pentru ferestre din aluminium cu izolare termica ridicata

- Uf = 1,2 W/(m²K) la o latime vizibila de 117 mm cu valori Uw = 0,90 W/(m²K) pentru valori Ug de 0,6 W/(m²K)

- Garnitura centrala cu extensii din material spongios.

- Varianta de ferestre bloc cu o izolare termica excelenta.

Design:

 - Variante de executare atractive : ca si fereastra bloc Schüco AWS 75 BS.SI+ cu cercevea ascunsa sau ca si ferestrea cu aspect de perete cortina, Schüco AWS 75 WF.SI+

- Cercevea optionala in optica standard sau RL (Residential Line)

Automatizare: solutii de cercevea, motorizate, cu feroneria Schüco TipTronic

Siguranta: antiefractie de pana la RC 3

Functii extinse: optional si deschidere catre exterior


Serie standard de ferestre cu izolare termica ridicata, cu tehnologie de productie optimizata Schüco SimplySmart


Sistemul constructiv modular de ferestre Schüco AWS ofera, la o adancime de montaj de 75 mm, un nivel de izolare termica ridicat SI (Super Insulation), cu caracteristici de prelucrare tehnica si functionalitate convingatoare si creative. Seria standard de ferestre Schüco AWS 75.SI+ dispune de o izolare termica excelenta la o latimea vizibila de 117 mm. Schüco SimplySmart Technology ofera, datorita garniturii centrale si izolarii suplimentare a faltului sticlei, o prelucrare rationala. In combinatie cu noua generatie de feronerie Schüco AvanTec SimplySmart montajul se poate realiza mult mai repede. Ca fereastra bloc cu cercevea ascunsa, Schüco Fenster AWS 75 BS.SI+ indeplineste cele mai inalte cerinte arhitecturale, designul suplu oferind o transparenta maxima. Schüco AWS 75 WF.SI+ se bazeaza pe fereastra bloc Schüco si este conceput special pentru solutia economica a sirurilor de fereastra cu vitraj de inaltimea etajului, avand aspectul omogen al unei solutii tehnice montant-rigla.


Profil din aluminiu pentru fereastra - Schüco AWS 90. SI+

Energie:

- Uf de la 0,71 W/(m²K) la o adancime de montaj de 90 mm: cea mai inalta izolare termica pana la nivelul corespunzator caselor pasive

- Zona de izolare cu izolatori prevazuti cu compozit din spuma

- Posibilitatea utlizarii de geam termoizolant cu grosime mare

Design:

- Schüco AWS 90 BS.SI+ cu cercevea ascunsa : latime vizibila redusa, de la 77 mm

- Fereastra bloc acum si in varianta in doua canate.

Automatizare:

- Posibilitate de combinare cu feroneria Schüco Tip Tronic Siguranta

- Sistem de feronerie ascunsa Schüco AvanTec SimplySmart

- Antiefractie in clasele RC 1 N, RC 2 und RC 3

Functii extinse:

- Variante cu izolare termica ridicata realizabila la nivelul cerintelor de casa pasiva

- Fereastra bloc fara cercevea vizibila

- Sistem de ferestre din aluminiu cu componente "verzi ": izolatori, spume si garnituri de vitrare cu aport important de materii prime regenerabile; sistemul de profile si izolatoare, ca produse de serie, certificate Bio prin sigiliu TÜV DIN CERTCO

- Ochiuri mobile si elemente in doua canate, fara bariere.


Beneficii de prelucrare: Serie bloc, fara lipirea geamului termoizolant, conform cerintelor pentru case pasive.


Sistemele de ferestre Schüco cu o adancime de montaj de 90 mm , imbina avantajele materialului aluminiu cu o izolare termica ridicata, pentru o arhitectura durabila, orientata spre proiectare.


La o adancime de montaj de 90 mm Schüco ofera un sistem constructiv modular de ferestre, cuprinzator, la nivel de casa pasiva. Seriile cu izolarea termica cea mai ridicata, Schüco AWS 90.SI+, Schüco AWS 90.SI+ Green si Schüco 90 BS.SI+, sunt disponibile pentru imbinarea perfecta a cerintelor fizico-constructive cu domeniul de modelare arhitectural cat mai divers posibil. Cu seria Schüco AWS 90 BS.SI+ se pot realiza solutii de fereastra bloc, din aluminiu, intr-unul sau doua canate, cu latime vizibila ingusta de 95 mm corespunzator cerintelor pentru case pasive. Inovativ si sustenabil - in generatiile de fereastra Schüco AWS 90.SI+ Green, pentru prima oara, materiile prime regenerabile au o pondere imoprtanta la realizarea izolatorilor, spumelor si garniturilor. De exemplu: materia prima fosila este inlocuita cu uleiul de ricin, ecologic, la fabricarea izolatoarelor din poliamida.


Profil din aluminiu pentru fereastra - Schüco AWS 90. SI+ green

Energie:

- Uf de la 0,71 W/(m²K) la o adancime de montaj de 90 mm: cea mai inalta izolare termica pana la nivelul pasiv al casei

- Zona de izolare cu compozit din spuma si fasii izolatoare

- Grosime mare a sticlei aplicabila

Design:

- Schüco AWS 90.SI+green cu cercevea ascunsa si optica opaca :latimi de vedere filigrane, de la 77 mm

- Fereastra bloc acum si in doua canate.

Automatizare:

- Posibilitate de combinare cu Schüco Tip Tronic Siguranta

- Sistem de feronerie ascunsa Schüco AvanTec SimplySmart

- Antiefractie aplicabila in RC 1 N, RC 2 und RC 3.

Functii extinse:

- Variante constructive cu izolare termica ridicata, realizabile la nivel de casa pasiva

- Fereastra bloc fara cercevea vizibila

- Sistem de ferestre din aluminiu cu componente "verzi ": izolatori, spume si garnituri de vitrare cu aport important de materii prime regenerabile; sistemul de profile si izolatoare, ca produse de serie, certificate Bio prin sigiliu TÜV DIN CERTCO

- Ochiuri mobile si elemente in doua canate, fara bariere.


Beneficii de prelucrare: Serie, fara lipirea geamului termoizolant, conform cerintelor pentru case pasive.


La o adancime de montaj de 90 mm Schüco ofera un sistem constructiv modular de ferestre, cuprinzator, la nivel de casa pasiva. Seriile cu izolarea termica cea mai ridicata, Schüco AWS 90.SI+, Schüco AWS 90.SI+ Green si Schüco 90 BS.SI+, sunt disponibile pentru imbinarea perfecta a cerintelor fizico-constructive cu domeniul de modelare arhitectural cat mai divers posibil.


Cu seria Schüco AWS 90 SI+green se pot realiza solutii de fereastra din aluminiu intr-unul sau doua canate, cu latime vizibila ingusta de 95 mm corespunzator cerintelor pentru case pasive.


Inovativ si sustenabil - in generatiile de fereastra Schüco AWS 90.SI+ Green, pentru prima oara, materiile prime regenerabile au o pondere imoprtanta la realizarea izolatorilor, spumelor si garniturilor. De exemplu: materia prima fosila este inlocuita cu uleiul de ricin, ecologic, la fabricarea izolatoarelor din poliamida.

Profil din aluminiu pentru fereastra - Schüco AWS 90 BS.SI+

Sistemul Schüco aWS 90 BS.SI+ din aluminiu combina avantajele aluminiului cu cea mai buna izolare termica - la standardul casei pasive. ​Ferestrele Schüco AWS 90 ​BS.SI+ satisfac cele mai mari exigente arhitectonice de design datorita constructiei cu cercevele ascunse, care implica latimi vizibile reduse si suprafete mari de geam. Cu seria Schüco aWS 90 BS.SI+ se pot realiza si ferestre cu doua canaturi.


Caracteristici:

- Uf = 1,2 W/(m²K) cu latime vizibila de 95 mm, cu Uw de 0,84 W/(m²K); pentru valori  Ug de 0,6 W/(m²K) cu distantier de plastic;

- Sticla termoizolanta cu grosime de pana la 58 mm;

- Latime exterioara vizibila de la 77 mm si baghetele de fixare a sticlei ascunse;

- Rezistenta antiefractie pana la clasa RC2;

- Feronerie ascunsa Schüco avantec SimplySmart pana la 160 kg;

- Garnitura mediana coextrudata cu aripioare;

- Se poate folosi ca element mobil in pereti cortina.


Sistem de ferestre din aluminiu - Schüco AWS 114.SI

Sistemul Schüco AWS 114.si din aluminiu  este folosit pentru ferestre integrate in pereti cortina, cu o buna izolare termica. Se pot realiza ferestre clapa cu coborare sau cu deschidere in plan paralel. Cercevele de mari dimensiuni se pot integra perfect din punct de vedere vizual in cele mai diverse fatade - se pot realiza cercevele cu greutati pana la 250 kg. Variante diverse de vitrare, inclusiv sticla triplu termoizolanta cu grosimea pana la 52 mm. Schüco AWS 114.SI asigura confort si siguranta: limitatoare de deschidere reglabile asigura ferestrele actionate manual. Sistemul de ferestre este disponibil si in variante structurale Schüco AWS 114 SG, Schüco AWS 114 SG.Si.


Caracteristici:

- Uf la pana la 1,3 W/(m²K);

- Cercevele cu greutati de pana la 250 kg operate manual sau cu feronerie Schüco tiptronic;

- Rezistenta antiefractie pana la clasa RC2;

- Sistem perfect echilibrat cu forte de operare reduse, echipate si cu limitator de deschidere;

- Imbinare simpla a ramei si cercevelei in atelier si montaj rapid al ferestrei in fatada folosind principiul inovativ al clipsarii;

- 2 tipuri de vitraje: sticla termoizolanta cu bagheta perimetrala sau sticla termoizolanta in trepte;

- Siguranta: clasa de siguranta 4 posibila pentru ferestre clapa cu coborare, conform buletinului VFF KB.01 (geamuri actionate electric).


Sistem de ferestre din aluminiu - Schüco AWS 120 CC.SI

Fereastra cuplata din profile de aluminiu Schüco aWS 120 CC.SI impreuna cu protectia solara integrata Schüco CCB formeaza un sistem unitar pentru solutii de cladiri eficiente energetic. Ruloul Schüco CCB a fost dezvoltat special pentru integrarea in fereastra cuplata. Sistemul de ferestre cuplate ofera izolare termica certificata pentru case pasive.

Pe langa eficienta energetica la nivel de casa pasiva, un alt argument important al ferestrei este integrarea protectiei solare, care nu este afectata de intemperii. Datorita montajului ascuns al jaluzelei in interiorul ferestrei cuplate, fereastra Schüco aWS 120 CC.SI are si un aspect elegant. Lamelele cu latime de 25 mm pot fi actionate cu un electromotor de 24V. 


Caracteristici:

- izolare termica exceptionala la nivel de case pasive (valori  Uf  de la 0,85 W/(m²K));

- Protectie antiefractie pana la clasa RC3;

- Risc scazut de aparitie a condensului in spatiul dintre foile de sticla datorita nivelului ridicat de etansare;

- Caseta jaluzelei este ascunsa (doar o mica parte din caseta este vizibila cand jaluzelele sunt stranse);

- Jaluzelele ruleaza lateral in faltul dintre ferestrele cuplate (nu apar fante de lumina laterale si se minimizeaza pericolul de orbire);

- Integrare in sistemul de profile fara punti termice;

- Protectie solara Schüco CCB integrata, cu montaj ascuns.


Profil din aluminiu pentru fereastra - Schüco AWS VV

Cu sistemul ​de ferestre din aluminiu Schüco AWS VV (Ventilation Vent) se pot realiza cercevele batante opace cu latimi vizibile de 300 mm, 250 mm si 170 mm. Avand la dispozitie sortimentul larg de profile cu adancimi de la 65 la 90 mm, Schüco ofera solutii cu multa flexibilitate. Cercevelele batante, cu inaltimea egala cu a incaperii combina ventilarea rapida cu multa libertate creativa. In timpul verii ferestrele de ventilare pot ramane permanent deschise. Acestea se actioneza usor si sunt ideale pentru combinarea cu suprafete de vitrare mari, mobile sau fixe.


Caracteristici:

- Valori Uw pana la 1,0W/(m2K) pentru cea mai buna izolare termica;

- Adancimi de profil de 65 mm, 70 mm, 75 mm si 90 mm fac posibila utilizarea universala;

- Feroneria ascunsa Schüco tiptronic disponibila  pentru cercevelele de ventilare cu latimi vizibile de 250 si 300 mm;

- Cercevele coplanare sau necoplanare cu deschidere spre exterior ofera multa libertate de creatie;

- Izolator continuu: elimina efectul de bimetal și asigura etanseitate mare chiar si in conditii meteo extreme;

- Se poate insera in toate tocurile sistemelor standard, bloc sau fatade din ferestre precum și in pereti cortina;

- Feronerie ascunsa Schüco avantec SimplySmart precum și feronerie mecatronica Schüco tiptronic.


Maner cu proprietati antimicrobiene Schüco SmartActive

Gama de profile cu suprafete active antimicrobiene este destinata exclusiv pentru interior. Germenii care vin in contact cu suprafetele Schüco SmartActive mor. Inmultirea lor este impiedicata in mod eficient. Schüco SmartActive are efect antimicrobian si in plus elimina si alte microorganisme, cum sunt virusii si ciupercile. Testele de laborator au dovedit reducerea germenilor cu 99,9% in interval de 24 de ore. Schüco SmartActive​ realizeaza o reducere semnificativa a germenilor intre ciclurile de dezinfectare, intretinand in mod activ curatenia suprafefelor respective. Functia de protectie antimicrobiana se realizeaza pe termen lung. 

 

Caracteristici:

- Sortiment de manere Schüco cu prorietati antimicrobiene;

- Variante de finisare pentru manere: eloxare, inox, aspect de inox si vopsire cu pulberi;

- Pentru finisarea profilelor pe interiorul ferestrelor Schüco AWS este disponibila o gama larga de culori;

- Protectie antimicrobiana de durata;

- Eficient si impotriva bacteriilor multirezistente;

- Eficacitatea antimicrobiologica este verificabila din punct de vedere microbiologic;

- Utilizarea microsilverului fara nanoparticule: nu este posibila penetrarea pielii umane;

- Utilizabile pentru toate ferestrele Schüco AWS precum si pentru aproape toate profilele Schüco.

Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.